Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
hergün bekliyorum sizi.o gün sizi en çok mutlu eden olay ne :sm_cool: ve neye üzüldünüz :çok üzgünüm:.mesela bugünden başlayalı mııı?

Uzun zamandır arayıpta bulamadığım bir eşyam vardı bugün onu buldum çok sevindim:sm_cool::asigim:üzüldüğüm birşey olmadı çok şükür aman olmasında inşallah:çok üzgünüm:yerimseniben

Bugün en sevindiğim şey eşimin bana hazırladığı süpriz kahvaltı...
En üzüldüğüm şey ise eşimin bana masaj yapmaması..Sırtım çok ağrıyor dememe rağmen...

bugün ehliyet sınavım vardı, ilkyardım ve trafik harikaydı ama motorda biraz zorlandım bu beni birazcık üzdü, direksiyon dersinde müthiştim ayıptır söylemesi bu da beni çok mutlu etti.:sm_cool: :teytey: :sm_cool:

benimde en cok sevindigim seyse bugün arkadasin cocugunun sünnet dügünü vardi arkadaslarimda beni iki aydir falan görmüyorlardi izindi,ramazandi falan.beni gören herkes aaaa ne kadar cok zayiflamissin oldu.evet gecen sene 70 kiloydum simdi 56-57 geliyorum.sevincimden hop hop oynadim ya :teytey::teytey:

sabah esimle tarististim :mymeka:uzuldum :çok üzgünüm:
ondan sonra beni mutlu edecek hic birsey bulamadim:sm_confused:

Bugün 29 Ekim'De işyerimizin tatil olduğunu öğrendim çok sevindim(Bu her sene olmuyorda)

Bugün yine üzüldüm şey ise eşimin annesi ve benimle oturmaması(çok konuşuyormuşuz)

Beni üzen Sey Dün Eşimiz Msnye Gelmemesi.ama Sabah Sabah Beni Arayarak Askim Seni Bi Nette Görmeden Göreve Gitmek Istemiyorum.neti Ac Demesi Oldu(eşim Ben Kilometrelerce Uzakta Suan)

bugün temizlik erken bitti çok mutlu oldum:teytey: mutsuz eden çok şükür henüz birşey yaşamadım

Bu gün en çok kişiliğimden verdiğim tavizlere üzüldüm..

bugün annanem yoğun bakımda olduğu için çok üzgünüm ve bu zor günümde sevgilimin arkadaşları ile gününü gün yapması hayli üzdü beni ((

bugün annem geldi ona çok sevindim,,,evime mobilya almıştım onların gelişi geçikecekmiş bugün öğrendim,,,ona üzüldüm biraz,,,

bugün beni hem üzen hem de sevindiren bir durum oldu,kayınvalidem bizdeydi,nihayet evine yolcu ettik,sevindim ama eşim üzüldü,garipleşti bende bu duruma üzüldüm biraz,a birde turşu yaptım az önce eşimde yardım etti ona sevindim...

bugun aşkımla görüştüm çpk sevındım,ama çabucak zaman geçti çok üzüldümm

Bugün beni mutsuz eden $ey dükkanda i$ olmamasiydi.Ama cok mutlu eden $eyde.esimle dünden beri küstük.Dükkandan mutfakta gelip birdenbire bana sarildi ve "seni her$eyden cok seviyorum.Her$eyi kaybetmeyi göze alirim ama seni kaybetmeyi asla"dedi.:asigim:

üzüldüğüm o kadar çok şey olduki hangisini anlatayım dünden beri ağlıyorum
bugün değil şu aralar sevindiğim hiç bişey yok maalesf

herkese günaydın.duygularınızı paylaştığınız için teşekkür ederim ve bundan sonra bu köşeye hergün uğrayıp paylaşımlarınızı bekliyorum.

beni en çok üzen şey evdeki sorunlar her kafadan ayrı bi ses çıkıyor.mutlu eden ise eşimin bana dünyadaki en önemli varlığımsın demesi mutlu etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…