Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün boyadım sonuç muhteşem exicolor bal kumral resimli !!!

Süper ama benim saçlarım koyu sanırım kendim yapsam bu sonucu alamam. En son siyaha boyamıstım ama siyah falan kalmadı saçmadı koyu kahve su anda ben yapsam bu kadar süper bi sonuç alamam

canım saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan
birşey sorucam aldığın boyanın içinde yıkama sonrası bakım kremi varmıydı?

hayır yok zaten tüpünü ayrı oksidanı ayrı veriyorlar hepsi bir kutuda değil canım ama size birşey tavsiye edeyim bu konu üzerinden saçım mat ve sertti benim dalan olive zeytinyağlı şampuan ve saç kremi var set halinde boyalı saçlara kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum yumuşacık ve parlak yapıyor dökülme sorunuda kalmıyor .

Son düzenleme:
Süper ama benim saçlarım koyu sanırım kendim yapsam bu sonucu alamam. En son siyaha boyamıstım ama siyah falan kalmadı saçmadı koyu kahve su anda ben yapsam bu kadar süper bi sonuç alamam

koyu kahve ve siyah renkler hiçbir rengi kabul etmiyor canım malesef ya akıtcaksın yada açıcaksın direk tutmaz bencede

tavsiye için sağol canım evet saçını boyuyorsan boyle şampuan ve saç kremlerini kullanmakta çok fayda var yapılan boya saçı o kadar çok yıpratıyor ki anca toparlanıyor boylelikle

benim zeminim iyice açılmıştı tatlım artık açık karamel gibiydi saçın koyu ise pek fazla belli olcağını sanmam

güle güle iyi mutlu günlerde kullan canımmm.. bende bu renk yapmak isterken lorialin akaju kahvesini aldım üstündeki resmine aldanarak sonuç... Koyu kızıl kahvee

güle güle iyi mutlu günlerde kullan canımmm.. bende bu renk yapmak isterken lorialin akaju kahvesini aldım üstündeki resmine aldanarak sonuç... Koyu kızıl kahvee

eğer buyaşa kadar bişiler öğrendiysem size tek söyliyeceğim şey loreal boya kullanmayın alakasız şeyler çıkıyor meydana ve genelde kutudan daha koyu

çok güzel olmuş bende böyle mi boyasam acaba gölge üzerine olurmu pazar günü yaptırdım hiç beğenmedim değiştirmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
çok güzel olmuş bende böyle mi boyasam acaba gölge üzerine olurmu pazar günü yaptırdım hiç beğenmedim değiştirmeyi düşünüyorum

boyamayı düşünenler için hemen açıklık getireyim kumraldan sarıya kadar olan tüm renklerde bu tonu yakalarsınız . ancak siyah kestane koyu kumral mor kızıl tonları için uygun olmaz .

inanmıyorum! mavi renk boya!
gerçekte ve sanalda epey araştırmış ama bulamamıştım. markadanda memnunsunuz, bu harika:)

yeni saçlarını sağlıkla kullan sen de.

Bu renk harika, bu rengi exicolorla elde etmen daha da harika! Cünkü gercekten güzel ve kaliteli bir boya ayrica fiyati da cok uygun. Her an kizil kahve saclarimi bu renk yapabilirim ama malesef uclarinda siyah var ve onlardan kurtulmam cok zor gibi.
Arkadaslar Izmir'de bu boyayi arayan varsa özel mesaj atsin satildigi yeri tarif edeyim.

kızlar birşey merak ettim bu boyayla ilgili olarak. bu boyanın sarı tonlarını kullananlar memnun mu? saçı kurutur mu acaba? bir de kumral tonu açık görünüyor katalogta, boyayınca öyle mi durur yoksa daha mı koyu olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…