Küçük bir kızım var 2 yaşındaGeçmiş olsun. Sonsuza kadar acı cekmeyeceksiniz. Çocuğunuz var mı
İstediğini vermese nolacak adam boşanmak istiyor mutlu olamazlarki. Ufak tefek geçimsizlik olsa neyse ama adam doğrudan bitsin diyorBence bunu ona vermeyin. Boşanmak isteyen oysa siz de istemek zorunda değilsiniz. Evinizi terketmeyin. Çok rahatsizsa o terketsin. Yok öyle canı isteyince boşanmak. 2 yaşında çocuğun varmış. Çocuğu yaparken nerdeydi
Bebeği anne almasa adama kalsa boşanmak ister mi acaba? 2 gün bebekle adami terketse koşarak gelir alır karısını. Bosanacak bebek de arkadasa kalacak beyefendi de gununu gun edecek. Yok öyle şeyİstediğini vermese nolacak adam boşanmak istiyor mutlu olamazlarki. Ufak tefek geçimsizlik olsa neyse ama adam doğrudan bitsin diyor
Düzenlemişsin mesajı. Bu nasıl dengesiz bir adam böyle.Eşime çift terapisini önerdim istemedi, biz kesin boşanıcağız dedi, dedim böle düşünüyorsan ne diye devam ediyoruz, bencede dedi aylardır sana bunu söylüyorum , boşanmak istiyorsan boşanalım bana göre hava hoş , üzgünüm , red edilmiş , başarısız hissediyorum, bakalım ne kadar güçlü durucağım
5 dakika sonra yanıma geldi, sen çok Tatlısın, vs.. demin sen sokakta aç kalsan gebersen umurumda olmazsın diyordu bu adam?!
Çocuk rezil olur bi anne çocuğuna 1 saat bile yaşatmaz bu durumuBebeği anne almasa adama kalsa boşanmak ister mi acaba? 2 gün bebekle adami terketse koşarak gelir alır karısını. Bosanacak bebek de arkadasa kalacak beyefendi de gununu gun edecek. Yok öyle şey
Eşime çift terapisini önerdim istemedi, biz kesin boşanıcağız dedi, dedim böle düşünüyorsan ne diye devam ediyoruz, bencede dedi aylardır sana bunu söylüyorum , boşanmak istiyorsan boşanalım bana göre hava hoş , üzgünüm , red edilmiş , başarısız hissediyorum, bakalım ne kadar güçlü durucağım
5 dakika sonra yanıma geldi, sen çok Tatlısın, vs.. demin sen sokakta aç kalsan gebersen umurumda olmazsın diyordu bu adam?!
Durumu fazla dramatiklestirmeyin. O annesi ise o da babası. Yetiştirme yurtları ailesiz çocuklarla dolu. Tamamen terk etsin demiyorum. Ama bence erkek böyle bir durumda kurtulacağını sanmak yerine boka batacagini zannetmeli.Çocuk rezil olur bi anne çocuğuna 1 saat bile yaşatmaz bu durumu
Psikolojisi bozuk bence adam kişisininEşime çift terapisini önerdim istemedi, biz kesin boşanıcağız dedi, dedim böle düşünüyorsan ne diye devam ediyoruz, bencede dedi aylardır sana bunu söylüyorum , boşanmak istiyorsan boşanalım bana göre hava hoş , üzgünüm , red edilmiş , başarısız hissediyorum, bakalım ne kadar güçlü durucağım
Dramatikleştirmiyorum. Bi oyun ya da inatlaşma yapılacaksa bu çocuk üzerinden olmaz. Başka caydırıcı şeyler bulabilir. Nafaka gibi ya da boşanmayı zorlaştırmak gibi anlatabildim mi. Dramatik masal anlatmıyoruz burda.Durumu fazla dramatiklestirmeyin. O annesi ise o da babası. Yetiştirme yurtları ailesiz çocuklarla dolu. Tamamen terk etsin demiyorum. Ama bence erkek böyle bir durumda kurtulacağını sanmak yerine boka batacagini zannetmeli.
Neyse siz hayal dünyanızda yaşamaya devam edin. 2 yaşında bir çocuk için annesiz olmakla babasız olmak arasında çok bir fark yok. Ömur boyu babasız kalacağına 1 hafta annesiz kalır hayatının geri kalanını anne ve babasıyla geçirirDramatikleştirmiyorum. Bi oyun ya da inatlaşma yapılacaksa bu çocuk üzerinden olmaz. Başka caydırıcı şeyler bulabilir. Nafaka gibi ya da boşanmayı zorlaştırmak gibi anlatabildim mi. Dramatik masal anlatmıyoruz burda.
Yazık yavrum annesiz uyuyamaz bile psikolojisi bozulur. İsterse bin kişi baksın annesi gibi olmaz.Kayinvalideler almış bir kez zorla tekrar çocuğuna kavuşmuş. Çocuğunu bırakırsa bakan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?