Rabbim hayırlı ise bir yol acsin inşallahHersey bir yana beni dusunduren aslinda calistigi sektor.
Cunku hem basarili olmak icin girisken olmasi gerekiyor, hemde cok fazla insanla icice. Her turlu halti yiyip turlu ahi sirtina yukleyip sonra aile onayi ile evlenmeyi dusunen biri olabilir.
Hastaligim omur boyu evlenmeme engel degil ama bir insanin hayat tarzini durusunu az cok bilmeliyim ki konusabileyim dogru sozcukleri seceyim
Annem hic soyleme cok zaman gecsin diyor
Ben en azindan biraz tanimaliyim diyorum ama bu sefer karsimdakine haksizlik edicem ve cenesini tutmasi gerekiyor korkum kabul etmemesi degil konusmasi.
ben o kdr cok darbe aldim hayal kirikligi yasadimki hayallerim bile kara kis..
o yuzden bu tedbirli halim..
yoksa o gun balkonda gorup etkilenip kendi sormasi, kuzenin on ayak olmasi, teyzenin bana gercekten isinmasi ve aslinda ah benim kizimada boyle bir kapi acilsa demek istemesi cocugun durust saygili ve adam olmasi ve herseyin guzel gitmeside mumkun..
ama benim hayallerim bile karakis..
risk alamam. Benim icin yol bu degil..
hastalığın tam olarak ne acaba ...cevap vermek zorunda değilsin özelse....Hersey bir yana beni dusunduren aslinda calistigi sektor.
Cunku hem basarili olmak icin girisken olmasi gerekiyor, hemde cok fazla insanla icice. Her turlu halti yiyip turlu ahi sirtina yukleyip sonra aile onayi ile evlenmeyi dusunen biri olabilir.
Hastaligim omur boyu evlenmeme engel degil ama bir insanin hayat tarzini durusunu az cok bilmeliyim ki konusabileyim dogru sozcukleri seceyim
Annem hic soyleme cok zaman gecsin diyor
Ben en azindan biraz tanimaliyim diyorum ama bu sefer karsimdakine haksizlik edicem ve cenesini tutmasi gerekiyor korkum kabul etmemesi degil konusmasi.
ben o kdr cok darbe aldim hayal kirikligi yasadimki hayallerim bile kara kis..
o yuzden bu tedbirli halim..
yoksa o gun balkonda gorup etkilenip kendi sormasi, kuzenin on ayak olmasi, teyzenin bana gercekten isinmasi ve aslinda ah benim kizimada boyle bir kapi acilsa demek istemesi cocugun durust saygili ve adam olmasi ve herseyin guzel gitmeside mumkun..
ama benim hayallerim bile karakis..
risk alamam. Benim icin yol bu degil..
Allah allah hastalığınızı baya merak ettim Rabbim şifa versin.Hastaligimi paylasmak istemesem paylasmasam ayip olmaz dimi
benim gibi ayni hastaliga sahip insanlarin olumlu ornekleri var mutlu evlilikleri var ama ne bi yabanciya soylenebilir ne de cok vakit alinabilir soylemeden biri ile gorusmek olmaz
burda kim kimi tanıyor biz hastalığını bilmeden ki hastalık bu saklanıcak neyi olabilir nasıl yorum yapalım aklıma gelen sara hastalığı epilepsi yani bizim için x kişisiniz sonuçta birşey için fikir alırken bir hastalıüğım var ama merak etmeyin diyorsunuz yaniHastaligimi paylasmak istemesem paylasmasam ayip olmaz dimi
benim gibi ayni hastaliga sahip insanlarin olumlu ornekleri var mutlu evlilikleri var ama ne bi yabanciya soylenebilir ne de cok vakit alinabilir soylemeden biri ile gorusmek olmaz
hastalığınız ile ilgili bilgi veriyorsunuz evlilik hakkında mutlu örnekleri olduğunu söylüyorsunuz ama saklama ihtiyacı istiyorsunuz acaba neden???Hastaligimi paylasmak istemesem paylasmasam ayip olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?