Bugün benim doğumgünüm!

Calisan da evlenemiyor merak etme is ortamindaki erkekler bizden bekliyor benim gibilerde ceneci olmayinca boyle kaliyor evde ,cilveli kadin aliyor begendigini.

Bende anlamiyorum bu kadar insan nasil bekar kaliyor diye

Valla cilvenin c si yoktur ama konuskanimdir genelde gecici calistigim isler oldu yani yani ilgi alaka gosterenler oluyor hatta fazla fazla ilgi alaka gosterenler oluyor ama simdi ha kadar cokta ciddi olarak acilan olmadi

Yani dusununce oyke hoppa bi kizda degilim diyeyim sobradan fikirleri degisiyor ama bu erkek milleti ne ariyor yada niye boyle davraniyorlar bende anlayabilmis degilim

Allah hakkimizda hayirlisini versin dusununce belki evlenecegim insani cok ama cok sevicem fakat omrumun buyuk bir kismini varsa kaderimde bi insan ondan ayri geciyor bunca sene

Neden boyle ya 30 yasinda olup niye evlenemiyoruz isim var ,egitimim var,cirkin de degilim cok guzelim demiyorum ama evlenmeyi haketmiyormuyum o kadar cok bekar varki calistigim yerde hic ilgilenmiyorlar hersey bir slm la baslar degil mi o bile yok cok yer degistirdim hep ayni varim ama yokmusum gibi kimse farketmedi .

Valla kanka bana hiç sorma biliyorsun merhemim olsa başıma sürerim :)

Ne güzel işyerinde birileri varmış daha ne olsun.
İşyerinde beğendiğin biri varsa durma paslaş derim. Biraz bakış biraz güzel güzel davran gerisi gelir

Valla kanka bana hiç sorma biliyorsun merhemim olsa başıma sürerim :)

Ne güzel işyerinde birileri varmış daha ne olsun.
İşyerinde beğendiğin biri varsa durma paslaş derim. Biraz bakış biraz güzel güzel davran gerisi gelir
Yok be adamlar kaciyor .Yuzumuze bile bakmiyor .Bende kosmak istemiyorum onlar kossun.

Back
X