- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.328
- 248
Ama üstüne kalbimi de kırdığı için güzel bişey de yazmak istemiyorummbence espırı yapmayın henuz bır barısma yok hersey yanlıs anlasılmaya musaıt olur
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama üstüne kalbimi de kırdığı için güzel bişey de yazmak istemiyorummbence espırı yapmayın henuz bır barısma yok hersey yanlıs anlasılmaya musaıt olur
:)
pastayı ben yapmadım,yiyebilirsin yazınÜstüne esprili bişey yazmak istiyorum sizce ne olabilir :)))
İyi de adam beğenmediği yemeğe bile iki gün küsüyorsa espiri kaldırabilecek karakterde olmayabilir.Üstüne esprili bişey yazmak istiyorum sizce ne olabilir :)))
konuyu uzatarak hıc bı yere varamazsınız benceAma üstüne kalbimi de kırdığı için güzel bişey de yazmak istemiyorumm
Ünın üstüne bide işten gelince biraz sinirliydi biraz kalbimi de kırdı herşey üstüste geldi. Yemek sadece başlangıçtıİyi de adam beğenmediği yemeğe bile iki gün küsüyorsa espiri kaldırabilecek karakterde olmayabilir.
buyuk hatalar affedılmeyecek seyler olmadıgı surece barısmak ıcın ılk adımı kımın attıgının onemı yok benceÜnın üstüne bide işten gelince biraz sinirliydi biraz kalbimi de kırdı herşey üstüste geldi. Yemek sadece başlangıçtı
:))Pasta yaptır eşek kafası şeklinde olsun.
Üstüne mutlu yıllar kocacım yaz.
Sonra da oturun eşekli pastayı yiyin hahah
Bilmiyorum ki karakter olarak ilk ben yanaşmadım hiç:)))))buyuk hatalar affedılmeyecek seyler olmadıgı surece barısmak ıcın ılk adımı kımın attıgının onemı yok bence
hıc bırsey olmamıs gıbı guzel davranın derım
bır omur gecıreceksınız küs gecmez o ömur
Özel deyince ben de gerçekten önemli bir sorun zannettim "keşke hiç doğmasaydın "yazacak kadar büyük bir sorun değilmiş ya da kutlayıp kutlamamayi düşünecek kadar.. kutlayın sizden bir şey eksilmezAkşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(
Bence hediyesini onun görebileceği bir yere bırakın, boş not kartını da yanına bırakın. Geleceği saatte de evde olmayın. Annenize, arkadaşınıza yada kayınvalidenize gidin. Belki arayarak ikinci adımı da o atar ve aranız düzelir.Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü ve biz iki gündür küsüz. Hatalı olan o. Hediyelerini önceden almıştım napsam Kutlasam yapamam kutlamasam da olmaz. Diyorum ki acaba pasta yapsam da üstüne keşke doğmasaydın mı yazsam:))) . Hem espri olur belki biraz aramız düzelir. Yine de ilk adımı ben ataym diyorum . Bilmiyorum kararsızım ne yapsam fikir verin lütfen
Bu mu ozelAkşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(