bayıldım ben:111::111::111::111:
bayanlar bi sorum olucak .. saçlarım koyu kahve ve hiç boyamadım ama artık boyamak istiyorum.. bu rengi ve bikaç rengi daha begendim buna benzeyen renkler.. saçlarım çok ince telli oldugu için açmaya korkuyorum ve evde boyamak istiyorum.. koyu kahveyi bu renge nasıl dönüştürebilirim:44::44:
kızlar birşey merak ettim bu boyayla ilgili olarak. bu boyanın sarı tonlarını kullananlar memnun mu? saçı kurutur mu acaba? bir de kumral tonu açık görünüyor katalogta, boyayınca öyle mi durur yoksa daha mı koyu olur?
bal kumral yerine açık bal kumral rengini deneyebilirsin 2 . boyamada tutar gibime geliyor çnkü boyanmamış saçların daha önce
Merhaba acil bir sey sormam lazım her zaman sacımı boyadıktan sonra şampuanlıyordum bu sefer durulayıp kremledım lorealle boyadım sampuanlanması mı lazımdı yoksa kafam karıstı cevap verem olursa cok sevınırım ..
Merhaba acil bir sey sormam lazım her zaman sacımı boyadıktan sonra şampuanlıyordum bu sefer durulayıp kremledım lorealle boyadım sampuanlanması mı lazımdı yoksa kafam karıstı cevap verem olursa cok sevınırım ..
bişey sormak istiyorum ? tüp şeklinde mi aldın ?.. bugün aradım taradım bütün anadolu yakasını yok.. nevacolor var oda tüp şeklinde :85: anadolu yakasından bildiğiniz bi yer var mı ?:26:
kutu şeklinde değil tüp ve oksidanı ayrı veriyorlar ama ikisininde markası exicolor . ben izmirdeyim istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olurlar sanıyorum
saçlarımı izmirde mossda yaptırdım ve saç. rengime bayıldı kendim boyadım deyince inanmadı baya bi süre :) onlar bu renk için 3 renk boya karıştırıyorlarmış :))) işte mezun olduk ve mezuniyetimden bikaç kare
Eki Görüntüle 204735
Eki Görüntüle 204734
Eki Görüntüle 204733
saçlarımı izmirde mossda yaptırdım ve saç. rengime bayıldı kendim boyadım deyince inanmadı baya bi süre :) onlar bu renk için 3 renk boya karıştırıyorlarmış :))) işte mezun olduk ve mezuniyetimden bikaç kare
Eki Görüntüle 204735
Eki Görüntüle 204734
Eki Görüntüle 204733
Hiç tarzım değil bu saç ama sana çok yakıştı, tatlım.
Güle gülle kulan, canım.
Ayrıca, mezuniyet için tebrik ederim seni.
cnm güzelmiş cidden rengi aşırı akma oldumu peki
bnde şuan röfle var saçımda gerçi dip boyam geldi ama
doğumdan sonra kızıl gibi bi renk düşünüyodum buda yattı aklıma bunuda beğendm acaba bana çokmu cırt olur rengi yaa sarı olunca hani :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?