Bugün Doğum Günümdü Ama...

Parmaklarına bir bak. Parmak izin bir tane. Ne şimdiye dek yaşamış biriyle bir, ne de bu iz tekrar dünyaya gelecek. Sen bir tanesin, bir taneydin ve -Allah uzun sağlıklı ömürler versin- ölsen dahi biricik olarak öleceksin. Özel ve biriciksin

Üzülme, yeni yaşın öncekinden daha güzel olacak inanıyorum. Bazen bir şeyler sebep olur insan kurtulur hayatındaki gereksiz ağırlıklardan. Mutlu yılların olsun arkadaşım, yüzün hep gülsün inşallah

Cok tesekkur ederimm

Ah sormayin derdimin illa cok aci verici ve buyuk olmasi lazim onlara gore ayrica utanmaliyim boyle bir seye dertlendigim icin :) Allah akil fikir versin iste önceki konularama bakmadan ahkam kesiyor akillim. tesekkur ederim bu arada

Mutlu yıllar :)
Tesekkur ederimm

Utandim vallahi cook tesekkur ederim boylesine guzel bir seyi hatirlattiginiz icin

Evet umarim beni eksilten her sey eksilir hayatimdaan :) cok tesekkur ederimm

eveet hamıleyım :) 26. Haftamızdayız tesekkur ederım avatardas oldugumuzu da hatırlıyorum ne guzel ıkız ıkız dolanıyoduk sen degıstırdın sonra

eveet hamıleyım :) 26. Haftamızdayız tesekkur ederım avatardas oldugumuzu da hatırlıyorum ne guzel ıkız ıkız dolanıyoduk sen degıstırdın sonra
Saglikla kucaklayin insallah yavrunuzuu valla cogu zaman ben ne zaman yazdim bunu diyince değiştireyim dedim

Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında sağlık huzur mutluluk dilerim iyi ki doğduuuunnn

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yaşlara. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömürler versin. İnşaallah yeni yaşınızda gönlünüzdeki tüm güzellikler gerçekleşir. Kimseden beklentiniz olmasın. Tek derdiniz bu olsun boşverin

Tesekkur ederim :)
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında sağlık huzur mutluluk dilerim iyi ki doğduuuunnn
Cook tesekkurler :)

Koç burcu dediğini yapar vallahi mutlu yaşlarınız olsun.
Cok tesekkur ederim . Yaparim vallahi

Aminn cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinn

Doğum günğn kutlu olsun shell
Bırak eşinin ailesi aramasın daha iyi. Öyle insanlar hayatında olmasa da olur. Senin minnak bal lokman sana yeter. Yeni yaşının, hayatına güzel dokunuşlar yapması dileğiyle

Doğum günün kutlu olsunnn Allah evladınla nice güzel sevip sevildigin yıllar nasip etsin koç burcusun sanırım bende de var bir tane cadı hiçte üzülme valla al güzel bi pasta kutla kendini biricik ve özelsin inşallah bu sene hayatında güzel bir temizlik yaparsın da gereksiz herkesi çıkarırsın tekrar iyi ki doğdun

Doğum günğn kutlu olsun shell
Bırak eşinin ailesi aramasın daha iyi. Öyle insanlar hayatında olmasa da olur. Senin minnak bal lokman sana yeter. Yeni yaşının, hayatına güzel dokunuşlar yapması dileğiyle
Cokk tesekkur ederimm aslinda benimde kozum oldu artik ozel gunlerde isteksizce aramalar ziyaretler bu sayede son bulacak evet ya evladim her seye deger bugun babasi diye adlandirdigimiz sahis bir saat anasina goturdu o bir satte icim icimi yedi vallahi agladim bir de bir suru ama gelince dunyalar benim oldu evlat cok baskaymis sahiden Allah im isteyen herkese nasip etsin insallah

Coook tesekkur ederimm ne guzel dilekler ne guzel sozler bunlar koc burcu gercekten zor valla inkar edemem inadim inat bir burc

Kın tutmayan insanların doğum günü kullanmıyor nasıl olsa umursamıyor diye. Kimseyi silmeyin de trip atın

Mutlu yıllar :) eşinizle tam olarak ilişkinizi bilmiyorum tabiki ama kutlamamasinda art niyet olmayabilir. Benim sevgilimde mesela bu tarz şeyleri kutlamaz. Çünkü çocukluğunda görmemiş ailesinden babası annesinin doğum gününü hiç kutlamamis ki o da akıl edemiyor yani. Ilk başta benide kırmıştı bu ama sonra anladım art niyet olmadığını şu an içim çok rahat o yüzden. Belki eşinizde de böyle bir şey vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…