- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Doğum günün kutlu olsun!!! nice güzel mutluluk dolu yaşlara
Kutlu olsun
Kafanıza tokadan başka birşey takmayacağınız bir yaş diliyorum
Mutlu yıllar yeni yaşında tüm sorunları aşarsınız umarım.
Tesekkur ederim yuregi guzel insanlar agladim duygulanipMutlu yıllar nice senelere.
Yapmayin o zaman :) binbir turlu derdim var zaten belkide bunu one surdum doldum tastim sirf yorum yapmak icin yapiyorsunuz.Dogum gununuz diye kirici bir yorum yapmak da istemiyorum ama allah baska dert vermesin. Suan bundan daha ılımlı bir yorum yapamam.
Birkaç hafta önce de benim Doğum günümdü. Annem, babam, kardeşim bile WhatsApptan kutladılar...Tesekkur ederim yuregi guzel insanlar agladim duygulanipinsan hatırlanmak istiyor iste cocuklasiyor bazen
Vallahi cok haklisiniz aman diyorum bazen yavrum saglikli ya oh diyip keyifleniyorum sonra agliyorum sonra guluyorum siyirdim iyiceBirkaç hafta önce de benim Doğum günümdü. Annem, babam, kardeşim bile WhatsApptan kutladılar...
Eşimin ailesinden hiçbir beklentim olmadı o nedenle. Kendi ailem böyleyken, elalemden ne bekleyebilirim ki
Siz de sirf konu acmak icin ki konu aciyorsunuz o zaman? Derdiniz neyse onu yazin. Burda ne dertler goruyoruz. Siz dogum gunumu kimse kutlamadi diye konu acmissiniz. Gercekten derdi olan insanlara hakaret niteliğindeYapmayin o zaman :) binbir turlu derdim var zaten belkide bunu one surdum doldum tastim sirf yorum yapmak icin yapiyorsunuz.
Hanimefendi burada dert mi yaristiracagiz ? Sizene acaba benim actigim konudan derdimin kucuklugunden Sİ ZE NE ? Kafaniza silah mi dayadik bu derdi oku yorum yap diye ? Memnun degilseniz okumazsiniz. Yorum yapmazsiniz. Muhalefet olmak icin yaziyorsunuz baydiniz artik hadi bakalim ikileyin artik konumdanSiz de sirf konu acmak icin ki konu aciyorsunuz o zaman? Derdiniz neyse onu yazin. Burda ne dertler goruyoruz. Siz dogum gunumu kimse kutlamadi diye konu acmissiniz. Gercekten derdi olan insanlara hakaret niteliğinde
Sanirim yas gectikce boyle oluyor Seneye daha bi sallamam herhalde :)Doğumgününüz kutlu olsun. Yeni yaşınız beraberinde mutlu bir sayfa açar umarım size. Geçen yıl annem doğumgünümü unutmuştu. Deseydin sana bir hediye ayarlardim tüh dediailecek biz pek saldik bu işleri kimse kimsenin doğumgününü hatirlamiyor.
Dert bende cok da bugun ozellikle hassaslastim isteBaşka dert mi yok Can'ım.Sevdiklerinle evladınla nice senelerin olsun.Bir gün degil Hergün sana deger veren insanların kıymetini bil bence gerisi boş.
İki arkadaşım ve kendi ailemin telefonları dışında kimse kutlamadı. Es olacak adamla hala küsüz ama bi doğum günün kutlu olsun demek çok mu zordu ? Ailesi zaten nankör her özel günlerinde kutlamalarina katildim ayrica kutladım ama hic biri aramadi bile. Bugünden itibaren onlarsiz bir sayfa açıyorum. Zaten kararim bu yondeydi ama bugün daha bir netlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?