Boşarken meyirini de verdi mi? Madem bu kadar dini bütün eşinin Herşeyi kuralına göre yapsın , aldattığı kadına da nikah yapmış mı
Eski eşin 3 Yaşında mı?zar zor veriyor istemesem vermicekti onu
biz bosanmayi konusurken ve ben aglarken o durmadan masraf ettik demisti sunu aldik bunu aldik altinlarda sende felan yine masraf olcak birsürü dedi mihir felan vercek diye bende o an sinirle senin olsun demistim
sonradan canini acitan tek sey para oldugunu bildigim icim ona bisey birakmak istemedigim icin istedim nasil delirdiii hani istemiyordun diye bana demedigini birakmadi ohh iyikide istemisim o anca para düsünüyor dün yazdigi mesajada paralari harcarsin artik diyor durmadan
evden aldigim laptopun bile lafini ediyor insallah bozulur diyor cocuk gibi
sanmiyorum nikah yaptigini
Eski eşin 3 Yaşında mı?
Canim swnin eski esin KESINLIKLE RUH HASTASI. Simdi eski konularina baktim. Bunu gidip bi doktora anlatsan, akil hastanesine yatirirlar. NET! Kanim dondu okurken. Ben olsam korkardim boyle bir hastayla evli kalmaya. Sizin onu bosuyor olmaniz gerekirdi. Hemen sadaka cikar ayrildigin icin. Ve şu da bir gercek. Oyle bir kiz YOK! Hayal dunyasinda yarattigi bir karakter. ADAM GERCEKTEN HASTA! AYYY GECE GECE SINIRIM BOZULDU.bedeni degil ama zekasi galiba
Canim swnin eski esin KESINLIKLE RUH HASTASI. Simdi eski konularina baktim. Bunu gidip bi doktora anlatsan, akil hastanesine yatirirlar. NET! Kanim dondu okurken. Ben olsam korkardim boyle bir hastayla evli kalmaya. Sizin onu bosuyor olmaniz gerekirdi. Hemen sadaka cikar ayrildigin icin. Ve şu da bir gercek. Oyle bir kiz YOK! Hayal dunyasinda yarattigi bir karakter. ADAM GERCEKTEN HASTA! AYYY GECE GECE SINIRIM BOZULDU.
Canim swnin eski esin KESINLIKLE RUH HASTASI. Simdi eski konularina baktim. Bunu gidip bi doktora anlatsan, akil hastanesine yatirirlar. NET! Kanim dondu okurken. Ben olsam korkardim boyle bir hastayla evli kalmaya. Sizin onu bosuyor olmaniz gerekirdi. Hemen sadaka cikar ayrildigin icin. Ve şu da bir gercek. Oyle bir kiz YOK! Hayal dunyasinda yarattigi bir karakter. ADAM GERCEKTEN HASTA! AYYY GECE GECE SINIRIM BOZULDU.
bence de yok kesınlıkle bılerek ypıyorayyy korktum simdi hayal mi görüyor sence
kesınlıkle psıkolojık sorunları var. ve sorunlu bır gecmıs yasamıs. kendını asagılık olarak goruyor. kendını yanına yakıstırmıyor bu yuzden böle yapıyor.baskasında demesı bundan dolayı.cok pısman olucak affetmeyın dınen de bıtmıs .
bu sonuna kadar alma işi nasıl oluyor bilginiz var mıResmi nikahınız varsa mahkemede surundur donuna kadar al. Ama yoksa yapcak bisi yok.
bence de yok kesınlıkle bılerek ypıyor
Sanki inatla yapılan bir tarif gibi geldi.Kim diğer konuları bırakır da kadının yüzünü anlatır ki.evet detayina kadar tarif etti bana yüzü cok güzeldi felan
Hayal gormuyor, kuruyor. Kendine kurdugu bir hayal alemi var. Ciddi anlamda ruhsal problemi var bence. Anlattiklarina bakiyorum da. Bazwn insan olayin icindeyken anlayamiyor demekki. Disardan objektif bir bakis herseyi gorebiliyor. Kocaniz bir ruh hastasi. Sizde bir ruh hastasina asik kadinsiniz. Boyle soyluyorum belki agir oluyor ozur dilerim ama sadece gercekleri gormenizi istedim. Kime asik oldugunuzu gorseniz korkup kacarsiniz zaten.ayyy korktum simdi hayal mi görüyor sence
Hayal gormuyor, kuruyor. Kendine kurdugu bir hayal alemi var. Ciddi anlamda ruhsal problemi var bence. Anlattiklarina bakiyorum da. Bazwn insan olayin icindeyken anlayamiyor demekki. Disardan objektif bir bakis herseyi gorebiliyor. Kocaniz bir ruh hastasi. Sizde bir ruh hastasina asik kadinsiniz. Boyle soyluyorum belki agir oluyor ozur dilerim ama sadece gercekleri gormenizi istedim. Kime asik oldugunuzu gorseniz korkup kacarsiniz zaten.
Siz bize guvenin. Allah korusun, dusunsenize bu adamdan bir cocugunuz oldugunu ve ayni ruhsal sorunlara sahip oldugunu? Bu adamdan, boyle bir cocuk dunyaya getirmek ister miydiniz? Bence kadinlar bu asamada kendine bu soruyusormali. Ben bu adamdan cocuk istiyor muyum, cocugum ayni bu adam gibi olursa ne yaparim diye. Cevap hayirsa, o adamla zaman kaybetmenin bir anlami yok.evet iyiki buraya üye olmusum cogu seyin farkina varmama sebep oldu takintili felan oldugunu biliyordum ama bukadar ruh hastasi derecesinde düsünmüyordum herkes yazinca ürktüm
Siz bize guvenin. Allah korusun, dusunsenize bu adamdan bir cocugunuz oldugunu ve ayni ruhsal sorunlara sahip oldugunu? Bu adamdan, boyle bir cocuk dunyaya getirmek ister miydiniz? Bence kadinlar bu asamada kendine bu soruyusormali. Ben bu adamdan cocuk istiyor muyum, cocugum ayni bu adam gibi olursa ne yaparim diye. Cevap hayirsa, o adamla zaman kaybetmenin bir anlami yok.
Neyse, gelmiş gecmis olsun.
bu ne demek oluyor? Islama göre dini nikah önemlidir biz yinede ikisini yaptik ama eger dinen bosadiysa zaten suan birbirimize haram sayiliyoruz resmi nikah olsada olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?