düğünümün berlinde olcağını duyunca çok sevindim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğünümün berlinde olcağını duyunca çok sevindim:)
tatlım harika bir haber bu.tebrik ederim ve ömür boyu mutluluklar dilerim.
yaptığım iş başvurusunun kabul edilmesine çok sevindim Ocak ayında Allah izin verirse işe başlıyacağım.
hsonunda bile evde uğraştım ihale metnin, bilmem kaçıncı defa değiştiriyorum,ee be kardeşim ben kamu yönetimi yada herneyse okumadım ben ne anlarım ihale taslağından,deliricem bir kez daha incele derse!!!!!
Bu sabah kadın doğum doktoruna gittim,testler,ultrasan vs yapıldı. a.sSol yumurtalığında Over kisti var dedi. :çok üzgünümek açıklayıcı konuşmadı,pek ilgilenmedide.a.s Yanlış anlaşılmasın bütün doktorlar böyle değil tabi.
Hastalığa değilde doktorun ilgisizliğine üzüldüm işin açıkcası.:a015:
Bu sabah kadın doğum doktoruna gittim,testler,ultrasan vs yapıldı. a.sSol yumurtalığında Over kisti var dedi. :çok üzgünümek açıklayıcı konuşmadı,pek ilgilenmedide.a.s Yanlış anlaşılmasın bütün doktorlar böyle değil tabi.
Hastalığa değilde doktorun ilgisizliğine üzüldüm işin açıkcası.:a015:
arkadasım cok gecmiş olsun üzüldüm:çok üzgünüm:baska bir dr da görünmeyi düşünsen belki dah ilgili birine denk gelirsina.s.bu çiçekler senin için gecmiş olsun dileklerimi iletiyoruma.s.kendine dikkat et sen bize lazımsın.
tatlım hiç kafanı takma.o kistten bendede var.sana nasıl bir tedavi verdiler..doğum kontrol hapı tedavi ediyor ama onunda yan etkileri olabilir.geçmiş olsun canım.a.s.
Sağol canım teşekkür ederim. a.s.Arada atışsıyoruz ama olur böyle şeyler.a.s
Gidicem ya cuma günü inşallah.