Bugun canim sıkkı, belkide sacmalıyorum.

Cunku o konu benim icin bir sorun degil en azindan su anki durumda kucuk bir ayrinti su an asil sorunum ailemin israri ve hayatimla ilgili bir durumu karsimdaki insana anlatma zamani
Hala israr ediyorlar cami acip yangin var diye bagiracagim kardesim ayri annem ayri

Hayir hayir asla oyle bsy demem yanlis anlasiliyorum. Rabbim kim nerde ne istiyorsa en kisa zamanda karsisina cikarsin sizinde herkesinde benimde..
Anne bana kizini anlatiyor bende gelin adayina gorumceyi anlatmasini yadirgadim ve benim gecmisimi sorguladigini dusundum.
Cocuk 33 yasinda ve sektoru turizm
Girisken ve Insanlarla icice olan biri boyle bir yol seciyorsa beni dusundurur

istemiyorsaniz görüsmek zorunda degilsiniz. Istedikleri Kadar dirdir etsinler, sonucta yine karari size birakiyorlar, yoksa yanlismi anliyorum ?

Ayrica hastalik ufak ayrinti diyorsunuz ama onu öne sürüyorsunuz biraz ben anlayamadim kusura bakmayin.
Acaba damat adayini azda olsa merak mi ediyorsunuz?

Insallah hakkinizda hayirlisi olur.

haddimi aşıyorsam affedin ama yine önyargı.
bizler şimdiki nesil gibi değildik nereyi kazandıysak orayı okuduk.
bu adam da öyle olabilir.
turizm sektörünün keşmekeşinden bıkmış evinde huzur isteyen biri olabilir.
tanımadan bilemezsiniz.

şu anlatma olayına gelince, normlara göre dediğiniz doğru ama buna uyarak yaşayan kaç insan var?
millet lafın başını sonunu düşünmeden konuşuyor işte.

haklisiniz sanirim
oylede pis bi huyum varki bu hislerle gidip gorussem bile cabucak kalkar gelir kirk turlu bahane bulurum goruseceksemde biraz sakinlesip tum dikkatimi toplayip oyle gorusmeliyim.

Görüşüp olur yada olmaz diyebilirsin. .

Su anda gorus oyle karar ver diyolar Ama sonrada yine bahane bulacaklar o yuzden Pekte bana kalmiyor karar

Çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz
İstemiyorsanız tabiki de reddeceksiniz.
Beğenmediği elektrik alamadığı biriyle ömür geçer miymiş.

Çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz
İstemiyorsanız tabiki de reddeceksiniz.
Beğenmediği elektrik alamadığı biriyle ömür geçer miymiş.

Bir insanin hayatinda olumlu bir kac kisi olmali, ama olumsuz milyonlarca olabilir. Ve en guzeli basit sebeplerdir yormadan kirilmadan secimler yapabilmektir. Benim oturup icecegim bir bardak cay bile beni daha cok yipratacak. Ama anlatamadim dinletemedim. Yapacak bsy yok bir dahakine beni ne bekliyor bilmiyorum. Allah herkese hayirlisi neyse onu versin

bence de görüşün sonra ben beğenmedim zaten niyetim de yoktu çok ısrar ettiniz diye görüştüm dersiniz kesin kurtuluş.

Bir şans ver belki ilerde bunun için bir şans neden vermedim diye üzülebilirsin. Beğenmezsen, aklına yatmazsa olmayacagını uygun dilla anlatırsın.Görüşmekten bir şey çıkmaz.

Hayir cocuk 33 yasindaymis onu bilmiyorum ama kizini anlatiyo bana 30 yasinda olan kizi kimseyle gezmedi gorusmedi diyo benim tepkimi olcmek icin.

Ben 27 yasindayim
Kafana yatmayan birseyi ailen istiyor diye asla kabul etme,sen kendi ic dunyana bak,hastayim hastayim diye de kendini damgalama boyle yaparsan iyi olamazsin ki,hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun canim
Bu arada 33yasinda kazma kadar ogullari harbiden de bir allahin kulunu bulup da evlenememis mi ilginc?gercekten de bir tuhaflik var sen haklisin canim

Eve yakin bir yerde bir bardak cay icer kacip gelirim hic gerek olmayan bsy ama dert anlatamiyorum inanim eve gidesim yok nasil biri oldugunu ancak goruserek cabalayarak anlayabilirim ama nuna deger olacagini dusunmuyorum ben ztn yaraliyken cok yaraliyken kendi kabugumda gayet iyiydim oysa..
Birde kardesimin ne bekliyorsun hayatin gercegiyle yuzlws demesi yokmu icimi kanatiyor aksamdan beri.. Baska sansim yok bu saatten sonra ask kapimi asla calmaz degilmi..

Affınıza sığınıyorum ama bu mantıkla bakarak siz de kendiniz bulamamışsınız siz de problemlisiniz. Siz bulamayınca kısmet, adam bulamayınca problemli oluyor. Bu mantıkla görücü usülüne yönelenler asosyal, beceriksiz, problemli insanlar.

Böyle demeyin nasip kısmet. Yukarda aşk beni bulmaz demişsiniz neden? Ben 28im benim umudum var sizin de olsun. Etmeyin ne 27 ne 33 geçkin yaşlar değiller üzmeyin kendinizi.

Oncelikle tesekkur ederik yorumlarinla dikkatimi ceken takip ettigim bir uyesin.
Benim dusuncem degil kardesimin ve ailemin dusuncesi bu, bu panikleri israrlari bu yuzden evliligin yasi kadini erkegi yolu yordami olmaz bsy demee gelmez biliyorum. Sadece turizm sektorunde cok tanidigim var ve ister istemez suphelendim.Bu olayda bana brz emrivaki yapildi ben o niyetle geldiklerini bilsem hic gorusmezdim bile ben evime gelen misafiri agirladim is nerelere geldi gorucu usulunde neler yasaniyor sizde denk gelmissinizdir uzun iliskiden sonra apartopar evlenenmi meslek begenenmi annesinin fikrinden cikmayanmi ama hepsi normal sartlar altinda da denk gelebilir. Karsimdakinin niyetini anlamanin tek yolu cabalamak bana fazla yuk biniyor en buyuk sikayetim bu..
Ailem panik yapip sacmaladikca ben daha cok geriliyorum. Ben su an hayatimin ikinci baharini yasiyorum hic olmadigi kadar keyifliyim her karsima gelen icin tum dunyami alt ust etmem bekleniyor niye adim evli olsun cunku 27 yasindayim. Bana yansiyan bu..

Esila haklısın tabi. Madem beğenmedin çok kafa yorma geç gitsin bence:)

Ben de turizm sektöründeki insanlar hakkında önyargılıyım bu arada. Tanıdıklarımın çoğu afedersin ama y.vşak tipler. Ben yazdıklarını okuyunca kendi her haltı yemiş ama "namuslu el değmemiş" kız arayan bir tip olduğunu düşündüm mesela ailesinin muhabbetinden.

Beğenmediysen alma kız:) benim annem de 1 değil 3 kısmet bulmuş, 3

Iste benim korkum da bu bu yuzden iki kat suzmek iki kat cabalamak fln birsuru is cikiyor..
Hele bu siteyi okuduktan sonra kimi aglatiyorsunda benle plan kuruyorsun dedim icimden.. bilemem yargilayamam..
En kotu benim guzin abla yonum kuvvetlidir varsa bi hikayesi eski sevgilisi ile baristirayim sevaptir :)
Tovbe est, ilk isim o domates fidelerini sokmek olacak. Insanlar sakin sakin eker bicer benim herseyde bi farkim olacak illa..

Hadi sende bi konu ac degerlendirelim kk bosuna mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…