• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

kocişim bugün kahvaltıdan sonra (kahvaltı dediğiniz saat 12 tatlicadiarzu )durup dururken hadi bugün hava çok güzel sofrayı topla seni gezmeye götüreyim dedi..
bende hemen ortalığı topladım, giyindim, çıktık. sahile gittik, çay içtik, gezdik, cafede oturduk. sonra oğluşum için biraz alışveriş yaptık, gezdik dolaştık geldik.
çok güzel bi gündüüüü....
:dance:

arkadaslar bende ev tasinacam.haliyle yeni esya almak istiyoruz esyalarim baya eskidi.ama burdaki sartlarda taksitle alman icin esinizi temelli bir isi olmasi lazim.benim esim de yeni is buldu hicbir magaza taksit vermiyor.kafam zaten tamamen stresli yani bugün cok üzgünüm

en üzüldügüm sey corumlucadi nin bi yazisinin altinda "allahim bebegimi bana bagisla insallah bende kalir:(((" cümlesiydi.cok etkiledi beni ve agliicak gibi oldum.onun yasadigi duygulari o kadar iyi anliyorumki.umarim bebegi hep onda kalir;sagliklica...en sevindigim seyse az önce esimin gözlerimin icine bakarak "sen ne kadar güzel bi kizsin ya" demesi oldu.allah mutlulugumuzu daim etsin.

Bugün beni hic bisey mutlu etmedi.Hatta iki aydir hic mutlu olamadim desem dogrudur.Ama beni bugün bicok sey üzdü.Mesela isyerinde dolap bozuldu ve tamirci 550 euro hesap cikardi.Isler zaten cok kötü,bide bu parayi nasil ödüycez.

evet canım anne olan yada bebeğini kaybeden herkes eminim çok etkilenmiştir..çünkü benide etkiledi.ama allahın dediği olur allah herkesin evladını bağışlasın.güzel bir kız olduğunu tahmin ediyorum çünkü kalbinde güzel..

canımcım yaa canını sıkma lütfen bence o paraya tamir ettireceğine taksitle yenisini al.inan senin üzülmene değmez...öpüyorum seniii

yaptığım iş başvurusunun kabul edilmesine çok sevindim Ocak ayında Allah izin verirse işe başlıyacağım.

annemin evden cıkarken "hadi annecim gule gule hayırlı isler" demesi dunyaları benim etti...

dun sabah ise bırakırken bu sabah icin corba icmeye goturecegim diye soz verdi ama sozunu bile unuttu!!!!!!!!!!! telefonu acmıyorum ara simdi!!!!!!!!!!

hsonunda bile evde uğraştım ihale metnin, bilmem kaçıncı defa değiştiriyorum,ee be kardeşim ben kamu yönetimi yada herneyse okumadım ben ne anlarım ihale taslağından,deliricem bir kez daha incele derse!!!!!

tatlım sen çalıştıkça daha fazlasını isterler,dünyanın işi bitmez.lütfen kendini yıpratma....

Bu sabah kadın doğum doktoruna gittim,testler,ultrasan vs yapıldı. a.sSol yumurtalığında Over kisti var dedi. :çok üzgünüm:Pek açıklayıcı konuşmadı,pek ilgilenmedide.a.s Yanlış anlaşılmasın bütün doktorlar böyle değil tabi.
Hastalığa değilde doktorun ilgisizliğine üzüldüm işin açıkcası.:a015:

Bu sabah kadın doğum doktoruna gittim,testler,ultrasan vs yapıldı. a.sSol yumurtalığında Over kisti var dedi. :çok üzgünüm:Pek açıklayıcı konuşmadı,pek ilgilenmedide.a.s Yanlış anlaşılmasın bütün doktorlar böyle değil tabi.

arkadasım cok gecmiş olsun üzüldüm:çok üzgünüm:baska bir dr da görünmeyi düşünsen belki dah ilgili birine denk gelirsina.s.bu çiçekler senin için gecmiş olsun dileklerimi iletiyoruma.s.kendine dikkat et sen bize lazımsın.

tatlım hiç kafanı takma.o kistten bendede var.sana nasıl bir tedavi verdiler..doğum kontrol hapı tedavi ediyor ama onunda yan etkileri olabilir.geçmiş olsun canım.a.s.

arkadasım cok gecmiş olsun üzüldüm:çok üzgünüm:baska bir dr da görünmeyi düşünsen belki dah ilgili birine denk gelirsina.s.bu çiçekler senin için gecmiş olsun dileklerimi iletiyoruma.s.kendine dikkat et sen bize lazımsın.

Sağol canım teşekkür ederim. a.s.Arada atışsıyoruz ama olur böyle şeyler.a.s
Gidicem ya cuma günü inşallah.

tatlım hiç kafanı takma.o kistten bendede var.sana nasıl bir tedavi verdiler..doğum kontrol hapı tedavi ediyor ama onunda yan etkileri olabilir.geçmiş olsun canım.a.s.

Canım takmamaya çalışıyorum ama internetten bir iki kist resmine baktım içim karardı. Sanada çok geçmiş olsun bu arada.a.s.

İşin aslı dün bir doktora gittim o progestan bide Cylo-Progynova diye bir ilaç verdi.
Eşimin içi rahat etmedi bugün başka bir doktora gittim. O ise Ginera doğum kontrol hapı birde kan ilacı verdi. İşin aslı bugünkü doktorum pek ilgilenmedi.
İnanmıycan kan testi yaptırtdı sonucu götürdüm kendisine.
Bana ne dese beğenirsin "sen benim hastamısın,ne zaman geldin ki bana "dedi.
Şok oldum tabi. Üstten sağma bir doğum kontrol hapı verdi,birde kan ilacı.
Yolladı yanından. Sanki bedavaya bakıyo ya.
Bende onun verdiği ilaçları almadım.
Cumaya başka bir doktora gidicem mecburen.
Doktorun sana açıklayıcı bir şey söylemiş miydi? Yani tehlikesi falan varmıymış?

canım en başta kafana takmayacaksın.ginerayı ilk teşhiste bende kullandım ama sakın sakın sen kullanma.yan etkileri o kadar fazla ki aşırı başağrısı,depresyon vs.vs.hemen kestim ve doktora doğum kontrol hapı vermeyin dedim yine ona benzer ama kontrol hapı olmayan ilaç verdi.o eritti ama vucut yine yaptı.aralıklarla kontrole git ama mutlaka git.profiline bakamadım henüz.çocuğun varmı bitanem??

Sağol canım teşekkür ederim. a.s.Arada atışsıyoruz ama olur böyle şeyler.a.s
Gidicem ya cuma günü inşallah.

ya canım benim atısmak farklı bişey:oklava:ben biraz dengesizleştim bu aralar aslında iyice yalnız kaldım burada agrasif davranmaya basladım benim sucum en basta ciddi yazmıstım ama insanlar dalga gecince agrasif davranmaya basladım işi tiii ye aldım:oklava: ama bu ne olursa olsun işin içine saglık girdimi durum baskadır a.s.bence hiç ihmal etme hemen farklı bir dr dan randevu al görün ben ihmalkar davrandıgım için gecen hafta bebegimi düşürdüm saglık şakaya gelmiyor:1hug:

Back
X