Güya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.İşiniz neden çalışmıyor
En başından beri keşke bu duruma göz yummasaydinz işiniz çok zor Rabbim yardım etsinGüya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.
En doğru kararı vermişsiniz, daha ne kadar bu şekilde yaşayabilirdiniz mi?Güya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.
Oldu pasanız calısıp kazanırsa otururz iyi evde deseydiniz keskeAilesi de hiç bir şeyi beğenmiyor, surdan alışveriş etmeyin şunları alın, bu evde oturmayın diyor. Ben sürekli daha iyisi olsun diye düşünürken artık kafayı yeme noktasına geldim.
Hangi parayla diye sordunuz mu ailesine?Ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyor, surdan alışveriş etmeyin şunları alın, bu evde oturmayın diyor. Ben sürekli daha iyisi olsun diye düşünürken artık kafayı yeme noktasına geldim.
Bie de eve gelip yemek yapıyorum. Haftasonları da temizlik yapıyorum. Temizlikçi tutalım bari diyorum ben yoruluyorum diyorum. Bir evi süpürüyor tüm temizliği yaptım işte diyor. Hiç bir ise yaramıyorsun sen diye bugün ağzıma geleni söyledim artık. Nişanlılık döneminde annesi bir bilezik takmıştı onu bozdurdu kendi işi için daha onu bile yerine koymadı. Sigorta borcu var ödeyemiyor. Evde tek para biriktiren benim. Sağlık sorunu oldu ablasına ve ailesine dedim kimse oralı olmadı. Bir de sağlık sigortası yaptırdım. Şimdi de ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyorlar bir de. O kötü bu koTu dedikce artık kendimi iyice salak gibi hissetmeye başladım. Ancak boş boş konuşuyorlar ben ise onların her beğenmediğini yapmakla yukumluymusum gibi bir durum olduOldu pasanız calısıp kazanırsa otururz iyi evde deseydiniz keske
Erkege nekadr verirsen daha fazlasını istiyor
Ben bunu lohusalıkda anladım
Siz erken anlamıssınız.
2 cocuk büyütmeye gerek yok
Yolunuz acık olsun
Güya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.
Avukat eşim. Ailecek bir havalardalar. Ablası arıyor o evden çıkın diyor. Yanı biz bask a bir yerde kira ödeyebilir miyiz kimse sormuyor. Bir defa daha böyle kavga ettik sonra eşim kiranın yarısını ödemeye başladı. Ama ben bunun mücadelesini mi vereceğim surekliNe iş yapıyor eşiniz? Neden bu şartlarda tüp bebekle uğraşıyorsunuz? Ailesi oğlunun geliri olmadığını bilmiyor mu da konuşuyor?
Eşinizi seviyorsunuz ancak onunla bir gelecek göremediginiz için kafanızda bitirmiş gibisinizBie de eve gelip yemek yapıyorum. Haftasonları da temizlik yapıyorum. Temizlikçi tutalım bari diyorum ben yoruluyorum diyorum. Bir evi süpürüyor tüm temizliği yaptım işte diyor. Hiç bir ise yaramıyorsun sen diye bugün ağzıma geleni söyledim artık. Nişanlılık döneminde annesi bir bilezik takmıştı onu bozdurdu kendi işi için daha onu bile yerine koymadı. Sigorta borcu var ödeyemiyor. Evde tek para biriktiren benim. Sağlık sorunu oldu ablasına ve ailesine dedim kimse oralı olmadı. Bir de sağlık sigortası yaptırdım. Şimdi de ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyorlar bir de. O kötü bu koTu dedikce artık kendimi iyice salak gibi hissetmeye başladım. Ancak boş boş konuşuyorlar ben ise onların her beğenmediğini yapmakla yukumluymusum gibi bir durum oldu
Açıkca konuştum demedigim de kalmadı. Yeter artık dedim. Girio bir yere çalışmak istemiyor. Ilk yıllarda böyle hiç para kazanamaması normalmiş öyle diyor da. Ben kazanacağına da inanmıyorum.Ailesinin yanına mı gitti ?
Burada yazdığınız şekilde açık konuştunuz mu ?
Bütün yükün üzerinizde olması ve ayriyeten tüp bebek yaptırmak sağlam sinir ister.
Tüp bebek sürecinde kafanız rahat olmalı, eğer tekrar bir araya gelirseniz eşinizle her şeyi açık konuşmalısınız.
Öyle olurBie de eve gelip yemek yapıyorum. Haftasonları da temizlik yapıyorum. Temizlikçi tutalım bari diyorum ben yoruluyorum diyorum. Bir evi süpürüyor tüm temizliği yaptım işte diyor. Hiç bir ise yaramıyorsun sen diye bugün ağzıma geleni söyledim artık. Nişanlılık döneminde annesi bir bilezik takmıştı onu bozdurdu kendi işi için daha onu bile yerine koymadı. Sigorta borcu var ödeyemiyor. Evde tek para biriktiren benim. Sağlık sorunu oldu ablasına ve ailesine dedim kimse oralı olmadı. Bir de sağlık sigortası yaptırdım. Şimdi de ailesi de hiç bir şeyi beğenmiyorlar bir de. O kötü bu koTu dedikce artık kendimi iyice salak gibi hissetmeye başladım. Ancak boş boş konuşuyorlar ben ise onların her beğenmediğini yapmakla yukumluymusum gibi bir durum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?