Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

bebişine allah uzun ömürler versin sizi hep mutlu etsin.ama abin 30 yaşına gelmiş sorumluluğunu bilmesi gerekir.

bugün beni üzen konu eşimle kedimiz yüzünden tartışmamız,benim ona kötü davrandığımı söyledi oysa ki ben kedimize yapmaması gereken şeyleri,örneğin saati yere atmaması gerektiğini yoksa onu cezalandırıcamızı, öğretmeye çalışıyordum.Bunun üstüne bana hiçbirşey söylemeden gitti yemeğinin tek başına yedi ve yattı...Mutlu olmak için yarını beklemem gerekiyor sanırım

hiç bişey mutlu etmedi beni bugün çok yoruldum herşeyden ,az önce eşimle kavga ettik telefonda ona üzüldüm,daha dogrusu sinirlerim bozuldu...

arkadaşlar bugün sabahtan beri içimden ağlamak geliyor,kendimi bugün hiç beğenmiyorum.biricik aşkım kocacım biraz hasta.onun hasta olması beni çok kötü etkiliyor.kısaca ben bugün hiç mutlu değilim.

sabah 2 yaşındaki kızımın vazodaki çiçekleri alıp yanağımı öperek beni uyandırıp sonrada anneciğim bak sana çiçek getirdim demesi beni çok mutlu etti

bugün mutluyum çünkü kızımın yazılısı iyi geçti .kötüyüm çünkü kafam çok ağrıyor

bugün şehirdışında oturan ablam geldi neredeyse 6 aydır görmüyordum.anormal özlemişim.çok mutluyummm

kk'nün özel bayanları bugün hiç sevinmedinizmi ya da sizi üzen birşey olmadımı ya da paylaşmakmı istemiyorsunuz??

ben bugün çok üzüntülüyüm aslında eşimde şeker çıktı.inanın kendimi bu platformda rahat hissediyorum.iyiki varsınız.

hergün bekliyorum sizi.o gün sizi en çok mutlu eden olay ne :sm_cool: ve neye üzüldünüz :çok üzgünüm:.mesela bugünden başlayalı mııı?

akşamları ama her akşam yemek masasında eşime ve kızıma sorduğum ilk soru budur,sonra onlar bana sorarlar.artık alışkanlık hline geldi.kızımın o kadar hoşuna gidiyor ki beden size ufak bir tavsiye sizde deneyin...:enbuyukkk:

Sabahtan eşim aradı işyerinde kadroya geçmiş buna çok sevindim ama öğleden sonrada kredi kartı ekstresini gönderdi tahminimden fazla geldi bunada canım çok sıkıldı. Öf be öf

bugün mutlu olduğum şey ofisin telefonlarının bozulması oldu:roflol: millete laf anlatmaktan kurtuldum:roflol:

üzüldüğüm bişey şuan için yok inaşallah da olmaz:asigim:a.s.

şuan kızım annemde kalıyor dün gönderdim bugün telefonla aradım ''anne'' deyince acayip mutlu oldum.çok şükür beni üzecek bir şey olmadı inşallah olmazda

ben bugün çok uykulu olamama üsüldüm neye çok sevindim bi bakayım hımmmm bişeye sevinmedim yani normal bigün işte. :icecream:

bu sabah hiç düşünmediğim bir kişi ile karşılaştım.orta 2.sınıftan bir kız arkadaşım inanın ben adını bile zor hatırladım ama o sınıf numaramla söyledi.o kadar değişik bir duygu ki aradan yıllar geçmiş o kadar güzel günler geçmişki sabah sabah bunları hatırlamak bana mutluluk verdi.kötüsü ise saat 1.30 da dişçide randevum var.

şuana kadar üzücü birşey olmadı şükür huzurluyum yüzüm gülüyor bunada şükür mutlu olmak için sağlıklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…