Canım eğer seviyorsan eşini devam ettirmeyi düşün. Ama yok sevmiyorum kesin bitecek diyorsan daha fazla eziyet etme kendineDogru mu Peki bu uzun vadede bunca seyi yasadiktan sonra?
Bir arkadas demis, Adam bosanicak, sevsem ne Yazar sevmesem ne Adam bosanicak kesin Ben kendimi kurtarmaliyimCanım eğer seviyorsan eşini devam ettirmeyi düşün. Ama yok sevmiyorum kesin bitecek diyorsan daha fazla eziyet etme kendine
Ne demek istemiş anlmadım kendini kurtarmak nasıl oluyormuşBir arkadas demis, Adam bosanicak, sevsem ne Yazar sevmesem ne Adam bosanicak kesin Ben kendimi kurtarmaliyim
Kendim icin en dogru adimi atmakNe demek istemiş anlmadım kendini kurtarmak nasıl oluyormuş
Nasıl yapayım, huzursuzum evde .. git diyorum gitmiyor .. sen defol git burası benim evim diyorBence bunu ona vermeyin. Boşanmak isteyen oysa siz de istemek zorunda değilsiniz. Evinizi terketmeyin. Çok rahatsizsa o terketsin. Yok öyle canı isteyince boşanmak. 2 yaşında çocuğun varmış. Çocuğu yaparken nerdeydi
Nasıl yapayım, huzursuzum evde .. git diyorum gitmiyor .. sen defol git burası benim evim diyor
Düsünüyorum Ama cikamiyorum isin icinden.. Adam terbiyesizce bosanma lfini aciyor.. Ben uzak duruyorum.. Tmm bosanicaz diye kabulleniyorum.. Bu sefer yakinlasmaya calisiyor .. yok Öyle Dememis basladi birsey söylemeye calismis vs.. bende inanmak istiyorum .. Öyle Zorki.. tek basima desteksiz Minik Bebekle depresyon la bogusurken yeni hayat Kurmak .. Ben ne hissediyorum bilmiyorum .. hislerime yabancilastim .. hicbirsey hissedemiyorum artik Öyle yasiyorumİyi düşün canım kendini de düşün çocuğunu da düşün. Eşin umutsuz vaka mı? Düzelebileceğine inancın var mı? Sana göre bu ilişki kesin bitik mi ?
Korkuyorum.. esim kizimi Alacak diye ... kizimla sorunlar yasayacagim diye.. yurtdisinda yalniz cocuk büyütürken psikolojim bozulacak diye...En tuhaf üyelerden birisiniz. İstikrarsızlığınızla, ruh halinizi yerden yere vururken, şişip kalanlar oluyor. Biri de benim.
Uzaklaşın, boşanın iyi olmak istediğinizi kendinize ispatlayın.
Siz31 ağustos 2019 açılmış konu biz nisan 2020 yilindayiz ve siz hala korkuyorum adam yaklasiyor yok psikolojim vs siraliyorsunuz diger arkadaslara yazik size parmak tuketiyorlar.. siz bosanamazsiniz ve yillarca bu konu burda uzayip gider.. siz acilen terapi alin benim tavsiyem bu
Siz hele hiç yormayın parmaklarınızı, bende aklı başında yorum bekliyorum.... hanımefendi doğum yapacaksınız... bir çocuğunuz olacak.. en çok eşinizden destek bekleyeceksiniz ve aile olmak için büyük bir arzu duyacaksınız... ben31 ağustos 2019 açılmış konu biz nisan 2020 yilindayiz ve siz hala korkuyorum adam yaklasiyor yok psikolojim vs siraliyorsunuz diger arkadaslara yazik size parmak tuketiyorlar.. siz bosanamazsiniz ve yillarca bu konu burda uzayip gider.. siz acilen terapi alin benim tavsiyem bu
Kocamı beklemiyorum , açtımda, ama saflığım yüzünden sonunu getiremedim , kocamda kullandı bu durumu, sonra psikolojin çok kötü oldu bende korkuyorum yine öyle olmasın diyeKocanız canı istediğinde hem hakaret edip hem yanaşıyor. Adam sizi boşamaz ama süründürür. Siz boşanma davasını açsanız kocanızı beklemek yerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?