Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının babası borç ödeyeceğine kızını çekip alsaydı keşke. Aman kızım boşanmasın da ben her şeye razıyım diyen tiplerden miydi
çocuklar olduğu için ve kadında adamı seviyor açıkçası kp oyle boşanmasın derdinde değil sadece kızım üzülmesin derdinde adama kalsa 2 saniye beklemez hemen adamı postalar ama sırf kızı için dayanıyor kızıda rahatsız cocuğuda rahatsız yoksa adam bile diyor bundan baba olmaz ama kızı için katlanıyor

Sanki benim geleceğim de böyle olacak. Değişmeyecek çünkü. Insan vicdanen bazı şeyler de rahatsızlık duymadı gerekirdi 2 yıl boyunca. Rahatsızlık değil alismislik oldu yıllar içerisinde. Artık bu durumdan yıprandığını da düşünmüyorum. Kaldığımız evi beğenmiyor, bazı şeyleri beğenmiyor, eleştiriyor, tamam yeni eve çıkalım kirayı 2 ye böleceğiz ama diyorum takıları bozdurup çıkalım yeni kiralık eve diyor. Sorumsuz biri

Mesleği ile ilgili geçiş dönemidir belki de. İş bir yuvanın yıkılmasına geldimi olayı bütünüyle bilmek ve yorumlamak gerekir. Ama evet bu talepleri sorumluluk anlamında rahat olduğunu gösteriyor bilemedim ki. Ailesini de karşınıza alıp ciddi bir uyarı yapmalısınız.

Hayatu boyunca ailesine yuk oldugunu dusunuyorum Artik bana yuk oluyor. 37 Yasin da hiç bir şeyi yok. Doğru düzgün sigortası bile yok. 2. Üniversitesini okudu. 3 yıldır serbest avukat şu an aylık eline 2000 tl geçiyordur en fazla. O da eve katkısı sadece 600 tl. Sigortasını da ödemiyor. Markete kasiyer olarak girsen sigortan odenirdi en azından dedim. Ben artık olayın maddi yönünü de geçtim.
Sürekli ayrı bir hallerde hava atmaları canımı sıkmaya başladı. Sürekli akıl vermeleri vs.
girsin başkasının yanında avukatlık yapsın o zaman, o sektörde tutunabilmek için illa ki çevren yada torpilin olması şart , millet tabelaya bakıp gelmiyor artık. Birinin yanında çalışsa sigortası ödenir 3000 tl maaşta alır , kendi işini de yapma anlaşması yaptı mı , kendi işini de alıp ek kazanç sağlar... Gerçekten o konu da seninkisi hiç kasmamış , senden geçinmiş

hakkınızda hayırlısı olsun
çok sabretmişsiniz, 7 yıl epey uzun bir süre.
ama hiç değişmemiş, bu saatten sonra nasıl olur, yaşlar da genç değil.
Ben de evlilik terapisine gitmenizi öneririm.

çocuklar olduğu için ve kadında adamı seviyor açıkçası kp oyle boşanmasın derdinde değil sadece kızım üzülmesin derdinde adama kalsa 2 saniye beklemez hemen adamı postalar ama sırf kızı için dayanıyor kızıda rahatsız cocuğuda rahatsız yoksa adam bile diyor bundan baba olmaz ama kızı için katlanıyor
Ben böyle kadınlara acımıyorum işte. Seviyorum da ondan katlanıyorum gibi bir bahane komik geliyor. Adam yarın başka birini bulsa arkasına bakmadan kaçar gider. Kadın katlandığı ile kalır. Yazık evlatlarını daha çok sevse bırakır giderdi onlar için. Adam çocuklarına da baba değil ki. Evladım için evli kalıyorum da denmez. Allah bizi imtihan etmesin böyle şeylerle

Bir arkadaşım vardı sizden farklı iki oğlu var.Kocasının 3 kuruş katkısı yoktu .Kocası güvenlik.Kadın araba alalım yok evi taşıyalım yok .
En son kadına abime ev alınacak kredi çek dedi kadına boşan dedik .
Boşandı.
Şimdi arabası var kadının.
Bizde durum şu evden çıkalım araba alalım diyen o ama maddi olarak bunu yapan benim. Almayalım kendimi çok zorluyorum yıpranıyorum. Işten atılsam nolacak psikolojim bozuluyor diyorum.

Erkeğin özü.
Kadına sırtına dayamış öz erkek.
Ve bunu baştan beri kabul eden bir kadın.
Neden baştan beri bir erkeğin yükünü kabul ettiniz çok merak ettim...

Bizde durum şu evden çıkalım araba alalım diyen o ama maddi olarak bunu yapan benim. Almayalım kendimi çok zorluyorum yıpranıyorum. Işten atılsam nolacak psikolojim bozuluyor diyorum.
Sizi aradı mı ? Ben sizden vazgeçeceğini sanmıyorum.

Güya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.
3 senedir nasıl para kazanamıyor ya

Su an avukatlik yapmiyorum ama hukuk fakultesi mezunuyum ruhsatim da var. Butun cevrem avukat. Hicbir arkadasim babasi anasi avukat olanlar inanilmaz genis bir cevresi olanlar dahil 6 7 seneden once serbest calismadi. Ki turkiye'nin en iyi birkac hukuk fakultesinden birinden mezunuz. Okulun ismi yeter cevre olusturmak icin o acidan diyorum yanlis anlasilmasin. Ama kimse boyle bir yola girmedi. Deneyim ve cevre yapana kadar pasa pasa essek gibi sabahlara kadar isci avukatlik yapip para kazandilar cunku hayat boyle bisey. Ha serbest calisan da olur saygi duyarim elbette ama olmuyorsa calisacaksin yok oyle yagma.

Su an avukatlik yapmiyorum ama hukuk fakultesi mezunuyum ruhsatim da var. Butun cevrem avukat. Hicbir arkadasim babasi anasi avukat olanlar inanilmaz genis bir cevresi olanlar dahil 6 7 seneden once serbest calismadi. Ki turkiye'nin en iyi birkac hukuk fakultesinden birinden mezunuz. Okulun ismi yeter cevre olusturmak icin o acidan diyorum yanlis anlasilmasin. Ama kimse boyle bir yola girmedi. Deneyim ve cevre yapana kadar pasa pasa essek gibi sabahlara kadar isci avukatlik yapip para kazandilar cunku hayat boyle bisey. Ha serbest calisan da olur saygi duyarim elbette ama olmuyorsa calisacaksin yok oyle yagma.
Sanırım hayati boyunca bu şekilde yaşamış. Ben hiç bir iş dalında başarılı olmadığını biliyorum. Zaten hukuk okuması da bu yüzdendi. Benim ilgi alanım bu hedefim bu bunda başarılı olacağım diyordu.
Zaten şu an kendini çok başarılı sanıyor. Sorun para kazanamıyor kişisel gereksinimlerini yapamıyorsa nasıl başarılı oluyor bilmiyorum.

Güya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.

Bosanin ama para falan vermeyin, niye kazandiginizi veresiniz ki?
Alin sigorta odeme dekontlarini, hakime diceksiniz ki hakim bey koskoca eli ayagi tutan bir herifi yillarca sirtimda tasidim zaten ama tembel, cabasiz malima mulkume kondurmam zaten maddi zarar icindeyim. Bu kadar

böyle bir adamdan çocuğunuzun olmaması bence iyi olmuş, daha evlilik konusunda sorumluluk alamayan bir insan bir canlının sorumluluğunu hiç alamazdı.

Son durumdan bilgi vereyim istedim. Tüm herşeyimi veriyorum. Hiç bir şey sagligimdan önemli değil. Herşey sende kalsın dedim.
Yumurta dondurma vs vazgeçtim. Önce bu süreci atlatmaya calısıcam.
Allah sabır versin güç versin bana

Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana
Hakkınızda hayırlısı olsun ama çocuk olunca daha zor olur olan çocuğa olur anne babasıyla sevgi saygı görerek büyümek her çocuğun hakkı böyle gelmiş böyle gider iyi düşünün bu seferde çocuğum için boşanamıyorum dersiniz çocuk için katlanmaya devam edersiniz

Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana
canim cocugun olsa isin cokkk daha zor emin ol.erkek degismiyor yuk ustune yuk aliyorsun.degismeyecegine kesin eminsen kararindan donme.ayrilmak zor geliyor insana kafanda milyon sorular oluyot ama zamanla dahada artiyorsorunlar.isin icine cocuk girince cigrindada cikiyor

Son durumdan bilgi vereyim istedim. Tüm herşeyimi veriyorum. Hiç bir şey sagligimdan önemli değil. Herşey sende kalsın dedim.
Yumurta dondurma vs vazgeçtim. Önce bu süreci atlatmaya calısıcam.
Allah sabır versin güç versin bana
Ne dedi bu kararı almak zorunda kaldınız ?
Sonra her şeyi verdiğinize pişman olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X