çocuk yapmamanız isabetli bir karar olmuş. Allah'ın sevilen kuluymuşsunuz da haberiniz yokmuş. ben o tip herşeye karışan kişilere "her b*ka nane*ler diyorum. öyle isim takınca içimdeki sinirim yatışıyor. bence boşanma kararı doğru olmuş. çocuk olunca iş hepten zor olacaktı. ve hep muhattap olmak zorunda kalacaktın. daha çok karışacaklardı. iyice sinirlenecektin. eşin de belli ki rahat mizaçlı. benim eşimin ailesi de dedi yok şurdan arsa alın bahçe alın. neymiş biz gitmezsek onlar gider bakarmış. oraya bir ev yaparlarmış vs.. dedim alcak olduktan sonra önce kendimize ev alırız. keyif için para harcıyamam ben dedim. ama sizde çok para varsa bize destek çıkın ev alalım dedim. ses kesildi. bi daha da hiçççç konusu açılmadıbazen en güzeli anında yanıt vermek galiba. yoksa hep vıdı vıdı devam ediyor.
yaa sonradan okuyup gördüm bende ama yorumu yazmış bulundum çoktanKonu sahibi ayrılma kararı aldıktan sonra hamile olduğunu öğrendi.
Ne karar verdi pekiKonu sahibi ayrılma kararı aldıktan sonra hamile olduğunu öğrendi.
Ne kadar ayip. Sevmesem sence yıllarda böyle bir şeye katlanır miydimBen şunu anlamıyorum birşeyler yolunda gitmiyor o kişiyi sevmiyorsun saygı bitiyor sorumsuzluk var ya boşanmaya düşünüyorsun ve sevişiyorsun bana göre çok mide bulandırıcı
Biz insanlar duygularımızla hareket ederiz saçmalık
Çift terapisine gidiyoruz. Zaten o da ayrı bir olay dolandırıldik resmen eşim 1600 tl para vermiş kadına 4 seans için. Kadın psikolog da değilmiş. Şimdi bask a bir kadına gidiyoruzSon durum ne oldu?
Çok sevindim maşallah sizeÇift terapisine gidiyoruz. Zaten o da ayrı bir olay dolandırıldik resmen eşim 1600 tl para vermiş kadına 4 seans için. Kadın psikolog da değilmiş. Şimdi bask a bir kadına gidiyoruz
Eşiniz de farkında ki terapiste gidiyor sizinle birlikte. İnancınızı kaybetmeyin her şeye rağmen. Sonradan keşke dememek için ne kadar yol varsa denemeye değer. Ara ara da buraya yazın sizi merak ediyorum. İnşallah düzeldi dediğinizi de okuruz.Yanı bir şeyleri denediğini görüyorum şu an. Ama bu geçici bir süre mi bunu kestiremiyorum. Açıkçası güvenim zedelendi.
bence böyle demeyin. şiddet gören, aile içi tecavüze uğrayan bir sürü kadın var burda. bir şekilde illa ki düzelirler. sonuçta bu hayata bir kez geliniyor. başkasının zulmü altında mutsuz yaşanmamalı.. yada hiçbirşey olmasın sevgi bittiyse saygı da bitiyor zamanla. bu kez hır gür başlıyor. en güzeli kimse kimseyi yıpratmasın. erkek yolunu çiziyorsa kadın da çizebilir. neden çizemesin ki? hayatın alt üst olmasından korkma, nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını demişler. bi de hangi uzmanlar bu uzmanlar? bana bir link atsana haberle ilgili?Yaşlar kaç bilmiyorum ama uzmanlara göre bütün boşanmalarda erkek bir şekilde yolunu çizerken kadınlar zorlanıyor canım. Ben olsam bir daha düşünürdüm. Vakit onemli
Dediğin gibi "zulüm" söz Konusuysa tabiki katlanma. Boşan.bence böyle demeyin. şiddet gören, aile içi tecavüze uğrayan bir sürü kadın var burda. bir şekilde illa ki düzelirler. sonuçta bu hayata bir kez geliniyor. başkasının zulmü altında mutsuz yaşanmamalı.. yada hiçbirşey olmasın sevgi bittiyse saygı da bitiyor zamanla. bu kez hır gür başlıyor. en güzeli kimse kimseyi yıpratmasın. erkek yolunu çiziyorsa kadın da çizebilir. neden çizemesin ki? hayatın alt üst olmasından korkma, nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını demişler. bi de hangi uzmanlar bu uzmanlar? bana bir link atsana haberle ilgili?
konu sahibi için: hakkında hayırlsını diliyorum. umarım eşinizin çabası kalıcı olur ve mutlu olursunuz bir ömür.
bence böyle demeyin. şiddet gören, aile içi tecavüze uğrayan bir sürü kadın var burda. bir şekilde illa ki düzelirler. sonuçta bu hayata bir kez geliniyor. başkasının zulmü altında mutsuz yaşanmamalı.. yada hiçbirşey olmasın sevgi bittiyse saygı da bitiyor zamanla. bu kez hır gür başlıyor. en güzeli kimse kimseyi yıpratmasın. erkek yolunu çiziyorsa kadın da çizebilir. neden çizemesin ki? hayatın alt üst olmasından korkma, nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını demişler. bi de hangi uzmanlar bu uzmanlar? bana bir link atsana haberle ilgili?
konu sahibi için: hakkında hayırlsını diliyorum. umarım eşinizin çabası kalıcı olur ve mutlu olursunuz bir ömür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?