- Konu Sahibi niles_selin
- #41
zamanında çok cesaretlendim ama o hep vazgeçmeyen taraf oldu.ve beni ne yaptı etti yine döndürdü kendine.ben gurumu ayaklar altına alıp senin peşinden koşmasaydım sen çoktan bi başkasıyla birlikteydin şimdi diyo.ama yapamıyom onsuz işte.dönünce yine bağlanıyom ona.nasıl bişey bu yaa![]()
benim bi aykınımda aynı snein gibiydi.flört döneminde sevgilisi yapmadığını bırakmadı kıza,sokakta tokat atmak mı dersin,yanıma yakışmıyosun çirkinsin gibi hakaretlermi dersin,oraya baktın buraya baktın vs...okadar çok şey olduki.yakınımda beni hep ağlayarak arar anlatırdı.ayrılamadıda evlendi çocuğu var.
şimdi bana o rezillikleri anlatan kız kocasını övüp duruyor.ben anlamıyorum.bazı erkeklerin içinde pisikopat biri yatıyor.belki hala zulüm görüyordur kız ama çaktırmıyor.zor yaa gerçekten zor.bilinmiyor içine girmeden.