Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim hayır boşandım 6 ay oldu her fedakarlıga ragmen aldatıldım anında boşandımDoğumgününüz kutlu olsun oğlunuzla musmutlu yıllarınız seneleriniz olsun inşallah
eşinizle problem nedir ? yani hala evli misiniz ?
amin çok teşekkür ederimAllahım sizi ve oğlunuzu mutlu edecek insanlar çıkarsın karşınıza inşallah
En doğrusunu yapmışşsınız aileniz yok mu ?çok teşekkür ederim hayır boşandım 6 ay oldu her fedakarlıga ragmen aldatıldım anında boşandım
var var saolsunlar annemle babam almış pastayı oglum getirdi daha minicik zaten oda :)En doğrusunu yapmışşsınız aileniz yok mu ?
hayat güzelliklerle dolu hepimizin bir imtihanı var inşallah gün gelir gerçekten kıymetinizi bilen biri çıkar
çok teşekkür ederim hayat bundan sonra güzel sirpiziler sunar inş.Evli olsaydınız eşiniz bi pasta belki bir hediye alırdı,oldu bitti
Ama siz bugun oglunuzla doyasıya eglenebilşrsiniz
Tadını cıkarın bence
Saglıgınız yerindeyse gerisi boş
Nice mutlu yaslarınız olsun
Yaaaaa ama ağladım bennnnnEki Görüntüle 2296924 Üfleyin hadi:)
çok teşekkür ederim sizler iyi ki varsınızDoğum gününüz kutlu olsun. Size çocuğunuzla birlikte nice mutlu güzel günler diliyorum![]()
Yaaaaa ama ağladım bennnnnçok teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız dilekte tutuyorum ogluma abi bana iyi bir eş diliyorum inş gelecekten :)
umutluyum inş çok teşekkür ederimDoğumgününüz kutlu olsun; Allah hayırlı yaşlar, yavrunuzla size nasip eylesin.
Canınızı üzmeyin, aldatan da illa ki cezasını bulur.
Siz ileriye bakın, umutsuz olmayın, nefes aldığımız sürece mucizelere iyiliklere gebeyiz.
İnşaAllah sizin için her şey güzelleşir.![]()
Allaha şükür o yerinde maddi durumum iyi ailem destek çocugum el bebek gül bebek bakılıyor çok şükürdoğum gununuz kutlu olsun ..
sağlıkla huzurla inş..
sağlığınız yerındeyse çocuğunzla birlikte en buyuk süpriz zengnlk zaten..
umudunuzu yitirmeyın..
oooo maşalalhhh çok zenginsnz ççoook.. Allah bozmasın ..Allaha şükür o yerinde maddi durumum iyi ailem destek çocugum el bebek gül bebek bakılıyor çok şükür