- 23 Ağustos 2012
- 51.432
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.481
- 898
Patronum beynimi yedi açarım açarsam
Patronun napti kiz?
Annem beni gercekten sasirtiyor.
Bu yastan sonra iyi herkes evlenmis ben salakligima kalmisim ancak ayrilmis biri veya cocuklu biri gelirmis gucume gidermis.
Cok saskin ve uzgunum.
Benim inancim benim umudum benim bakisim bambaskayken nasil boyle yasiyor bu insan?
Özel bir şey yapmasına gerek yok p.çin teki :)))))))))
Valla benimki çıldırdı iyice hepsine bak sırayla al dediaralarında doktor, koskoca hakim var adamlar cariyem mi dedim tövbeee......mor mendili kapan kazansın
Bence futbol takimi kuralim
Evet varmi isim onerisi olan?
Cherrynin haremi
Cherry ve melekleri
Cherrynin cariyeleri
Cherryli yüzyıl
bence bir görüş olmadı kafalarımız uyuşmadı de bırak çünkü görüşmezsen yok fırsat vermedin yok istemedin diye başının etini yerler daha :/
her şekilde lafı yerim mi diyorsun kız o zaman tıka kulakları bırak ağlamayıda konuşsunlar bir süre sonra nasılsa susacaklar illaki nereye kadar konuşacaklar ki :)O zamanda ztn istemiyordun diyecekler merak etme ben daha cok aglarim cok soylenirim
Hic bsyi kafama takmicam herseyin hayirlisi olsun
Öyle deme kardeş Türk ailesi bu bizdeki çenenin sınırı yok maşallahher şekilde lafı yerim mi diyorsun kız o zaman tıka kulakları bırak ağlamayıda konuşsunlar bir süre sonra nasılsa susacaklar illaki nereye kadar konuşacaklar ki :)
Kendini ne mi sanıyormuşsun? Ne alaka yani istemediğin için kendini bir şey sanmış olmuyorsun ki. Bilmiyorum bana çok laubali geldiler teyzesi falan ailecek. Okurken bile itildiğimi hissettim. Ailenin de hevesini anlamadım bu işe, niye böyle yapıyorlar ki? Siz de vakti gelince kendi seçtiğiniz biriyle evleneceksiniz elbet. Kısmet bu işler.
her şekilde lafı yerim mi diyorsun kız o zaman tıka kulakları bırak ağlamayıda konuşsunlar bir süre sonra nasılsa susacaklar illaki nereye kadar konuşacaklar ki :)
Bir insanin hayatinda olumlu bir kac kisi olmali, ama olumsuz milyonlarca olabilir. Ve en guzeli basit sebeplerdir yormadan kirilmadan secimler yapabilmektir. Benim oturup icecegim bir bardak cay bile beni daha cok yipratacak. Ama anlatamadim dinletemedim. Yapacak bsy yok bir dahakine beni ne bekliyor bilmiyorum. Allah herkese hayirlisi neyse onu versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?