Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konu sahibi ayrılma kararı aldıktan sonra hamile olduğunu öğrendi.

Ben şunu anlamıyorum birşeyler yolunda gitmiyor o kişiyi sevmiyorsun saygı bitiyor sorumsuzluk var ya boşanmaya düşünüyorsun ve sevişiyorsun bana göre çok mide bulandırıcı
Biz insanlar duygularımızla hareket ederiz saçmalık

Ne kadar ayip. Sevmesem sence yıllarda böyle bir şeye katlanır miydim

Çift terapisine gidiyoruz. Zaten o da ayrı bir olay dolandırıldik resmen eşim 1600 tl para vermiş kadına 4 seans için. Kadın psikolog da değilmiş. Şimdi bask a bir kadına gidiyoruz
Çok sevindim maşallah size dolandırılmanıza üzüldüm ama yanlış anlaşılmasın. Olsun "beraber" bir şeye sinirlenmeniz de güzel olmuştur iyi taraftan bakarsak inşallah her şey yoluna girer istediğiniz gibi olur. Bebiş size kısmet ve şans getirecek geleceği zamanı biliyor bıdık

Tamam artık önünüze bakın. Bu adam düzelmeyecek yazdiklariniza bakilirsa.
Hayat cok kisa. Mutlu olmayi hak ediyorsunuz.
Fikir degistirmeyin. Degmez.

Yanı bir şeyleri denediğini görüyorum şu an. Ama bu geçici bir süre mi bunu kestiremiyorum. Açıkçası güvenim zedelendi.
Eşiniz de farkında ki terapiste gidiyor sizinle birlikte. İnancınızı kaybetmeyin her şeye rağmen. Sonradan keşke dememek için ne kadar yol varsa denemeye değer. Ara ara da buraya yazın sizi merak ediyorum. İnşallah düzeldi dediğinizi de okuruz.

Bir iki tane şirket isi almış. Onlardan para geliyormuş artık aylık. Doğru mu değil mi bilmiyorum. Görüştüğümüzde sürekli güzel yerlere götürüyor terapiden sonra. Ama dediğim gibi güvenim çok sarsılmış. Ömür botu ablası annesi gibi ona mi bakıcam acaba diye durup durup düşünüyorum açıkçası. Zaman gösterecek herşeyi. Her yolu denedim demek için terapiste de gidiyorum

Her şeyin hayırlısı oluruna bırakın... rahat olun su akar yolunu bulur.

Yaşlar kaç bilmiyorum ama uzmanlara göre bütün boşanmalarda erkek bir şekilde yolunu çizerken kadınlar zorlanıyor canım. Ben olsam bir daha düşünürdüm. Vakit onemli
bence böyle demeyin. şiddet gören, aile içi tecavüze uğrayan bir sürü kadın var burda. bir şekilde illa ki düzelirler. sonuçta bu hayata bir kez geliniyor. başkasının zulmü altında mutsuz yaşanmamalı.. yada hiçbirşey olmasın sevgi bittiyse saygı da bitiyor zamanla. bu kez hır gür başlıyor. en güzeli kimse kimseyi yıpratmasın. erkek yolunu çiziyorsa kadın da çizebilir. neden çizemesin ki? hayatın alt üst olmasından korkma, nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını demişler. bi de hangi uzmanlar bu uzmanlar? bana bir link atsana haberle ilgili?
konu sahibi için: hakkında hayırlsını diliyorum. umarım eşinizin çabası kalıcı olur ve mutlu olursunuz bir ömür.

Dediğin gibi "zulüm" söz Konusuysa tabiki katlanma. Boşan.
Dediğin gibi "zulüm" söz Konusuysa tabiki katlanma. Boşan hemen. Ben bir adım ötesini görmeni de tavsiye etmiştim. Büyük resme bakmani yani.

Eşiniz avukatsa kesin yalan söylüyordur ben para kazanamıyorum diye. Bir dava bakmaları zaten binlerce para, danışanı vs her türlü işini hallederler. Aşırı cimri olmuş da sizi o yönden de dolandırıyor olmasın?? Neden altınları ve arabanın yarısını veriyorsunuz? Bu acaba planlı olmasın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…