Ne uapsammmbırı benım dogum gunu pastama keske dogmasaydın yazsa hıc gulmezdım
komık degıl
daha kotu olur
neden küssünüzNe uapsammm
Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü ve biz iki gündür küsüz. Hatalı olan o. Hediyelerini önceden almıştım napsam Kutlasam yapamam kutlamasam da olmaz. Diyorum ki acaba pasta yapsam da üstüne keşke doğmasaydın mı yazsam:))) . Hem espri olur belki biraz aramız düzelir. Yine de ilk adımı ben ataym diyorum . Bilmiyorum kararsızım ne yapsam fikir verin lütfen
Orasını boşverin özel:))niçin küssünüz
Yok canım daha neler :)) espri anlayışı farklı herkeste:)hem espri olur hem araniz mi duzelir.
bosanma sebebi resmen
iyi ki doğdunNe uapsammm
ozaman yardımcı olamayız kusura bakmayınOrasını boşverin özel:))
Akşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemediozaman yardımcı olamayız kusura bakmayın
neden küs oldugunuzla kutlayıp kutlamamanız dırek baglantılı cunku
hakaret mı ettı kızlara mı baktı aılenıze laf mı soyledı bılemedıgımız ıcın ne desek yanlıs olur
e ne var bundaAkşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(
Öylemi dersinz.e ne var bunda
sız sevmedıgınız yemegı zorla yermısınız
boyle boyle bırbırınızı tanıyacaksınız
bırde o hatalı dıyorsunuz bunun ıcın kac gundur konusmuyorsunuz
yaşlar kac ?
bırde espırı anlayısınız cok tehlıkelıkeske dogmasaydın lafına gercekten gulecegını mı dusunuyorsunuz yemegınızı begenmedı dıye küsen sız
bence uzatmayın evlılık cocuk oyuncagı degıl guzel bı yemek yapın guzel pasta opun sarılın :)
Üstüne esprili bişey yazmak istiyorum sizce ne olabilir :)))e ne var bunda
sız sevmedıgınız yemegı zorla yermısınız
boyle boyle bırbırınızı tanıyacaksınız
bırde o hatalı dıyorsunuz bunun ıcın kac gundur konusmuyorsunuz
yaşlar kac ?
bırde espırı anlayısınız cok tehlıkelıkeske dogmasaydın lafına gercekten gulecegını mı dusunuyorsunuz yemegınızı begenmedı dıye küsen sız
bence uzatmayın evlılık cocuk oyuncagı degıl guzel bı yemek yapın guzel pasta opun sarılın :)
Bayağ özel bayağ bayağ özel hemde ☺ yahu bunun için doğum günü kutlanmazmi yaaa, siz kutlayin belki yaptigi harekete pişman bile olur..Akşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(
bence espırı yapmayın henuz bır barısma yok hersey yanlıs anlasılmaya musaıt olurÜstüne esprili bişey yazmak istiyorum sizce ne olabilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?