• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün doğum günü ve biz küsüz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asbei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence espırı yapmayın henuz bır barısma yok hersey yanlıs anlasılmaya musaıt olur
:)
Ama üstüne kalbimi de kırdığı için güzel bişey de yazmak istemiyorumm

Üstüne esprili bişey yazmak istiyorum sizce ne olabilir :)))
pastayı ben yapmadım,yiyebilirsin yazın

tabi o işin şakası.önce barışın sonra şaka yaparsınız
büyütülecek bir şey yok ortada gibi görünüyor,sebep sadece anlattığınız şey ise

Ama üstüne kalbimi de kırdığı için güzel bişey de yazmak istemiyorumm
konuyu uzatarak hıc bı yere varamazsınız bence
ustelık haksız falan da degıl :) ınsan esıne begenemedım yemegı de dıyemeyecekse ... zorla yesın mıdesı bulansın tıksınsın sonra yemekten kacmak ıcın fırsat mı arasın
yoksa durustce dogruyu mu soylesın napsın adam :)

İyi de adam beğenmediği yemeğe bile iki gün küsüyorsa espiri kaldırabilecek karakterde olmayabilir.
Ünın üstüne bide işten gelince biraz sinirliydi biraz kalbimi de kırdı herşey üstüste geldi. Yemek sadece başlangıçtı

Ünın üstüne bide işten gelince biraz sinirliydi biraz kalbimi de kırdı herşey üstüste geldi. Yemek sadece başlangıçtı
buyuk hatalar affedılmeyecek seyler olmadıgı surece barısmak ıcın ılk adımı kımın attıgının onemı yok bence
hıc bırsey olmamıs gıbı guzel davranın derım
bır omur gecıreceksınız küs gecmez o ömur

buyuk hatalar affedılmeyecek seyler olmadıgı surece barısmak ıcın ılk adımı kımın attıgının onemı yok bence
hıc bırsey olmamıs gıbı guzel davranın derım
bır omur gecıreceksınız küs gecmez o ömur
Bilmiyorum ki karakter olarak ilk ben yanaşmadım hiç:)))))

Bence barışmak için çok güzel bi fırsat :) kutlayın derim..

Aramızın limoni olduğu kişi o cümleyi yazsa bende kutlamak zorunda değilsin derim. Bu kişilerin alınganlığına şaka anlayışına bağlı tabi. Eğer gerçekten onun hatalı olduğunu düşünüyorsanız ve hatasını kabul etmesini farkında olmasını istiyorsanız kutlamayın. Bu onu pekiştirmek gibi olur. Ne hata yaparsam yapayım Doğum günü pastam hediyem geliyor değer veriyor bana diye düşünür. Tabi şurası da var hata var hata var basit birşeyse tolere edilecek birşeyse aranızı düzeltin iyi olur bahane olur

Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü ve biz iki gündür küsüz. Hatalı olan o. Hediyelerini önceden almıştım napsam Kutlasam yapamam kutlamasam da olmaz. Diyorum ki acaba pasta yapsam da üstüne keşke doğmasaydın mı yazsam:))) . Hem espri olur belki biraz aramız düzelir. Yine de ilk adımı ben ataym diyorum . Bilmiyorum kararsızım ne yapsam fikir verin lütfen
Bence hediyesini onun görebileceği bir yere bırakın, boş not kartını da yanına bırakın. Geleceği saatte de evde olmayın. Annenize, arkadaşınıza yada kayınvalidenize gidin. Belki arayarak ikinci adımı da o atar ve aranız düzelir.

Seni anan benim için doğurmuş yazın :)
Ayriyeten çok da büyük sorun yok gerçekten kusecek kdr

Clara: Bana yardım mı edeceksin?
"Neden etmeyeyim?"
Clara: Çünkü az önce yaptığımdan... az önce...
"Bana ihanet ettin. Güvenime ihanet ettin, arkadaşlığımıza ihanet ettin. Şu ana kadar inandığım her şeye ihanet ettin. Beni yüzüstü bıraktın!"
Clara: O zaman neden bana yardım ediyorsun?
"Niye mi? Sana, bana ihanet ettiğinde azalacak kadar az değer verdiğimi mi sandın?"

Sevdigim bir diziden alintidir. Bence insan esine bu kadar basit bir nedenden dolayi keske dogmasaydin diyememeli ya, dusundum hakikaten benim espri anlayisimda mi sorun var diye, ama bu kadar kolay agizdan cikmamali diye dusunuyorum bazi sozler...

Öyle yazacağınıza hiç kutlamayın daha iyi bnce çok büyük bi sorun yok ortada ben olsam uzatmazdım.eve geldiği saatte ilk nereye gidiyor yatak odasına gidiyosa üzerini değişmeye mesela pastayı şifonyer vs. biyere katın yada mutfağa masanın uzerine yanına hediyesini katın ve salona geçin o görünce muhtemelen çok sevinip yanınıza gelir ve sarılır yani eşim öyle yapar mesela tabi kişiden kişiye degisir madem ilk siz yaklaşmak istemiyosunuz yemi atin o gelsin

Ya kızlar tmm güzel bişey yaz diyorsunuz ama cidden ben yazmam ya boş bırakırım ya ona laf atacak bişey yazacam yapamam yanii:))

Back
X