Bugün boşanma kararı aldık bakalım ne kadar dayanıcağım ne kadar güçlü durucağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl sizinki tamamen ütopya çocuk bakmak zormuş deyip devam mı edecek kadınla zaten annesi bakacak adamın

Evlılıgınız saygının bulunmadığı biseye donusmus. Saygının olmadığı yerde sevgide askta sekste olmaz olmamalı.
Ama bosanmayacaksınız da. Böyle surer gider bu. Cok uzucu
Nasıl anladınız boşanmayacağımızı önceki konularımdanmı?

Evliliklerinin (!) problemlerini anneler ve babalar çocukların üzerinden güç kavgası yaparak çözmemeli. Öyle "Evi terk ederim bir görsün çocuk bakmak nasılmış" gibi oyunlara asla başvurmam. Adam dengesizin teki. Daha geçen sene bir adam evi terk eden kadını cezalandırmak için öz kızlarını bıçaklayarak öldürdü. Daha küçücük çocuktu. Madem evli kalmak istemiyorlar, anne baba olarak bu süreci mümkün oldukca iyi bir şekilde atlatmalari gerek.

Ben ne istediğimi bilmiyorum bu adamda dengesiz

Adam sizin kafa karışıklığınızı ve gelgitlerinizi biliyor. Boşanmak istemediğinizi ve gitmeyeceğinizi de biliyor. Çok afedersiniz ama parmağında oynatmaya başlamış.
Kararlı olup bunu da ona yansıtın.

Bu mesajınıza üzüldüm, siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Çok haklısın canım böyle insanlar yüzünden boşanmalarda kan çıkıyor. Mutsuz çocuklar yetişiyor. Bu arkadaş mantığını nereye bıraktıysa belli ki orda unutmuş. Kadın adamı çocukla terbiye etmeliymiş. Sanki çocuk değil de bi eşya. Böyle kadınlar anne olamaz.

24 yaşında koca kızım 1 hafta tatile çıktığımda annemi deli gibi özlüyorum, 24 senedir de babam umrumda olmadı. İsmini bile anmadım. Sizin dünyanız değişikmiş.

Size çok yerinde bir teselli vermeye çalıştım üzülmeyin diye çok fazla kişi beğeni yaparken 'seviyomhee' isimli birisi beğenmedim ifadesi bırakmış neden rahatsız olmuş anlayamadım. üstüne bir de konu sahibine çocuğunu kullanarak terbiye et kocanı diyor yazık hem de çok yazık bu kadın bir de anne olacak. siz bir şey anlayabildiniz mi kızlar ve yazdığım mesaj şöyleydi

"Canımıniçi benim babam öldü ama hala yaşayabiliyorum. Elin iti ne ki. Unutursun hatta belki daha güzel olur hayatın. Kaldı ki her şey seni istemeyen bi adamın yanında olmaktan iyidir. Kendini kötü hissetme belki o adam kişisi kalitesiz kadın sevenlerdendir."
noclearmind Pamukannesi83 Ruyacik89

Son düzenleme:
Çok haklısınız. Bu kadının beynini ben de çözemedim.
Adamı çocukla bırak sefil olsun değerini anlasın arkanda dolaşsın anlamında söylüyor ama ben bunu yapanın amacına ulaştığını görmedim

Birincisi kadının elinden bir defa çocuğu almışlar geri zor almış
Öyle bir şey yapsa bir daha çocuğunu zor görür
Kadın gittiği gibi kaynanasını falan çağırır adam sefil filan olmazlar hatta işlerine gelir
Üstelik kadın başka bir ülkede yaşıyor

İkincisi ben çocuğu bıraktığım için çocuğun dadısı gitti diye beni geri isteyecek adam otursun yerinde

Sonra anne çocuğunun zoruyla evde tuttuğu bir adamı içine sindirir öyle mi .....
Ha bir de annesiz kalmakla babasız kalmak arasında dağlar fark var, ikisinide yaşadım çocukken ....

Anne baba anlaşamıyor 1 hafta ayrı kalınca mı anlaşmaya başlayacaklar.. sürekli tartışan anne babaya göre ayrı anne baba daha iyi değil mi..ayrıca önceki mesajınızda çocukla kalmayı b.ka batmaya benzetmişsiniz.. varsa çocuklarınız adına üzüldüm
Arkadaş ne olursa olsun ayrılmayın erkeklere yapışın bir yerlere kaçamasınlar derdinde.. o yüzden beğenmemiş olabilir sizin yorumunuzu..

Beyni çok basit ; çocuğu evlilik sigortası olarak görüyor,ömürleri boyu çocuklarının üzerinden bir yerlere tutunuyorlar maalesef, kendi doğurdukları evlatları, canlarını, kanlarını erkekleri tutmak için feda ediyorlar, işe yarar mı asla yaramaz ama öyle sanıyorlar işte

Kesinlikle katiliyorum bu kalitede bi Kadin kocasina ceza vermek için Oz kizini dovup waatsaptan yollamisti kocada mahkeye Verdi Cokta iyi yapti

1 hafta da o cocugun basina birsey gelse hesabini bu akil verenmi verecek mutlu degilse ayrilsin konu sahibi bosanma elbette zor heleki hala seven taraf için ama Adam rahatsız Belli kendine yeni bir hayat Kur konu sahibi daha gencken hemde

Bakın kocam bana fotoseptik çukuru diyor aileme pislik
Dün yine hakaretler etti rahatlatıcı ilaçlar alıyorum omlardan mıdır bilmem sinirlerime hakim olamıyorum. Neyse kızım uyurken beni itti , babasıyla olmak istedi eşimde diyor kızın seni takmıyıcak umursamıyacak, daha şimdiden bu böyle vs.. kızım içim güçlü olıyım diyorum ya nasıl?

Bunlar aslında sadece bilinçsizlik. Sadece sinirle ve intikam iç güdü ile verilmiş ani bir tepki. Yapan kadınları görüyoruz. Sonra gelip çocukları almak istiyorlar, baba da vermek istemiyor. Sonra "vay cocugumu kaçırıyor" oluyor adı üstünde. Bosanirken insanlar sadece eş olarak bosanacaklarini unutabiliyorlar maalesef. Kendi egomuzu o anda (heleki baskalarin gazına gelmeden) tutmamiz lazim. Heleki karşımızdaki kişi dengesiz veya psikolojik sorunlu birisi ise çocukları koruma altında tutmak annenin veya babanın görevi.

Çok haklısın canım

Canım benim ben o yazıyı sana yazmadım anladın değil mi ilk yazımdan beri sana çok hak veriyorum rabbim yardımcın olsun. Senin konuya saçma yorum yapan biri var o kadına dedim beynini çözemedim diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…