arkadaşlar dedım yaa arkadaşları ile dışardayken benı aramaz diye
şuan kendımı çok kötu hıssedıyorum yıne affedersınız aptal gıbı ben msj attım ve aradı.bende tam senı arayacaktım dedi
herzaman tam benı arayacagı zaman ben yaa msj atıyorum yada arıyorum
İst.dayız taaa taksıme gıtmışler gelmesı 12 yi geçer.akşam sürprız yapacağım diye dogum gunun kutlu olsun bıle dememiştim
bu hazırlıga kendımı ınanın aptal gıbı hıssedıyorum
arkadaşlar dedım yaa arkadaşları ile dışardayken benı aramaz diye
şuan kendımı çok kötu hıssedıyorum yıne affedersınız aptal gıbı ben msj attım ve aradı.bende tam senı arayacaktım dedi
herzaman tam benı arayacagı zaman ben yaa msj atıyorum yada arıyorum
İst.dayız taaa taksıme gıtmışler gelmesı 12 yi geçer.akşam sürprız yapacağım diye dogum gunun kutlu olsun bıle dememiştim
bu hazırlıga kendımı ınanın aptal gıbı hıssedıyorum
eşim boyle birşeye cesaret edemezdi, etseydi de, bir kuru hediyeden başka bişey yapmazdım.
üzme kendini canım benim gelince kutlarsınız inşallah geç gelmez
benim esim kendi dogum gunune felan cok onem vermez o yuzden ben cok takilmazdim. ama sizinki gibi kutlaniyorsa cok alinirdim dogum gunu bir gun oluyor gunler cuvala mi girmis fakat ote yandanda sizin dogum gununuz olsa neyse kendi dogum gununu kendiside cok onemsemiyo demek ki ben olsam hic bisey bozmadan bekler ustunede ben senin yerinede kutladim dogum gununu derdim.
bende eşimin nasıl cesaret ettiğini düşünüyorum
benımle evde kutlamaktansa arkadaşlarını tercıh etti
ben senin yerinde olsam yaptığım hazırlıkları hiç bozmam hatta daha da abartıp evi ii ce o gelene kadar süslerdim falan. Gelince evi görür ve ben hiçbirşey demezdim. Bu benim kocam için ömür boyu unutamayacağı bi doğum günü olurdu
acaba doğum gününü sözlü olarak kutlamadığınız için trip hareketlerinden biri olabilir mi? annem bile kutladı sen kutlamadın bende dışarda arkadaşlarımın yanına giderim diye? erkek beyni biraz farklı ne biz onlar gibi düşünebiliriz nede onlarda bizim gibi :44:
neden aptal gibi olsun ki inan erkekler bizim gibi dusunmuyo ona simdi boyle anlatsan ben mesaj attim diye aradin felan diye kuruntu ettigini dusunur.bence sizz hic hazirliklarinizi bozmayin bekleyinn o kendisini afedersiniz aptal gibi hissetsin. burda sizde bi tuhaflik yok yani yaptiginiz tuhaf degil sadece kotu bi tesaduf
Canım kendini aptal gibi hissedecegin bir durum yok.Sen eşin için elinden geleni yapmışsın.Ben senin yerinde olsam masayı hiçbişeyi toplamam,beklemeden yatar uyurdum.Dedigin gibi cok gec bir saatte gelirse kutlasanda farketmez....
insanın eşi için hazırlık yapıp boşuna gitmesi nasıl birşey çok iyi bilirim. Söyledin mi eşine hazırlık yapmıştım diye bunu bile bile gitti mi;
Erkekler özel günleri çok önemsemiyorlar o önemsememiş olabilir ama senin doğum gününde böyle davranmasına müsade etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?