bu ne demek oluyor? Islama göre dini nikah önemlidir biz yinede ikisini yaptik ama eger dinen bosadiysa zaten suan birbirimize haram sayiliyoruz resmi nikah olsada olmasada
Böyle bir karaktersizle bir dakika bile evli kalma git davanı açevet detayina kadar tarif etti bana yüzü cok güzeldi felan
Nasil bosadi. Oyle uc kere bos ol demeyle olmuyor bu is. Nasil nikah kiyarken sahitlere ihtiyaciniz varsa bosanirken de sahitler olmasi gerekir. Şahitler huzurunda mi bosadi seni!esimle hic iyi bir evliligimiz olmadi ayrilma asamasindaydik dün de aldattigini ögrendim kendisi söyledi bana kizi bana tarif bile etti gözleri su renk felan diye. Bugün de beni dinen bosadi yani artik tamamen bitti artik geri dönüs yok benim icin artik bir yabanci. Icim okadar yaniyorki. Herkes bana telefondaki fotograflarimi silmemi onu silmemi ve onunla ilgili olan esyalari atmami söylüyor. Telefonu aciyorum fotograflari görüyorum silmek istiyorum ama panige kapiliyorum bilmiyorum neden böyle oluyoryapamiyorum bir türlü sanki biraz daha zamana ihtiyacim varmis sonra silerim diye düsünüyorum ama bilmiyorum dogrumu yapiyorum ne yapmaliyim siz nasil atlattiniz neler yaptiniz desteginize cok ihtiyacim var kimseyle konusamiyorum en iyi arkadasimin kendi dertleri var onu aramaya cekiniyorum zaten kendisi üzgün
evet var. öncelikle bir avukata başvur ama şöyle dişlisinden sonrası eşinizin maddi manevi durumuyla ilgili bişi mallarına maaşına evine barkına her şeyine tedbir koyarsınız hiç bir şey kaçıramaz sizden sonra nafaka talep edersiniz ve evliyken edindiğiniz malların yarısına el koyar ve alırsınız tabi ihanetide ispatlamak şartıyla gerekirse donunuda alırsınız ama bi işinize yararmı bilemem...bu sonuna kadar alma işi nasıl oluyor bilginiz var mı
[/QUOTEesimle hic iyi bir evliligimiz olmadi ayrilma asamasindaydik dün de aldattigini ögrendim kendisi söyledi bana kizi bana tarif bile etti gözleri su renk felan diye. Bugün de beni dinen bosadi yani artik tamamen bitti artik geri dönüs yok benim icin artik bir yabanci. Icim okadar yaniyorki. Herkes bana telefondaki fotograflarimi silmemi onu silmemi ve onunla ilgili olan esyalari atmami söylüyor. Telefonu aciyorum fotograflari görüyorum silmek istiyorum ama panige kapiliyorum bilmiyorum neden böyle oluyoryapamiyorum bir türlü sanki biraz daha zamana ihtiyacim varmis sonra silerim diye düsünüyorum ama bilmiyorum dogrumu yapiyorum ne yapmaliyim siz nasil atlattiniz neler yaptiniz desteginize cok ihtiyacim var kimseyle konusamiyorum en iyi arkadasimin kendi dertleri var onu aramaya cekiniyorum zaten kendisi üzgün
Arap emirliklerinde mi yasıyorsunuz?var ama bosanmayi dini nikah bittikten sonra baslatacak ama o nikahin zaten anlami yok artik beni bosadi ve geri dönüs yok
Nasil bosadi. Oyle uc kere bos ol demeyle olmuyor bu is. Nasil nikah kiyarken sahitlere ihtiyaciniz varsa bosanirken de sahitler olmasi gerekir. Şahitler huzurunda mi bosadi seni!
Böyle bir karaktersizle bir dakika bile evli kalma git davanı aç
Arap emirliklerinde mi yasıyorsunuz?
Burası Türkiye Cumhuriyeti, gecerli olan resmi nikahtır.
Cocuk cocuk yok bosadı yok geri dönüş yok bilmem ne.
Hayir ben yurtdisinda yasiyorum burdada resmi nikah var yaptirdimda ama benim icin asil önemli olan dini nikah sizin icin baska olabilir ama benim icin böyle yani dinen bosadiysa kagit üzerinde evli olsamda benim icin esim sayilmiyor. Bu da benim görüsüm
Elbette bu konuda size bir şey diyemem.
Evliliği kafada bitiren sebepler vardır; sizi dinen boşaması sizin evliliği kafanızda bitirmenize sebep olmuştur. Bu durumda sen yoluna ben yoluma dersiniz. Ancak bizim burada demek istediğimiz, devletin size verdiği haklardan faydalanmanıza bu durum engel değil. sizinle resmen boşanmadan başka kadınla birlikte olan eşiniz, resmiyette sizi aldatmış oluyor ve bunun bir bedeli var, biz de bunu ödettirin diyoruz, kötü mü ediyoruz.
esimle hic iyi bir evliligimiz olmadi ayrilma asamasindaydik dün de aldattigini ögrendim kendisi söyledi bana kizi bana tarif bile etti gözleri su renk felan diye. Bugün de beni dinen bosadi yani artik tamamen bitti artik geri dönüs yok benim icin artik bir yabanci. Icim okadar yaniyorki. Herkes bana telefondaki fotograflarimi silmemi onu silmemi ve onunla ilgili olan esyalari atmami söylüyor. Telefonu aciyorum fotograflari görüyorum silmek istiyorum ama panige kapiliyorum bilmiyorum neden böyle oluyoryapamiyorum bir türlü sanki biraz daha zamana ihtiyacim varmis sonra silerim diye düsünüyorum ama bilmiyorum dogrumu yapiyorum ne yapmaliyim siz nasil atlattiniz neler yaptiniz desteginize cok ihtiyacim var kimseyle konusamiyorum en iyi arkadasimin kendi dertleri var onu aramaya cekiniyorum zaten kendisi üzgün
evet detayina kadar tarif etti bana yüzü cok güzeldi felan
Dini nikahlıyken eşini aldatan ve o kadını tarif eden bir herifle olan evliliğinizdeki haram helalden mi bahsediyoruz?! Keşke kıymasaydınız devlet nikahı,en azından boşanma işleriyle uğraşmak zorunda kalmazdınız,bu kafada gitmeye devam.
Göğüs ve basen ölçüsünü de verdi mi? Yani bu ayrıntılar önemli...
Bir fotonuz var mı birlikte göster deseydin hatta bana whatsuptan at deseydin, çok merak ettim deseydin. Sonra da delil yapardın onu. Senin pişkin kocan yollardı bence.
Oha Allah belasını versin hem resmi hem dini
evet bahsediyorum bu sonucta onun günahi ben
yok onu vermedide ama bana dedi ki gögüsleri ve kalcalari belli olmayacak sekilde giyiniyorbende en sinir oldugu sey budu hep giyim konusunda takintili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?