Bugun canim sıkkı, belkide sacmalıyorum.

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.738
53.859
798
Lafa neresinden baslasam
bilmiyorum..
Ailemin beni hic anlamamasinami?
Yasadigim korkuyami?
Sebeplerimimi anlatsam..

Karsi komusumuz var, ctesi aksami bizi dondurma yemeye cagirdi misafir gelecegi icin kabul edemedik.
Pazar gunu bi kahve icmeye gecelim gelemedik dediler.
Bu evet tasinali 2 yil oldu, ilk yil konusmuyorduk, fakat gecen yil aniden bi kayiplari oldu ve cenazede gittik onlar bize hic gelmemisti.
Meger durum baskaymis, bambaskaymis.
Bi kac gun once balkonda domates biberlerime bakarken balkonlarinda bir cocuk beni izliyordu.
Teyzesinin ogluymus dun teyzesi ile geldiler.
Laf dondu dolasti evlilige geldi istermiyim dusunurmuyum isten ayrilirmiyim diye..
Ben yuvarlak cevaplar verdim kimini sakaya vurdum..
Bugun annemi aramislar illa bir gorusturelim biz kizina bayildik diye..
Ben istemiyorum bi cok sebebim var..
Oncelikle hastayim ve bu kimsenin kolay kolay kabul edebilecegi bsy degil
Ve bu sekilde tum ailenin icinde oldugu durumlarda ben dillenmesini istemiyorum.
Ikincisi calistigi sektor turizm 33 yasinda bir insanin cevresinden birine denk gelmemesine hic inanmiyorum.
Ve en onemlisi ben islami yonu agirlikta kaliteli islamiyet yasayan birini istiyorum. Bunu gormeden anlayamam ama az cok alakasi olmadigini hissettim
Ailem ne hastaligi ne isteklerimi anlamiyor.
bir kere gorus diyorlar benim durumumda bir kere gorusmekte Cozmuyor.
Teyzesinin tavrindan hic hoslanmadim en azindan ilk izlenimim kesinlikle pozitif degil.
Bana kizim tek bir kisiyle gorusmedi 30 yasinda bir kisi ile gezmedi dedi ve ben agzimi yokladigini dusundum. Hic orali olmadim.guldum gectim bu sorusuna cunku hep oyle degilmi diye bagliyordu.
Kizim kapali ortaokulda kapandi dedi anneannem atladi ... cok istiyor diye, evet gercekten istedigim ama bi turlu kismet olmayan bsy, guldu hosuna gitti herhalde baskasinin lafi ile kabul edecegimi dusundu.
Giderkende yine gelin dedik, bilmem insaallah diyorum kismet dedi yani niyetlerini fazla aciga vurdular.
Ama bizimkiler sacma sapan yerlere girdi.
Kendimi ne saniyomusum ne bekliyomusum hayalim neymis?
Herkes kendi hayatini yasarmis.
Sanki daha ilk gorusmede gelin adayina kizini anlatmasi cok normalmis gibi teyzenin ben o kiza bayildim sozune takilmislar.
En kotu kedi bakarim ne var yani kendi hayatim kendi secimim ama sacmaliyorum dimi..

Not; hala basimda dirdir ediyolar..

Ama ben hastayim. Ve evlilik icin cok onemli bsy.
Karsi komsumun herseyin icinde oldugu bir durumda.risk alamam
Bu durum benide annemide cok uzer ben insanlardan hep buyuk darbeler aldim
Bu durumun yayilmasina izin veremem
He yok belki oyle olmaz derseniz ben hastaligima zerre kadar takilmadim uzulmedim.hatta bu sitede cok kisiye teselli verdim.
Ben rabbimin bana sundugu dogruyu istisnasiz bilicem tabiki bu arada hayir dedigim insanlar olacak.
Bi kere gorussemde bsy diyemem bir kere gorusmek bir isime yaramiyorki brz tanimam gerek ama cok oyalamamam gerek olmazki.
Annemlere dun ayri kizdim benim kizima dengi hic cikmadiki evlensin dedi cok dort dortluk bir tablo cizdi ama ben farkliyim.

Hayir cocuk 33 yasindaymis onu bilmiyorum ama kizini anlatiyo bana 30 yasinda olan kizi kimseyle gezmedi gorusmedi diyo benim tepkimi olcmek icin.

Ben 27 yasindayim

33 yasında zaten sizde 27 yasındasınız yani görüleceğiniz kişiler görücü usulunde ortalama 25 le 35 arası olur. Öyleyse her görüşmek isteyene bu yasa kadar bulamamış mı demek durumunda kalırsınıZ.. Kriterlerinİze uygun değilse tabii ki kabul etmeyin kimsede sizi zorlayamaz takmayın onları. Hastalığınızın da ne oldugu önemli bu noktada. Yani ömür boyu evlenemeyeceginiz bir hastalık mı yoksa bu kişiyi basınızdan savmak için mi ben tam anlayamadım..

Hersey bir yana beni dusunduren aslinda calistigi sektor.
Cunku hem basarili olmak icin girisken olmasi gerekiyor, hemde cok fazla insanla icice. Her turlu halti yiyip turlu ahi sirtina yukleyip sonra aile onayi ile evlenmeyi dusunen biri olabilir.
Hastaligim omur boyu evlenmeme engel degil ama bir insanin hayat tarzini durusunu az cok bilmeliyim ki konusabileyim dogru sozcukleri seceyim
Annem hic soyleme cok zaman gecsin diyor
Ben en azindan biraz tanimaliyim diyorum ama bu sefer karsimdakine haksizlik edicem ve cenesini tutmasi gerekiyor korkum kabul etmemesi degil konusmasi.

ben o kdr cok darbe aldim hayal kirikligi yasadimki hayallerim bile kara kis..
o yuzden bu tedbirli halim..
yoksa o gun balkonda gorup etkilenip kendi sormasi, kuzenin on ayak olmasi, teyzenin bana gercekten isinmasi ve aslinda ah benim kizimada boyle bir kapi acilsa demek istemesi cocugun durust saygili ve adam olmasi ve herseyin guzel gitmeside mumkun..
ama benim hayallerim bile karakis..
risk alamam. Benim icin yol bu degil..

Gorusun. Gorustukten sonra ben sevmedim olumlu bakmiyorum deyin. Baska turlu dirdirdan kurtulabileceginizi sanmiyorum.

Rabbim hayırlı ise bir yol acsin inşallah

Yanlış anlamazsaniz rahatsizliginiz nedir acaba öğrenebilir miyim??
Sırf bu konu adına sormuyorum,, bu iş bana göre de olmamalı kendi seçiminizi yapabilecek olgunluktasiniz bence..

Onunla görüşmeden kafanızdaki sorulara cevap bulamazsınız önce bir kez görüşüp her türlü sorunuza cevap alın sonra kafanızda hersey tamamsa ikinci kez görüşüp kendinizden bahsedersiniz.. Yok değilse herkes yoluna..

hastalığın tam olarak ne acaba ...cevap vermek zorunda değilsin özelse....

Hastaligimi paylasmak istemesem paylasmasam ayip olmaz dimi
benim gibi ayni hastaliga sahip insanlarin olumlu ornekleri var mutlu evlilikleri var ama ne bi yabanciya soylenebilir ne de cok vakit alinabilir soylemeden biri ile gorusmek olmaz

benim gibi ayni hastaliga sahip insanlarin olumlu ornekleri var mutlu evlilikleri var ama ne bi yabanciya soylenebilir ne de cok vakit alinabilir soylemeden biri ile gorusmek olmaz
Allah allah hastalığınızı baya merak ettim Rabbim şifa versin.
eğer içine sinmiyorsa görüşme zorla olacak değil.

burda kim kimi tanıyor biz hastalığını bilmeden ki hastalık bu saklanıcak neyi olabilir nasıl yorum yapalım aklıma gelen sara hastalığı epilepsi yani bizim için x kişisiniz sonuçta birşey için fikir alırken bir hastalıüğım var ama merak etmeyin diyorsunuz yani

hastalığınız ile ilgili bilgi veriyorsunuz evlilik hakkında mutlu örnekleri olduğunu söylüyorsunuz ama saklama ihtiyacı istiyorsunuz acaba neden???

baştan kestirip atarak yanlış yapıyorsunuz.
önyargılar bizi olduğumuz yere sabitler.
bir görüşün derim belki hiç de zannettiğiniz gibi değildir.

ek olarak 30'una gelmiş kimseyi bulamamış mı demeyin.
kader
ben 30'u da aştım ve evet kimseyi bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…