Bugün Doğum Günümdü Ama...

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
İki arkadaşım ve kendi ailemin telefonları dışında kimse kutlamadı. Es olacak adamla hala küsüz ama bi doğum günün kutlu olsun demek çok mu zordu ? Ailesi zaten nankör her özel günlerinde kutlamalarina katildim ayrica kutladım ama hic biri aramadi bile. Bugünden itibaren onlarsiz bir sayfa açıyorum. Zaten kararim bu yondeydi ama bugün daha bir netlesti

Doğum günün kutlu olsun!!! nice güzel mutluluk dolu yaşlara

Kutlu olsun

Kafanıza tokadan başka birşey takmayacağınız bir yaş diliyorum

Mutlu yıllar yeni yaşında tüm sorunları aşarsınız umarım.

Mutlu yıllar nice senelere.
Tesekkur ederim yuregi guzel insanlar agladim duygulanip insan hatırlanmak istiyor iste cocuklasiyor bazen

Dogum gununuz diye kirici bir yorum yapmak da istemiyorum ama allah baska dert vermesin. Suan bundan daha ılımlı bir yorum yapamam.

Dogum gununuz diye kirici bir yorum yapmak da istemiyorum ama allah baska dert vermesin. Suan bundan daha ılımlı bir yorum yapamam.
Yapmayin o zaman :) binbir turlu derdim var zaten belkide bunu one surdum doldum tastim sirf yorum yapmak icin yapiyorsunuz.

Tesekkur ederim yuregi guzel insanlar agladim duygulanip insan hatırlanmak istiyor iste cocuklasiyor bazen
Birkaç hafta önce de benim Doğum günümdü. Annem, babam, kardeşim bile WhatsApptan kutladılar...

Eşimin ailesinden hiçbir beklentim olmadı o nedenle. Kendi ailem böyleyken, elalemden ne bekleyebilirim ki

Birkaç hafta önce de benim Doğum günümdü. Annem, babam, kardeşim bile WhatsApptan kutladılar...

Eşimin ailesinden hiçbir beklentim olmadı o nedenle. Kendi ailem böyleyken, elalemden ne bekleyebilirim ki
Vallahi cok haklisiniz aman diyorum bazen yavrum saglikli ya oh diyip keyifleniyorum sonra agliyorum sonra guluyorum siyirdim iyice

Yapmayin o zaman :) binbir turlu derdim var zaten belkide bunu one surdum doldum tastim sirf yorum yapmak icin yapiyorsunuz.
Siz de sirf konu acmak icin ki konu aciyorsunuz o zaman? Derdiniz neyse onu yazin. Burda ne dertler goruyoruz. Siz dogum gunumu kimse kutlamadi diye konu acmissiniz. Gercekten derdi olan insanlara hakaret niteliğinde

Doğumgününüz kutlu olsun. Yeni yaşınız beraberinde mutlu bir sayfa açar umarım size. Geçen yıl annem doğumgünümü unutmuştu. Deseydin sana bir hediye ayarlardim tüh dedi ailecek biz pek saldik bu işleri kimse kimsenin doğumgününü hatirlamiyor.

Siz de sirf konu acmak icin ki konu aciyorsunuz o zaman? Derdiniz neyse onu yazin. Burda ne dertler goruyoruz. Siz dogum gunumu kimse kutlamadi diye konu acmissiniz. Gercekten derdi olan insanlara hakaret niteliğinde
Hanimefendi burada dert mi yaristiracagiz ? Sizene acaba benim actigim konudan derdimin kucuklugunden Sİ ZE NE ? Kafaniza silah mi dayadik bu derdi oku yorum yap diye ? Memnun degilseniz okumazsiniz. Yorum yapmazsiniz. Muhalefet olmak icin yaziyorsunuz baydiniz artik hadi bakalim ikileyin artik konumdan

Sanirim yas gectikce boyle oluyor Seneye daha bi sallamam herhalde :)

Başka dert mi yok Can'ım.Sevdiklerinle evladınla nice senelerin olsun.Bir gün degil Hergün sana deger veren insanların kıymetini bil bence gerisi boş.

Başka dert mi yok Can'ım.Sevdiklerinle evladınla nice senelerin olsun.Bir gün degil Hergün sana deger veren insanların kıymetini bil bence gerisi boş.
Dert bende cok da bugun ozellikle hassaslastim iste ama dediginiz gibi butun gun evladimi opup kokladim o yetti

Doğumgünün kutlu olsuuunnn iyi ki doğdun sen çok değerli ve özelsin

Sağlıklı mutlu nice yaşların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…