- Konu Sahibi ShellShock
-
İki arkadaşım ve kendi ailemin telefonları dışında kimse kutlamadı. Es olacak adamla hala küsüz ama bi doğum günün kutlu olsun demek çok mu zordu ? Ailesi zaten nankör her özel günlerinde kutlamalarina katildim ayrica kutladım ama hic biri aramadi bile. Bugünden itibaren onlarsiz bir sayfa açıyorum. Zaten kararim bu yondeydi ama bugün daha bir netlesti
Cok tesekkur ederimmMutlu yıllar
Ah sormayin derdimin illa cok aci verici ve buyuk olmasi lazim onlara gore ayrica utanmaliyim boyle bir seye dertlendigim icin :) Allah akil fikir versin iste önceki konularama bakmadan ahkam kesiyor akillim."Bu da dert mi simdi" tayfasi gelmis hemen, dert beğendiremiyoruz burda bazi uyelere..
Kadinin baska sıkıntıları da var burda paylaştığı, doğumgünü de olunca hislenmiş, içlenmiş, güzel seyler duymak istemis, ne var bunda? Çıkıntılık yapmaya ve duyar kastırmaya gerek yok..
Nice mutlu yillara konu sahibi..
Tesekkur ederimmMutlu yıllar :)
Utandim vallahiParmaklarına bir bak. Parmak izin bir tane. Ne şimdiye dek yaşamış biriyle bir, ne de bu iz tekrar dünyaya gelecek. Sen bir tanesin, bir taneydin ve -Allah uzun sağlıklı ömürler versin- ölsen dahi biricik olarak öleceksin. Özel ve biriciksin
Evet umarim beni eksilten her sey eksilir hayatimdaan :) cok tesekkur ederimmÜzülme, yeni yaşın öncekinden daha güzel olacak inanıyorum. Bazen bir şeyler sebep olur insan kurtulur hayatındaki gereksiz ağırlıklardan. Mutlu yılların olsun arkadaşım, yüzün hep gülsün inşallah
Saglikla kucaklayin insallah yavrunuzuueveet hamıleyım :) 26. Haftamızdayız tesekkur ederımavatardas oldugumuzu da hatırlıyorum ne guzel ıkız ıkız dolanıyoduk sen degıstırdın sonra
Tesekkur ederimDogum gunun kutlu olsun..
Tesekkur ederim :)Mutlu yıllar
Cook tesekkurler :)Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında sağlık huzur mutluluk dilerimiyi ki doğduuuunnn
Cok tesekkur ederim . Yaparim vallahiKoç burcu dediğini yapar vallahi mutlu yaşlarınız olsun.
Aminn cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinnDoğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yaşlara. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömürler versin. İnşaallah yeni yaşınızda gönlünüzdeki tüm güzellikler gerçekleşir. Kimseden beklentiniz olmasın. Tek derdiniz bu olsun boşverin
Cok tesekkur ederim ay ne guzel bir dilek insallahhNice mutlu yıllara..
Kutlamayan gitsin sizden uzaklara..
Doğum günün kutlu olsunnnİki arkadaşım ve kendi ailemin telefonları dışında kimse kutlamadı. Es olacak adamla hala küsüz ama bi doğum günün kutlu olsun demek çok mu zordu ? Ailesi zaten nankör her özel günlerinde kutlamalarina katildim ayrica kutladım ama hic biri aramadi bile. Bugünden itibaren onlarsiz bir sayfa açıyorum. Zaten kararim bu yondeydi ama bugün daha bir netlesti
Cokk tesekkur ederimmDoğum günğn kutlu olsun shell
Bırak eşinin ailesi aramasın daha iyi. Öyle insanlar hayatında olmasa da olur. Senin minnak bal lokman sana yeter. Yeni yaşının, hayatına güzel dokunuşlar yapması dileğiyle
Coook tesekkur ederimm ne guzel dilekler ne guzel sozler bunlarDoğum günün kutlu olsunnnAllah evladınla nice güzel sevip sevildigin yıllar nasip etsin koç burcusun sanırım bende de var bir tane cadı hiçte üzülme valla al güzel bi pasta kutla kendini biricik ve özelsin inşallah bu sene hayatında güzel bir temizlik yaparsın da gereksiz herkesi çıkarırsın tekrar iyi ki doğdun
İnanin artik umrumda degiller zaten bosanma derecesindeyiz iyi de oldu ne kadar sevilmedigimi anladimKın tutmayan insanların doğum günü kullanmıyor nasıl olsa umursamıyor diye. Kimseyi silmeyin de trip atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?