Bugün boşanma kararı aldık bakalım ne kadar dayanıcağım ne kadar güçlü durucağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesinden güç alıyor demek ki yine bir kaynana yuva yıkma derdinde

İyi düşün canım kendini de düşün çocuğunu da düşün. Eşin umutsuz vaka mı? Düzelebileceğine inancın var mı? Sana göre bu ilişki kesin bitik mi ?

Nasıl yapayım, huzursuzum evde .. git diyorum gitmiyor .. sen defol git burası benim evim diyor

Şu anda Türkiye e isteseniz de dönemezsiniz. O imkam zaten ortada yok. Geriye ne kalıyor?

İyi düşün canım kendini de düşün çocuğunu da düşün. Eşin umutsuz vaka mı? Düzelebileceğine inancın var mı? Sana göre bu ilişki kesin bitik mi ?
Düsünüyorum Ama cikamiyorum isin icinden.. Adam terbiyesizce bosanma lfini aciyor.. Ben uzak duruyorum.. Tmm bosanicaz diye kabulleniyorum.. Bu sefer yakinlasmaya calisiyor .. yok Öyle Dememis basladi birsey söylemeye calismis vs.. bende inanmak istiyorum .. Öyle Zorki.. tek basima desteksiz Minik Bebekle depresyon la bogusurken yeni hayat Kurmak .. Ben ne hissediyorum bilmiyorum .. hislerime yabancilastim .. hicbirsey hissedemiyorum artik Öyle yasiyorum

En tuhaf üyelerden birisiniz. İstikrarsızlığınızla, ruh halinizi yerden yere vururken, şişip kalanlar oluyor. Biri de benim.
Uzaklaşın, boşanın iyi olmak istediğinizi kendinize ispatlayın.

En tuhaf üyelerden birisiniz. İstikrarsızlığınızla, ruh halinizi yerden yere vururken, şişip kalanlar oluyor. Biri de benim.
Uzaklaşın, boşanın iyi olmak istediğinizi kendinize ispatlayın.
Korkuyorum.. esim kizimi Alacak diye ... kizimla sorunlar yasayacagim diye.. yurtdisinda yalniz cocuk büyütürken psikolojim bozulacak diye...

31 ağustos 2019 açılmış konu biz nisan 2020 yilindayiz ve siz hala korkuyorum adam yaklasiyor yok psikolojim vs siraliyorsunuz diger arkadaslara yazik size parmak tuketiyorlar.. siz bosanamazsiniz ve yillarca bu konu burda uzayip gider.. siz acilen terapi alin benim tavsiyem bu

Siz
Siz hele hiç yormayın parmaklarınızı, bende aklı başında yorum bekliyorum.... hanımefendi doğum yapacaksınız... bir çocuğunuz olacak.. en çok eşinizden destek bekleyeceksiniz ve aile olmak için büyük bir arzu duyacaksınız... ben
de bunları yaşadım ama şanssızdım ., bunları göremediğim gibi yapayalnız yurtdışında kalakaldım . yanlış bir evlilik yapmıştım karşımdaki yalan söylemiş bilemezdim ... öyle yazdığınız kadar kolay değil... terapi zaten yıllardır alıyorum , eşim in sorunları var ve o almıyor .. boşanmıyorda... boşanmak istediğini söylüyor ama sonra bana muhtaç olduğunu vs.. yani önce anlaşalım diyor sonra boşanmamak için uğraşıyor , beni de güçsüzleştirmek için uğraşıyor.. şiddet uyguluyor psikolojik.. gel git yaşayan o .. bense çırpınıyorum çözebilmek için .. kızım için kendim için ama çaresizim eşimi değiştiremiyorum .. zamanı geri getiremiyorum kızım büyüyor ama kendime güvenim öyle azaldıki hiç bir hareketimden emin olamıyorum adım atamıyorum

Kocanız canı istediğinde hem hakaret edip hem yanaşıyor. Adam sizi boşamaz ama süründürür. Siz boşanma davasını açsanız kocanızı beklemek yerine?

Kocanız canı istediğinde hem hakaret edip hem yanaşıyor. Adam sizi boşamaz ama süründürür. Siz boşanma davasını açsanız kocanızı beklemek yerine?
Kocamı beklemiyorum , açtımda, ama saflığım yüzünden sonunu getiremedim , kocamda kullandı bu durumu, sonra psikolojin çok kötü oldu bende korkuyorum yine öyle olmasın diye

Bdv nin kangren olmus konusu yine acilmis.
Ablacigim artik lutfen ya bosan ya da konu acma. Hepsi ayni cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…