Bugün canı sıkılanlar buraya:((

zamanında çok cesaretlendim ama o hep vazgeçmeyen taraf oldu.ve beni ne yaptı etti yine döndürdü kendine.ben gurumu ayaklar altına alıp senin peşinden koşmasaydım sen çoktan bi başkasıyla birlikteydin şimdi diyo.ama yapamıyom onsuz işte.dönünce yine bağlanıyom ona.nasıl bişey bu yaa:19:

benim bi aykınımda aynı snein gibiydi.flört döneminde sevgilisi yapmadığını bırakmadı kıza,sokakta tokat atmak mı dersin,yanıma yakışmıyosun çirkinsin gibi hakaretlermi dersin,oraya baktın buraya baktın vs...okadar çok şey olduki.yakınımda beni hep ağlayarak arar anlatırdı.ayrılamadıda evlendi çocuğu var.
şimdi bana o rezillikleri anlatan kız kocasını övüp duruyor.ben anlamıyorum.bazı erkeklerin içinde pisikopat biri yatıyor.belki hala zulüm görüyordur kız ama çaktırmıyor.zor yaa gerçekten zor.bilinmiyor içine girmeden.

zamanında çok cesaretlendim ama o hep vazgeçmeyen taraf oldu.ve beni ne yaptı etti yine döndürdü kendine.ben gurumu ayaklar altına alıp senin peşinden koşmasaydım sen çoktan bi başkasıyla birlikteydin şimdi diyo.ama yapamıyom onsuz işte.dönünce yine bağlanıyom ona.nasıl bişey bu yaa:19:

dönünce bağlanmak.. ben de yaşadım.. bunun adı takıntı bence (: yani eğer o kadar tartışmama rağmen hala bir mesajı benim kalbimi çarptırıyorsa ve bana yaptığı onca saygısızlığı unutabiliyorsam, kesinlikle takıntı.

saygı çok önemli ama ilişkilerde yitirilebiliyor ve kesinlikle yerine gelmiyor.. benim 11 aylık bi ilişkim var ve saygı kesinlikle kalmadı karşılıklı yaptığımız şeylerden dolayı şimdi de yerine gelmiyor. ayrılamıyoruz da sevgimizden ama yaşadığımız şey de kesinlikle aşk değil.

sizin de çok erken bitmiş cnm saygı:59: şimdiki ilşkilerde saygı yok hiç ya.dün balkondan bakıyodum aşağıda iki sevgili kavga ediyo çocuk kıza bi küfür ediyo anlatamam size.annesine kadar etti.sonra birbirine sarılıp gittiler.bi de yaşları 17filandır en fazla.şok oldum yaa

dönünce bağlanmak.. ben de yaşadım.. bunun adı takıntı bence (: yani eğer o kadar tartışmama rağmen hala bir mesajı benim kalbimi çarptırıyorsa ve bana yaptığı onca saygısızlığı unutabiliyorsam, kesinlikle takıntı.

evet çok doğru takıntı en güzel ifade eden kelime

keşke hepimiz cesaretli olabilsek arkadaşlar.. ben kendimi o kadar gurursuz onursuz hissediyorum ki... sevgilim bile yüzsüzsün diyor bana.

keşke hepimiz cesaretli olabilsek arkadaşlar.. ben kendimi o kadar gurursuz onursuz hissediyorum ki... sevgilim bile yüzsüzsün diyor bana.

o alışkanlık insanı onursuzda yapıyo gurursuzda.ayrılınca kaybettiğin herşeyini geri kazancakmışsın gibi geliyo ama onu düşünmekte acı veriyo dimi:50:

ya arkadaşlar ben küçükken bacağımda çıban çıkmış o büyümüş falan sonra ameliyat etmişler orayı şimdi orada bı ufak delik oluşmuş amelyttan dolayı her yaz geldiğinde bikini giymekten utanıyorummm yine yaz geldi ben şort bile giyerken çok rahatsız oluyorumm bana bu konuda yardımcı olabılır mısınız ya ne yapabılırım bı cozumu war mı tesekkurler.

Beni de evlilik korkutuyor,insanlara güvenim özellikel bu sene sıfıra indi. Allah'tan vazgeçilmez bir ilişkim yok,yani çok sağlam bir ilişkim olsaydı tabiki o mutluluk verir, ama 3-4-5 yıllık ilişkilerde ciddi sorunlar çıkınca ayrılsan bir dert( alışkanlıklar-hatıralar -paylaşılanlar vs), ayrılmasan bir dert(mantığın uymamaya başlıyor-gelecek göremiyorsun ama tutkuyla bağlısın- Bağımlısın)
Çelişkide kalmak en kötüsü. Hayatımın bir dönemimde bir kere yaşadım bir daha da yaşamak istemem.

Neyse ki bir şekilde meşguliyetim- kafamı dağıtacağım bir şeyler oluyor. Cumartesi bile çalışıyorum- daha sonrasında ise arkadaşlarımla buluşuyorum gülüyoruz eğleniyoruz dertlerimizipaylaşıyoruz.

Bu zamanda en iyi servet 'iyi- kafa dengi-derdini paylaşan' bir arkadaşasahip olmak.. İçinidökmek bile rahatlatıyor!

Beni de evlilik korkutuyor,insanlara güvenim özellikel bu sene sıfıra indi. Allah'tan vazgeçilmez bir ilişkim yok,yani çok sağlam bir ilişkim olsaydı tabiki o mutluluk verir, ama 3-4-5 yıllık ilişkilerde ciddi sorunlar çıkınca ayrılsan bir dert( alışkanlıklar-hatıralar -paylaşılanlar vs), ayrılmasan bir dert(mantığın uymamaya başlıyor-gelecek göremiyorsun ama tutkuyla bağlısın- Bağımlısın)
Çelişkide kalmak en kötüsü. Hayatımın bir dönemimde bir kere yaşadım bir daha da yaşamak istemem.

Neyse ki bir şekilde meşguliyetim- kafamı dağıtacağım bir şeyler oluyor. Cumartesi bile çalışıyorum- daha sonrasında ise arkadaşlarımla buluşuyorum gülüyoruz eğleniyoruz dertlerimizipaylaşıyoruz.

Bu zamanda en iyi servet 'iyi- kafa dengi-derdini paylaşan' bir arkadaşasahip olmak.. İçinidökmek bile rahatlatıyor!
gerçekten de öyle içinde kalınca insan boğulacak gibi oluyor. ya sorunsuz bi kadın erkek ilişkisi var mı yani; hayatımda hiç şahit olmadım da.

Sorunsuz ilişki evlilik yoktur ama mesela bu sene ilk kez hayatımda harika bir evliliğe şahit oldum. 1.5yıldır evliler ve gözlerindeki saygıyı muhabbeti gördüm. Birbirlerinin haklarına-sınırlarına şahsiyetlerine o kadar saygılılar ki.. Çok özeniyorum :(

hakaret oluyor.ayrılmak için adam akıllı konuşunca öldürülmekle tehdit ediliyosun.sen istediğin kadar ayrıl ben bırakmıcam senin peşini senin düşüncelerin benim için önemli değil diyor.öyle işte:43:

Öldürmekle tehdit mi :53:
Bu saygının bitmesi değil de başka türlü bir şey...

Son düzenleme:
Dun yasadığım o duyguyu keşke yaşatmasaydı bana.. cok kırıldım.. cok yoruldum. ona cok aşığım.ama kotu hıssedıyorum ıste.. off off..
Onu çok sevıyoruumm fakat sınırlerım çok bozuuukk.:14::14::14:

Sorunsuz ilişki evlilik yoktur ama mesela bu sene ilk kez hayatımda harika bir evliliğe şahit oldum. 1.5yıldır evliler ve gözlerindeki saygıyı muhabbeti gördüm. Birbirlerinin haklarına-sınırlarına şahsiyetlerine o kadar saygılılar ki.. Çok özeniyorum :(

ayy maşallah.hayalimdeki evlilik benimd eçok güzel.inşallah yaşayabilirim.yanılmaktan çokk korkuyorum.kırılmak incinmek istemiyorum..:43:

Back
X