Bugün boşanma kararı aldık bakalım ne kadar dayanıcağım ne kadar güçlü durucağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Eşime çift terapisini önerdim istemedi, biz kesin boşanıcağız dedi, dedim böle düşünüyorsan ne diye devam ediyoruz, bencede dedi aylardır sana bunu söylüyorum , boşanmak istiyorsan boşanalım bana göre hava hoş , üzgünüm , red edilmiş , başarısız hissediyorum, bakalım ne kadar güçlü durucağım

5 dakika sonra yanıma geldi, sen çok Tatlısın, vs.. demin sen sokakta aç kalsan gebersen umurumda olmazsın diyordu bu adam?!

Son düzenleme:
Canımıniçi benim babam öldü ama hala yaşayabiliyorum. Elin iti ne ki. Unutursun hatta belki daha güzel olur hayatın. Kaldı ki her şey seni istemeyen bi adamın yanında olmaktan iyidir. Kendini kötü hissetme belki o adam kişisi kalitesiz kadın sevenlerdendir.

İstediğini vermese nolacak adam boşanmak istiyor mutlu olamazlarki. Ufak tefek geçimsizlik olsa neyse ama adam doğrudan bitsin diyor

İstediğini vermese nolacak adam boşanmak istiyor mutlu olamazlarki. Ufak tefek geçimsizlik olsa neyse ama adam doğrudan bitsin diyor
Bebeği anne almasa adama kalsa boşanmak ister mi acaba? 2 gün bebekle adami terketse koşarak gelir alır karısını. Bosanacak bebek de arkadasa kalacak beyefendi de gununu gun edecek. Yok öyle şey

Kayinvalideler almış bir kez zorla tekrar çocuğuna kavuşmuş. Çocuğunu bırakırsa bakan var.

Düzenlemişsin mesajı. Bu nasıl dengesiz bir adam böyle.

Bebeği anne almasa adama kalsa boşanmak ister mi acaba? 2 gün bebekle adami terketse koşarak gelir alır karısını. Bosanacak bebek de arkadasa kalacak beyefendi de gununu gun edecek. Yok öyle şey
Çocuk rezil olur bi anne çocuğuna 1 saat bile yaşatmaz bu durumu

Eşinizin psikolojik durumu ciddi kötü, bu kadar dengesizlik nedir. İnsanların sinirli anlarında söyledikleri gerçek fikirlerini, yaptıkları ise gerçek karakterini ortaya koyarmış. Sinirle söylenen sözlere çok dikkat ederim ben. Sizi istemeyeni bırakın gitsin. Tabi her evliliğin dinamiği farklıdır , karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Çocuk rezil olur bi anne çocuğuna 1 saat bile yaşatmaz bu durumu
Durumu fazla dramatiklestirmeyin. O annesi ise o da babası. Yetiştirme yurtları ailesiz çocuklarla dolu. Tamamen terk etsin demiyorum. Ama bence erkek böyle bir durumda kurtulacağını sanmak yerine boka batacagini zannetmeli.

Evlılıgınız saygının bulunmadığı biseye donusmus. Saygının olmadığı yerde sevgide askta sekste olmaz olmamalı.
Ama bosanmayacaksınız da. Böyle surer gider bu. Cok uzucu

Psikolojisi bozuk bence adam kişisinin bu erkekler niye bu kadar mal

Durumu fazla dramatiklestirmeyin. O annesi ise o da babası. Yetiştirme yurtları ailesiz çocuklarla dolu. Tamamen terk etsin demiyorum. Ama bence erkek böyle bir durumda kurtulacağını sanmak yerine boka batacagini zannetmeli.
Dramatikleştirmiyorum. Bi oyun ya da inatlaşma yapılacaksa bu çocuk üzerinden olmaz. Başka caydırıcı şeyler bulabilir. Nafaka gibi ya da boşanmayı zorlaştırmak gibi anlatabildim mi. Dramatik masal anlatmıyoruz burda.

Neyse siz hayal dünyanızda yaşamaya devam edin. 2 yaşında bir çocuk için annesiz olmakla babasız olmak arasında çok bir fark yok. Ömur boyu babasız kalacağına 1 hafta annesiz kalır hayatının geri kalanını anne ve babasıyla geçirir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…