saçların çok güzel görünüyor.
ben de boya alırken bu markayı tercih ettim, bi kızıl tonunu aldım. kuaför malzemeleri satan bi yerden aldım, satıcı kız da kuaförlerin bu markayı kullandığını söyledi. bugün boyamayı düşünüyorum, umarım ben de memnun kalırım.
neredeyse hiç akmadı 2 kere yıkandım hemde deli gibi şampuanlanıyorum kremlenyiorum suyun rengi değişmedi bile :)) bu renk koyu bi renk zaten ışığa aldanmayın bal kumral ve açık bal kumral olarak iki tonu var benm saçım çok açılmştı zaten sarı gibiydi artık ama açık zemine daha güzel tutuyor bu renk :))
he bu arada iki tane aldım ben, 1 kutu boya yetmiyor normalde diye. ikisini 9 liraya aldım.
1,5 tüp kadar kullansam gerisini diğer boyamaya kadar bozulmadan saklayabilir miyim acaba...?
çok güzl olmuş allah bağışlasın .hayırlı olsun buarada :))saçlarımı izmirde mossda yaptırdım ve saç. rengime bayıldı kendim boyadım deyince inanmadı baya bi süre :) onlar bu renk için 3 renk boya karıştırıyorlarmış :))) işte mezun olduk ve mezuniyetimden bikaç kare
Eki Görüntüle 204735
Eki Görüntüle 204734
Eki Görüntüle 204733
tamam teşekkür ederim.
başlamışken son bişey daha sorayım, boyamaya saçının neresinden başlıyorsun? ben geçen boyamada saçımın altlarından başladım, en son üste geldim. iyi oldu, her yerine aynı renk tuttu. ama şimdi dipten çıkan boyasız saçlarım var. nasıl sürmeliyim boyayı, kafam biraz karışık...
dipler farklı renk olmasın, korkuyorum.
son bişey daha :) sen kendin mi boyadın, bi yakınına mı boyattın. ben anneme boyatmak istiyorum ama nazlanıyo. saçlarım kısa olsa sorun değil, uzun diye çekiniyorum biraz. yardım almadan halledebilir miyim acaba..?
saçlarımı izmirde mossda yaptırdım ve saç. rengime bayıldı kendim boyadım deyince inanmadı baya bi süre :) onlar bu renk için 3 renk boya karıştırıyorlarmış :))) işte mezun olduk ve mezuniyetimden bikaç kare
Eki Görüntüle 204735
Eki Görüntüle 204734
Eki Görüntüle 204733
bende kendimi çok beğendim teşekkür ederimmm :) bu tonlara ilk geçişim genelde hep sarıydım .
arkadaşlar exicolor kutulu boyanın dışında nevacolor bal kumral da var biri 7.32 biri 7.73 hangisi daha bakır ve bu boyaların içine tarçın bakır (8.44) karıştırırsak bakırlığı turuncu kafa olmadan daha belirgin bi hale gelir mi?? eğer öyleyse ne kadar karıştırmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?