Bugün boşanma kararı aldık bakalım ne kadar dayanıcağım ne kadar güçlü durucağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
son zamanlarda ne kadar cok bosanma haberı yuzde 99 da erkeklerın aptalıgı sebebıyle bıtıyor

hanımlar evlenırken armutun sapı uzumun copu dıye cok ınceleyın hemen evlenmeyın atlı kovalamıyor uzun nısanlı kalın
bu hayatda uzulmemenın yolu tek yanlısda adam silmek . belkı duzelır dıye beklemeyın nıye hep bekleyen sabreden kadın olsun kı .

evlenmeden denersenız , yanlısda bırakırsanız bosanma derdınız olmaz bu surec kadını daha cok yoruyor cunku

konu sahıbı ıcınden gecen ne sızın ıcın dogru olacagını dusundugunuz sey ne ıyı ölcun tartın bakın bu adam degısmez dengesız bellı ama durumunuzu sız bılırsınız hep mı boyleydı sebebı neymıs derdı neymıs adamın

Aynen dediğin gibi canım. Ben o çocuğun tırnağına değişmem o adamı. Bir saat bile bırakamaz bir anne diyorum , çocuğu deney gibi kullanmayı tavsiye eden kadın durumu dramatikleştirme diyor. Bundan daha dramatik bi durum olabilir mi ya. Can bu can.

Haklısın canım hala beğenmedim ifadesi yağdırıyor yorumlarıma. Onun gibi bi kadının beğenmemesine memnun olurum zaten. Çünkü çok şükür onun zihniyetinde değilim. Mümkünse bu mesajı da beğenmesin. Çocukları varsa çok yazık.

Evet canım kocam beni ben olduğum için sevmeli ihtiyacı olduğu için değil.

Birde karşı tarafın tepkisini asla bilemez. Mesela almamyada bir kac ay önce bir adam ilk 9 yaşındaki oğlunu bir köprüden asaga atıp. Sonra kendi atlamış. Adam ayrılığı kaldıramamis. Artik kadını da mi cezalandırmak istedi mi yoksa çocuğunun babasız kalmasını mi istemedi bilmiyorum. Ama buna benzer durumlara şahit oluyoruz. Biraz soğukkanlilik her zaman iyidir

Yazık yavrum annesiz uyuyamaz bile psikolojisi bozulur. İsterse bin kişi baksın annesi gibi olmaz.
Annesi hastalanıp hastanede yatsa mecbur annesiz uyuyacak.
Pis herif kadını sürekli çocuğuyla tehdit ediyor kadını. Böyle tiplere buyur bak o zaman demek lazim.

Bir haftadan bir şey olmaz ama çocuğuyla sürekli tehdit edilen ve psikolojisi bozuk, ozguvensiz bir anneyle büyümek zorunda kalır.

Bosaniyim diyorum sonra birsey oluyor , özlem
Bosluk, belirsizlik zayifliyorum, kararli duramiyorum
Ben de birkac aydır o moddayım. Bi cesaret davayı açtım, şimdi de geri dön diyo. Vicdan yapıyorum simdi de. Ama kendi geleceğin için kararlı olman lazım. Benim de. Yaptıgı kötü şeyleri düşün. Düzelir mi düzelmez mi

Bence kararsızsanız biraz zaman verin biraz ayrı kalın düşünün. Ya da tatile falan çıkın üç beş gün .

Bilemiyorum , ama Ben kendimi cok kötü hissediyorum ayni evin icinde iki yabanciyiz sadece cocuk icin birlikteyiz birde hayat daha kolay oldugundan cok zorlaniyorum cok mutsuzum? Ama ayrilmayida beceremiyorum
Ama çok nefret etsen ayrılırdın. Bence iyi olma şansınız var gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…