- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Cok sevdim bu kutlamayi kk iyiki var ya :) millete zorla dogum gunumu kutlattimUpuzun,musmutlu yıllar dilerim.İki büklüm,buruş buruş olana kadar mutlu bir ömür sürün.
Doğum gününüz kutlu olsun. Allah size "iyiki doğmuşsun" diyecek, güzel insanlar versin...Sevgiler
Kk nin guzel yurekli hanimlari cok tesekkur ederim iyiki acmisim gercekten bu guzel dilekler beni mutlu ediyorHayatın senden aldıklarına sabret. Elinde kalanlar için şükret.
Doğum günün kutlu olsun yaş aldıkça güzelleş mutlu huzurlu ol inşallah
Sen iste yarın da kutlarız. Biz bize yeteriz.Ben de beklerim. 37 yıldır hiç kutlamadım.Cok sevdim bu kutlamayi kk iyiki var ya :) millete zorla dogum gunumu kutlattimama ne yalan soyleyim iyi geldi
En önemlisi o zaten.Gereksiz kişilerin hatırlamasından evladınızla vakit geçirmeniz herşeyden daha önemli ve en büyük hediye bana göre.Dert bende cok da bugun ozellikle hassaslastim isteama dediginiz gibi butun gun evladimi opup kokladim o yetti
Evet ya kendimi ne guzel hissettim vallahiTüm kk olarak kutluyoruz bakınnice mutlu yıllarınız olsun.her yaşınız diğerinden güzel geçsin.sağlıklı,huzurlu ve aşk dolu günler sizin olsun
Bana her gun dogum gunuSen iste yarın da kutlarız. Biz bize yeteriz.Ben de beklerim. 37 yıldır hiç kutlamadım.
Bu kişisel bir şey kimi çok önemser kimi umursamaz. Kutlandı mi mutlu olurum yalan yok. Eşim düşünüp sürpriz yaptı mı çok mutlu olurum ama unutursa da başının etini yemem kutlamamistin diye. Ben de onunkini unuturumSanirim yas gectikce boyle oluyor Seneye daha bi sallamam herhalde :)
İyi ki açmışsınız konuyu,birbirimize her türlü sıkıntıda destek olmaya çalışmalıyız bence de.sevgiler.tekrar mutlu yıllar dilerimEvet ya kendimi ne guzel hissettim vallahitesekkur ederim
COk haklisiniz birde bugun bilincsizce anne ye benzer bir kelime geveledi ciglik attim resmenEn önemlisi o zaten.Gereksiz kişilerin hatırlamasından evladınızla vakit geçirmeniz herşeyden daha önemli ve en büyük hediye bana göre.
HAhag artik benimde dogum gunlerini unutacagim bir liste var onumdeBu kişisel bir şey kimi çok önemser kimi umursamaz. Kutlandı mi mutlu olurum yalan yok. Eşim düşünüp sürpriz yaptı mı çok mutlu olurum ama unutursa da başının etini yemem kutlamamistin diye. Ben de onunkini unuturum
Evet gercekten bu yuzden seviyorum kk yi ve icindeki degerli uyeleriİyi ki açmışsınız konuyu,birbirimize her türlü sıkıntıda destek olmaya çalışmalıyız bence de.sevgiler.tekrar mutlu yıllar dilerim
Cok tesekkur ederimDoğum günün kutlu olsun. Mutluluklar dilerim.
Cok tesekkurlerDogum gunun mutlu olsun... Nice mutlu yaslara... Kimseyi umursama bosver dusunmeye degmez...
Cok haklisiniz gercekten sevseler bir mj bile atarlardi demek ki onlara da ayni sekilde davranmak lazim bu arada cok tesekkurlerGüzel dilekler sevdiklere iletilir. Sizi gerçekten sevmeyen insanlar kutlasa ne kutlamasa ne?
Zaten artık çoğu kutlamalar facebook sayesinde yapılıyor.
Eşinizle küşmüşsünüz de. Normalde kutlamayan erkekler varken küsken hiç sanmıyorum hatırlayacağını..
Doğumgününüz kutlu olsun..
Sizinkide mi unutuldu veya kutlanmadiDoğum günü demeyin bana geçen hafta bende umutsuzdum.
Benim doğum tarihim net olmadığı için ne zamandır özel olarak kutlanmadı.Cok tesekkur ederim
Cok tesekkurlerhaklisiniz gercekten azicik buruldum ama olsun dediginiz gibi umursamamak lazim
Cok haklisiniz gercekten sevseler bir mj bile atarlardi demek ki onlara da ayni sekilde davranmak lazim bu arada cok tesekkurler
Sizinkide mi unutuldu veya kutlanmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?