ben şuanda askerde olan erkek arkadaşımdan telefon bekliyorum sabahtan beri ve hala aramadı şuan herşeye sataşıyorum her laf dokunuyo sinirlerim tepemde neden aramadı bilmiyorummm:2: girip buna uygun bi forum bulmaya çalıştım ama günlük gelip geçici anlık sıkıntıları anlatılan bi forum göremedimmm
güzel bir baslik olmus, tesekkürler..üzülme bol bol dua et canim.. allah tez vakitte hayirlisiyla kavustursun sizi
arar inşallah kafana takmamaya çalış kolay olmadığını biliyorum ama oyala kendini..
bugün benimde canım sıkkın

benimde erkek arkadaşımın babası hasta kötü durumda sanırım çok kötü bi sonuç alıcaz çok korkuyorum nasıl davranmam gerekiyor kafam karışık içim sıkılıyor onu öyle görmek kahrediyor
gecmis olsun, bu durumda senin daha güclü olman gerekiyor, ona destek olmalisin
ben de canımı sıkan şeyi anlatayım kızlar belki biraz rahatlarım

öğretmenim ve yaklaşık 1 ay önce müdür benden Atatürk Köşesi'ni süslememi istedi.Anasınıfı öğretmeniyim öğleciyim, sabahçı öğretmen hamile olduğu için koca bir duvarı tek başıma süslemem gerekti ve memnuniyetle yaparım dedim..2 hafta boyunca çiçekler katladım kelebekler bayraklar belim boynum tutuldu 23 nisana zor yetiştirdim..onları asmam 1 günümü aldı..ayrıca bu okulda yeniyim ocak ayında geldim..her neyse çok güzel oldu bence titizlikle çalıştım herkes çok beğendi..(( bu arada geçen sene sabahçı öğretmen süslemiş iki balon iki hazır bayrak toplam 4 tane de boyama çiçek vardı ve bir sene boyunca öylece kalmıştı)).. bugün okula gittiğimde çok moralim bozuldu benim günlerce uğraşıp yaptığım çiçekleri yırtarak söküyolardı ve yere atıyolardı..neymiş oraya camekan mı ne yapılcakmış mış mışş...Madem öyle düzgün bi şekilde bize söyle sökelim..Çok moralim bozuldu gerçekten büyük saygısızlık yaptılar hiç değer vermedikleri belli oldu çok üzüldüm..yerden topladım çiçeklerimi sınıfıma yapıştırdım...çıkışta da müdür afedersiniz de yalaklık yapıyo aman hocam çok güzel süsler şurdaki panoyu da o süslesin falan ben de bişe demedim zor tuttum kendimi..sabır sabırr
emege saygisizlik iste..tepkinizi koyun, ben olsam ne yapardim bilmiyorum ama uzunca bir süre o kisiye bakarken o yaptigini düsünürdüm herhalde..böyle yapinca insanin icinden bir dahaki sefere is yapmakta gelmez.. en iyisi bir dahaki sunu yaparmisiniz dediginde, yapmamak
Şirketimiz Yarı Yarıya Satıldı !!
Bizim Ekip Kaldı..
Ama Çok Kişi Yeni Şirkete Gönderildi..
6 Ay Daha Burdalar Ama Olsun Senelerdir Birlikte Çalıştığım İş Arkadaşlarımdan Ayrıldığımı Duymak Çok Üzdü Beni !! 

İnşallah Yeri Şirkette de Burda Olduğu Gibi Rahat Huzurlu Sorunsuz Çalışırlar !! Ortamları Rahat Olur !! İnşallah Maaşlarını da Burda Olduğu Gibi Günüde, Yılbaşında da 1 Hafta Önce, Bayramlarda da 1 Hafta Önceden Alırlar !!
Allah Yardımcıları Olsun !!
Amin, is ortaminda huzur cok önemli
bende anlatayım bari.bir arkadaşım var hep sana gelicem der sonrada atlatır gelmez,resmen dalga geçiyor benimle.ne zaman istersen gel herzaman kapım açık diyorum daha ne yapayım.görüşmek istemiyorsan gelicem deme bari değilmi.yarın sana geleyim dedi bende arkadaşıma gitcem perşembe yada cuma gel dedim.tel aradım kapalıydı mesaj attım günah benden gitsin diye.ama mesajı aldığı halde geri dönmedi.çok canım sıkıldı hem gelicem diyor hem atlatıyor beni.bunları ona söylesemmi açıkça napsam bilmiyorum ki
Belki sorunlari vardir, sorun niye gelecegim deyipte gelmedigini, bos yere yanlis anlama olmamis olur.. keyiften yapiyorsa da ya bir daha yapmaz, ya da yapmasina siz izin vermezsiniz artik....
İş yerinde bir arkadaşımın eşi doğum yaptı kızı dünyaya geldi ancak yarım saat sonra kalp atışlarında zayıflama nedeniyle bebeğini kaybetti. Bu haber bugün moralimi çok bozdu bebeklere hiç dayanamıyorum:2:
basiniz sagolsun canim... insallah tekrar bebekleri olur da acilarini unuturlar...
Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Merakla seninde bir derdin var anlaticaksin zannettim, megerse sayfa tasinmis
Herkese uzun uzun yazmamin sebebi benimde canim cok sIkIlIyor son günlede ama ben birseylerle ugrasip kafayi dagitmayi deniyorum... Hersey hepimiz icin güzel olsun insallah....