• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun Birsey Farkettim

tam hayatla karşı karşıya geldiğin yaşlar. 2 yaş büyüğüm sanırım senden ama tam olarak geçmiş değil tuhaf duygular:D bazen çok oturaklı, ağırbaşlıyım bazen çok tezcanlı

Hahaha cok tatli anlatmissiniz :-)
Sevgili vardida ben mi almadim :oops: ay hepsini kapmislar yav, kimse dusunmuyo belki bi dengesizin ihtiyacidir alir kendine bitane, hayatini duzene sokar diye:KK53:
Hmm işler kesat yani?
O zaman sana da Jehan Barbur- Geç Kalmış Sermin'in Yeri dinlemeni öneriyorum...
'Şermin beklemekte
kim gelecekse'

Aslinda bazi seyleri yapmak hosuma gidiyo mesela aglamak hic sebebim yokken bile ağlayacak biseyler üretir aglarim:confused:
Ay resmen kafamin yarisi yok! Yemisim!:confused:
Demin sekerek evin icinde dolasiyordum su an yedi cihana kusum, geleni haslarim...
Dogamiz bu chori:KK53:

tam hayatla karşı karşıya geldiğin yaşlar. 2 yaş büyüğüm sanırım senden ama tam olarak geçmiş değil tuhaf duygular:D bazen çok oturaklı, ağırbaşlıyım bazen çok tezcanlı

Zamanla oturur mu dersin? Insallah oturur ya çok yoruldu
Bak goruyomusun surda ciddi konu bile konusamıyorum hemen bi simarma espri yapmaya çalışma falan:confused:

Zamanla oturur mu dersin? Insallah oturur ya çok yoruldu
Bak goruyomusun surda ciddi konu bile konusamıyorum hemen bi simarma espri yapmaya çalışma falan:confused:
oturur oturur merak etme :D ee burası apayrı. cok smile koyunca nasıl cıvık oluyo dimi gerçekte de böyle fazla sırıtmıcan demek ki :d nerden nereye ya bende senin gibiyim ciddiyet lazım bana azcık :d

Böyle işte :KK45: Kendinde anlam veremediğin haller tavırlar. Bu ben miyim, ben bu muyum dediğin zamanlar :KK8:
Ya bak şimdi de bana Cahit Sıtkı Tarancının şu dizelerini anımsattı halin :KK53:
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.

Herkeste ayni olacak drgil tabi ama bende oyleydim bazen gulerken iki dk sonra aglayabilirdim bazrn cok mutlu bazrn hemen degisip mutsuz gelgitler yasadim . Doktor bipolar demisti. Sonra hepsi gecti. Denildigi gibi yasla alakali tatlim bi iki sene sonra kim oldugunu bulursun :)

oturur oturur merak etme :D ee burası apayrı. cok smile koyunca nasıl cıvık oluyo dimi gerçekte de böyle fazla sırıtmıcan demek ki :d nerden nereye ya bende senin gibiyim ciddiyet lazım bana azcık :d

Hadi burda neyse de , bide birisi cok kotu bisey anlatirken komik bulmadigin halde gulmek var dalga geçer gibi of o cok kotu, atiyorum kiz agliyo sinifta kalmis acayip gulesim geliyo yersiz yersiz. Ay yanlız konuyu saptirdimda saptirdim:KK45:

Hadi burda neyse de , bide birisi cok kotu bisey anlatirken komik bulmadigin halde gulmek var dalga geçer gibi of o cok kotu, atiyorum kiz agliyo sinifta kalmis acayip gulesim geliyo yersiz yersiz. Ay yanlız konuyu saptirdimda saptirdim:KK45:

Aynı ben :KK8:Bi kez arkadaşım düşmüştü kız ağlıyor ben gülüyorum yardım etmek falan da yok. Vallahi o an gülmek istediğim için gülmüyorum ama kendimi tutamıyorum.Sanki dalga geçiyormuş gibi oluyor.
Normalde de bi filmin acıklı sahnesinde bile ağlayabilen biriyim

Böyle işte :KK45: Kendinde anlam veremediğin haller tavırlar. Bu ben miyim, ben bu muyum dediğin zamanlar :KK8:
Ya bak şimdi de bana Cahit Sıtkı Tarancının şu dizelerini anımsattı halin :KK53:
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.

Vaaay yalniz cok guzelmis şiir bayildim, tam beni anlatiyo:)
Siradaki animsatmayi ben bilicem.. hoca bir gun gole maya calacakmis ama kabi evde unutmus, bildim mi:KK53:

Herkes öyledir zaten entresan birşey yok ki bunda. Bazen cıvıl cıvıl olursun herkese selam verirsin keyfin yerindedir sohbet muhabbet edersin bir gün olur canın sıkkındır içinden kimseyle konuşmak muhabbet etmek gelmez asosyal oluverirsin çekersin bir kendini ama geçer yani geçici bir durumdur neden sorun yapıp konu açtınız ki her insan az çok böyle bir günü bir gününe uymaz. Çift karakterli olmak çok çok farklı birşey.

o ayrı bişey zaten :d ben sanalda böyleym bi tek gerçek hayatta yüz hatlarım biraz sert oldugundan öyle şey olmuyo bende pek .d

Aynı ben :KK8:Bi kez arkadaşım düşmüştü kız ağlıyor ben gülüyorum yardım etmek falan da yok. Vallahi o an gülmek istediğim için gülmüyorum ama kendimi tutamıyorum.Sanki dalga geçiyormuş gibi oluyor.
Normalde de bi filmin acıklı sahnesinde bile ağlayabilen biriyim

Aynen yaa cok kotu durum hele hele hoca sinirliken, agzini burnunu kirma potansiyeli gozlerinden okurken can havliyle gulmeni tutmak yokmu....:KK53:

Back
X