Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün boyadım sonuç muhteşem exicolor bal kumral resimli !!!

ne demek tatlımmmm çok beğendim bu boyayı fiyatıda çok uygun 5 lira .
2 paket boya ile beline kadar saç boyanır çünkü çok var tüplerde .
zemin uygunsa katalogdakilerin aynısı tutuyor bukadar da olmaz :)

boya şuana kadar kullandığım market boyalarından ( palette-koleston-volia-granier vs) çok çok daha kaliteli ve tüplerinde daha çok boya var . yıpranma yapmıyor yumuşacık oluyor saçlar ve boyanın kokusu harika 2 yıkama sonra bile mis gibi kokuyoor herkese aşırı tavsiye ediyorum :)

saçların çok güzel görünüyor.
ben de boya alırken bu markayı tercih ettim, bi kızıl tonunu aldım. kuaför malzemeleri satan bi yerden aldım, satıcı kız da kuaförlerin bu markayı kullandığını söyledi. bugün boyamayı düşünüyorum, umarım ben de memnun kalırım.

he bu arada iki tane aldım ben, 1 kutu boya yetmiyor normalde diye. ikisini 9 liraya aldım.

1,5 tüp kadar kullansam gerisini diğer boyamaya kadar bozulmadan saklayabilir miyim acaba...?

tmm cnm teşekkürler deniycem mutlaka inş.

he bu arada iki tane aldım ben, 1 kutu boya yetmiyor normalde diye. ikisini 9 liraya aldım.

1,5 tüp kadar kullansam gerisini diğer boyamaya kadar bozulmadan saklayabilir miyim acaba...?

benm annemin saçı çok aZ 1 kutu boya fazla geliyor yarısını kullanıyor yarısını bidahaki boyadamada kullanıyr iyice ağzını kapatırsan bir problem olmadı bugune kadar

tamam teşekkür ederim.
başlamışken son bişey daha sorayım, boyamaya saçının neresinden başlıyorsun? ben geçen boyamada saçımın altlarından başladım, en son üste geldim. iyi oldu, her yerine aynı renk tuttu. ama şimdi dipten çıkan boyasız saçlarım var. nasıl sürmeliyim boyayı, kafam biraz karışık...

diplerden başla önce sadece diplere sür 10 dk bekle sonra hepsine sür .

dipler farklı renk olmasın, korkuyorum.
son bişey daha :) sen kendin mi boyadın, bi yakınına mı boyattın. ben anneme boyatmak istiyorum ama nazlanıyo. saçlarım kısa olsa sorun değil, uzun diye çekiniyorum biraz. yardım almadan halledebilir miyim acaba..?

ben popoma kadar olan saçımı kendim boyuyorum tatlım yaa :) bikaç toka yardımıyla tutum tutam ayır boyadığın tutamları parmağında kıvır kıvır iyice sonra tuttur tokayla . böylece boyanmayan bi yer kalmaz boyalı tutamlardan anlarsın :) yada gel ben boyayayım

merhaba kızlar. saçım şu an bal köpüğü gibi turuncumsu bir renk. ne çok açık ne de koyu. en son küllü açık kumrala boyadım lorealin ama bana mısın demedi turunculuklar. ben de bugün tesadüfen bu markanın tüp boyasını gördüm ve çok açık tütün kumralını aldım:

yakında boyayacağım. çok merak ediyorum ne çıkacak...tahminimce bu rengi daha önce deneyen olmamıştır. burda yazılanlara güvenerek aldım bu boyayı, kaliteli olacağını düşünüyorum...

micra bu boyayı çok kez kullandım ve sorun yaşamadım fiyatını uygun kalitesine göre öncelikle...
benim şuan saçlarım şuan koyduğun tonla aynı neredeyse hatta konu açtım resimleri var saçımın..saçımı 15 gün önce açtırmıştım ve turunculu idi,sonra yoğun küllüye boyandı bende 71.6 karıştırıp boyadım üstüne vs derken mat yeşilimsi tuhaf bir ton olmuştu ve yine de turuncu yansımalar kapanmamıştı baktım ki saçım yıpranacak ve vaktim az bende palette altın parıltılı çikolota aldım boyadım sonuç koyduğun resimdeki tonu yakaladım diyebilirim...

bende kendimi çok beğendim teşekkür ederimmm :) bu tonlara ilk geçişim genelde hep sarıydım .

güzelim maşallah o kadar çok yakışmış ki , inanır mısın ben küllü ve soğuk renk aşığı insan olarak ilk kez bakırımsı turuncu rengi çok beğendim ve kendimden korktum çünkü boyamayı düşündüm Tüm saç tiplerinde dorelik vardır o yüzden bu küllü tonları çok zor yakalıyorum (Boyaların içine mavi ve gri katarak) , çok eziyet çekiyorum turuncu olmasın diye... Ama şu an saçlarıma kıyıp bu renk yapabilirim çok imrendim harika olmuş :81: çok güzel olmuşsun çok yakışmış saçların bu renge devam , sarı artık herkese var ve bence albenisini yitirdi bu renk daha bi çarpıcı olmuş... Mezuniyetini de kutlarım kuzum..

Son düzenleme:
arkadaşlar exicolor kutulu boyanın dışında nevacolor bal kumral da var biri 7.32 biri 7.73 hangisi daha bakır ve bu boyaların içine tarçın bakır (8.44) karıştırırsak bakırlığı turuncu kafa olmadan daha belirgin bi hale gelir mi?? eğer öyleyse ne kadar karıştırmak lazım?

Ben exicolor dore bakir 7.43 ile exicolor bal kumral 7.73ü karistiracagim, sonucu söylerim...

Bu arada 7.32 daha turuncumsu 7.73ye göre ama 8.44le karistirirsan zaten yeterince turuncu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…