canım saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan
birşey sorucam aldığın boyanın içinde yıkama sonrası bakım kremi varmıydı?
Süper ama benim saçlarım koyu sanırım kendim yapsam bu sonucu alamam. En son siyaha boyamıstım ama siyah falan kalmadı saçmadı koyu kahve su anda ben yapsam bu kadar süper bi sonuç alamam
hayır yok zaten tüpünü ayrı oksidanı ayrı veriyorlar hepsi bir kutuda değil canım ama size birşey tavsiye edeyim bu konu üzerinden saçım mat ve sertti benim dalan olive zeytinyağlı şampuan ve saç kremi var set halinde boyalı saçlara kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum yumuşacık ve parlak yapıyor dökülme sorunuda kalmıyor .
benim zeminim iyice açılmıştı tatlım artık açık karamel gibiydi saçın koyu ise pek fazla belli olcağını sanmam
koyu kahve ve siyah renkler hiçbir rengi kabul etmiyor canım malesef ya akıtcaksın yada açıcaksın direk tutmaz bencede
güle güle iyi mutlu günlerde kullan canımmm.. bende bu renk yapmak isterken lorialin akaju kahvesini aldım üstündeki resmine aldanarak sonuç... Koyu kızıl kahvee
çok güzel olmuş bende böyle mi boyasam acaba gölge üzerine olurmu pazar günü yaptırdım hiç beğenmedim değiştirmeyi düşünüyorum
çok güzel olmuş gerçekten bayıldım
benim şuanki saç rengimde bu kuaför birsürü birşey karıştırıoda elde edio o rengi sen ii renk bulmuşsun tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?