Bugun canim sıkkı, belkide sacmalıyorum.

Patronum beynimi yedi açarım açarsam

Patronun napti kiz?

Annem beni gercekten sasirtiyor.
Bu yastan sonra iyi herkes evlenmis ben salakligima kalmisim ancak ayrilmis biri veya cocuklu biri gelirmis gucume gidermis.
Cok saskin ve uzgunum.
Benim inancim benim umudum benim bakisim bambaskayken nasil boyle yasiyor bu insan?

Özel bir şey yapmasına gerek yok p.çin teki :)))))))))

Valla benimki çıldırdı iyice hepsine bak sırayla al dedi aralarında doktor, koskoca hakim var adamlar cariyem mi dedim tövbeee......mor mendili kapan kazansın

Özel bir şey yapmasına gerek yok p.çin teki :)))))))))

Valla benimki çıldırdı iyice hepsine bak sırayla al dedi aralarında doktor, koskoca hakim var adamlar cariyem mi dedim tövbeee......mor mendili kapan kazansın

Bence futbol takimi kuralim

Evet varmi isim onerisi olan?

bence bir görüş olmadı kafalarımız uyuşmadı de bırak çünkü görüşmezsen yok fırsat vermedin yok istemedin diye başının etini yerler daha :/

Kendini ne mi sanıyormuşsun? Ne alaka yani istemediğin için kendini bir şey sanmış olmuyorsun ki. Bilmiyorum bana çok laubali geldiler teyzesi falan ailecek. Okurken bile itildiğimi hissettim. Ailenin de hevesini anlamadım bu işe, niye böyle yapıyorlar ki? Siz de vakti gelince kendi seçtiğiniz biriyle evleneceksiniz elbet. Kısmet bu işler.

bence bir görüş olmadı kafalarımız uyuşmadı de bırak çünkü görüşmezsen yok fırsat vermedin yok istemedin diye başının etini yerler daha :/

O zamanda ztn istemiyordun diyecekler merak etme ben daha cok aglarim cok soylenirim
Hic bsyi kafama takmicam herseyin hayirlisi olsun

O zamanda ztn istemiyordun diyecekler merak etme ben daha cok aglarim cok soylenirim
Hic bsyi kafama takmicam herseyin hayirlisi olsun
her şekilde lafı yerim mi diyorsun kız o zaman tıka kulakları bırak ağlamayıda konuşsunlar bir süre sonra nasılsa susacaklar illaki nereye kadar konuşacaklar ki :)

Sinirliyken annemin agzinin ayari yoktur.
Ben sadece cok agir konustgunu soyledim.
Ne kadar dertliymislerde haberim yokmus bu konudan..
Daha ailemle bu kdr kirginlik yasarken zerre kadar umudum kalmadi..

her şekilde lafı yerim mi diyorsun kız o zaman tıka kulakları bırak ağlamayıda konuşsunlar bir süre sonra nasılsa susacaklar illaki nereye kadar konuşacaklar ki :)

Turk ailesinde sınır yok..

içeceğin bir bardak çay seni neden yıpratacak
,
neden bu kadar olmaz diyorsun

bu aday için değil de sanki kimi tanıştırsak böyle diyecekmişsin gibi geldi

Kizlar aksam bir fotoGraf gordum ben iptal
Hayir oyle normal yurdum insani ne olduda tum sinirim uctu gitti bugun elektrige tutulup gelmezsem iyidir
Allah benim iyiligimi versin ya

Vay arkadaş gerçekten dertsiz başıma dert aldım.
Sabah annemden annesi ile birlikte geleceğini öğrendim

Bende bütün akıl fikir durdu

Önce şu işi halledeyim annemlere ayrı işkence edeceğimde, hadi kk bana fikir verin ne yapsam da şaşırtsam şunları

Hiç gitmesem yeri varda neyse..

Ah ben ah ben nerden dedim..

Öncelikle haklısınız.Yorumlari da okudum. Benim annem de öyle.Malesef degismezler. Tanışacaksınız değil mi? Hakkınızda hayırlısı olur İnsAllah.. Kendiniz gibi davranın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…