• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

nişanlımla düğün salonumuzu tuttuk çok mutlu oldum ama,sonrada anneannesinin ölüm haberini duydum çok üzüldüm ikidini bir arada yaşadım:1no2:

Anneyle ilgili bir yazı okudum tüm günümün motivasyonu gitti.senağlama
Rüyameleğim in embriyo sayısını öğrenince çok çok sevindim
:dance:

şuan anormal duygusalım ve içimdekileri paylaşmak istiyorum..arkadaşlar tam 11 yıl önce bu gün ve 2.30 saat sonra kızımı kucağıma almıştım.inanın o kadar heyecanlıyım ki o günler gözümün önünden film şeridi gibi geçti.neler yaşadık ve nasıl bu yaşa geldi aslında zaman su gibi geçiyor diyorlar ya gerçekten öyle..benim meleğimin bu gün doğum günü.canım kızım iyiki doğdun iyiki varsın seni çok ama çok seviyorum.varlığın bizi çok mutlu ediyor allahım herkesin çocuğunu içinde benimde melek kızımı korusun.doğum günün kutlu olsun minik tazem....

kızının doğum gününü bende kutlarım.ALLAH sizi hiç ayırmasın mutlu,huzurlu çok güzel yıllar yaşarsınız inşallah.

Bu sabah kadın doğum doktoruna gittim,testler,ultrasan vs yapıldı. a.sSol yumurtalığında Over kisti var dedi. :çok üzgünüm:Pek açıklayıcı konuşmadı,pek ilgilenmedide.a.s Yanlış anlaşılmasın bütün doktorlar böyle değil tabi.
Hastalığa değilde doktorun ilgisizliğine üzüldüm işin açıkcası.:a015:

slm canım benzer bi olay da gecen hafta benim basıma geldi. 2,5 aydır adet olmadım adet düzensizliginden doktora gittim bekarım sadece ultrasonla baktı problem yok dedi ve ilac yazdı tamam dedi .şaşırdım kaldım.aslında normal bi durum ya da anormal bi durum ya da kan testi de yapalım , ilacı kullan sonuc alamazsan tekar gel gibi bi cevap beklemiştim .baklım ilacın bitmesine 2 gun kaldı 3 ay da gecti eger duzene girmezse başak bir doktora gidicem

bugün beni en çok yarın pazar olması mutlu etti çünkü bugünü kızıma ayırdım ve beraber kuaföre gittik hatun modelli saç istedi eh birazına evet birazına hayır hoş bir saç kestirdi bende röflemi yaptırdım..oradan gezdik alış veriş yaptık ve mutlu mutlu evimize döndük...çok şükür mutsuz olmamız için bir sorun çıkmadı...şimdide karşımda mışıl mışıl uyuyor...iyi uykular minikim...:enbuyukkk:

Uzun zamandır başlığını gördüğüm ama bugüne kadar hiç yorum yazmadığım bu topice bugün yazmam gerekti. :çok üzgünüm:

Canım arkadaşım Saruboceq'in çok istediği ve binbir zorlukla sahip olabildiği 15 haftalık bebeğini kaybettiğini daha bugün öğrendim.
Belki Boceq'imle hiç yüzyüze gelmedik, hiç tanışmadık, birbirimizin sesini bile hiç duymadık şimdiye kadar.
Hiç sarılmadık birbirimize. Ama şu an ona sarılmayı öyle çok isterdim ki..
Beraber üzülüp, beraber ağlayalım, beraber dua edelim diye...
Gelecek günlere umutla bakalım diye...
Ona destek olabileyim diye...
Dualarım seninle...
Çok üzgünüm Boceqim... senağlamasenağlamasenağlama

Uzun zamandır başlığını gördüğüm ama bugüne kadar hiç yorum yazmadığım bu topice bugün yazmam gerekti. :çok üzgünüm:

Canım arkadaşım Saruboceq'in çok istediği ve binbir zorlukla sahip olabildiği 15 haftalık bebeğini kaybettiğini daha bugün öğrendim.
Belki Boceq'imle hiç yüzyüze gelmedik, hiç tanışmadık, birbirimizin sesini bile hiç duymadık şimdiye kadar.
Hiç sarılmadık birbirimize. Ama şu an ona sarılmayı öyle çok isterdim ki..
Beraber üzülüp, beraber ağlayalım, beraber dua edelim diye...
Gelecek günlere umutla bakalım diye...
Ona destek olabileyim diye...
Dualarım seninle...
Çok üzgünüm Boceqim... senağlamasenağlamasenağlama

canımcım bende pazar günü öğrendim ve duygularını paylaşıyorum..allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin...

bgn mutlu eden sey yeni bir etek almistim onu giydim herkes cok yakistigini soledi mutlu oldum uzecek bisey olmadi simdilik ins. olmazda

bugün ben aşkımı ziyarete gittim hastaneye çok iyi gördüm..(maaşallah) allaha çok şükürler olsun inşallah pazartesi de evimize gelecek..çok mutluyum...bugün ayrıca yiğenimizi askere uğurladık bunun için üzülmedik ama içimiz buruk ..allah bütün askerlerimizi korusun...

hiç bişe mutlu etmedi ama kan uyuşmazlığımız çıktı eşimle çok üzüldüm:(

Bugün en çok şehitlerimize üzüldüm,
mutlu olduğum şey ise, eşimle deniz kenarında Moda da simit peynir çay keyfi yapmamızdı.

Hava çok güzeldi..Eşimle oğlumla sahil boyu yürüdük, evden hazırladığım ekmek aralarını yedik,bir kenarda çay içtik..Parkta oğlum çok eğlendi..O mutlu olunca ben de seviniyorum tabi..
Akşam ise yediğim ekmek boğazıma dizildi..Dayanamadığım için fazla bakamıyorum ama şehitlerimiz yaktı,kavurdu beni:(
Düşündüm sonra tüm gün evladım için gezdim,yoruldum,onun gönlünü yapmaya uğraştım..Ben de anayım,bugün kuzularını toprağa verenlerde ana..Sonra tıkandım,boğazım düğümlendi..

Back
X