Bugün eşimim doğum günü..

acaba senın unuttuğunu sanıp trıplere mı gırdı:44:

Iyi yapmissin bence forever. Hayat kisa sonucta. Onemli seylere saklamak en iyi olur kavgalari diye dusunuyorum. Yani yapacagin kavgalari seciceksin. Ayrica iliskiyi sorgulamak ta bence cok mantikli. Yanliz bayanlar olarak iliski diyince eslerimizi dunyanin merkezine aliyoruz bazen isteyerek bazen farkinda olmayarak. Iste bunu sorgulamak gerekiyor bir de. Sonucta bu dunyaya yanliz geldik, yanliz gidicez. Elbette esimizi sevecegiz ama her ozel ani birlikte yasamak zorundaymisiz gibi bir sey olmamali. Esimizle bile aramizda bir mesafe olmali diye dusunuyorum. Hayat sadece onlarla paylasildiginda guzel olmamali. Bunlari sadece senin icin soylemiyorum forever yanlis anlama sakin beni. Ama sorunlarin bazilarinda da bu asiri baglanma var gibi geliyor bana.

yooo yanlış anlayacak birşey yok okuyunca sende haklısın doğru dıyorsun

karşılıklı olmayınca bazı şeyler ınsan durup düşünüyor farkı

bu bana garıp geldı kötu hıssettım ama sizin için abartı
herkes birbirinden farklı tabıkı saygı duyarım

sizi ekip arkadaşlarıyla içmeye gittiği ve gece 2 de geldiği için bir madalya takmadığınız kalmış eşinize.
ha siz olayı benim yazdığım şekilde görmüyor olabilirsinz ama apaçık böyle anlaşılıyor dışardan.
bunca hassasiyet,bu tarz düşünceler 7 yıl için çok fazla geldi bana.
bir de ağlamışsınız belli etmeden,sorunca niye sebebini söylemediniz ki?
senin yüzünden,beni bırakıp gittin diye,bunca emeğim boşa gitti diye ağlıyorum derdim ben olsam.
eşime hiç öyle teline zarar gelmesin,aman üzülmesin paşa paşa yaşasın gezip tozsun gözüyle bakamam,
sıkılırım ben böyle şeylerden.
çocuğunuz var mı?

esinize karsi anlayisli olmaniz guzel sarilmaniz felanda iyi hos gozyasinizi gorse ne olur cok pardon o anda ben olsam sinirimden aglarim zaten? zaten gitmis gecesini yasamis dertlesme falan filan madem siz bu kadar anlayislisiniz niye uzuldunuz. en azindan ne kadar kirildiginizi anlatabilirdiniz. unutmayin bence siz kaldirabiliyosaniz o da kaldirabilir. ha ama derseniz ki kardesim benim icin sizin abarttiginiz kadar bi durum yok ben kocamla mutluyum zaten yorum yapmaya gerek yok mutluluklar

Senin eşini düşündüğün kadar eşin seni düşünmüyor.
Dışarıdayken veya şehir dışındayken aramadığından dert yanmışsın,
gözyaşlarını saklamışsın, sırf o kırılmasın vs diye.

Yalnız eşin senin ona verdiğin değer kadar sana değer vermiyor.
Bence biraz kendini geri çek.

Sen bu adamı fena alıştırmışsın...

Ben olsam vurur kafayi yatardim. Gece 2ye kadar ne beklicem. Adam eglenecek ben evde onu beklicem. Peh kurban olsun bana.
Siz iyi beklemisiniz tbrkler :)

degil ozel bi gunde normal bi gunde gece ikide gelse kafasinda car car oterim demek ki hakkaten dirdirci bi kadinim ben

degil ozel bi gunde normal bi gunde gece ikide gelse kafasinda car car oterim demek ki hakkaten dirdirci bi kadinim ben

Cok guldum valla sagolasin :) o zaman da ama kulaklarini tikiyiveriyo bu erkekler.

Bu arada forevercim. Baktim yorumuma da yanlis anlasilma olabilir diye duzeltmek isterim simdi. Ben bir cok sorunun sebebinde bu yatiyo derken genel olarak bayanlari kastetmistim icime dert oldu soyliyim dedim :)

ödül gibi mi olmuş yani.

ben ağlayınca, önce geç kaldıgım için mi vs dedi
günler torbaya mı girdi diyebildim o an gözleri doldu aglamaklı olunca toparladım

çocugumuz yok ama olması için çok büyük çabası var

bu nasıl çelişki ise

öyle olsa neden konu açayım kii

o gözyaşımla aslında insan olan anlar üzülüp kırıldığımı o an daha fazla konuşmak ıstemedım çünkü çok sinirlıydım

ben annesi de kalbini kırmış zaten madem gitmek istıyor yemek yeyıp hemen döner sandım

taksımden rakı vs dan haberım yok, onunda haberı yokmuş giderken öğrenmiş

haber verme geregı bıle duymadı (taksım uzak bızım eve )

bugün annesıyle yaptıgı tlfon görüşmesınden bahsedınce,' sen sorana kadar aklımda degıldı, değişmiyor annem sürekli bunu düşünemem yaa' dedi

annesı kırmış üzmüş bırde ben aynısı yapmayayım diye düşünüyorum bırde aptal gibi

neden böyle yazdın kii ben eşimi korumuyorum zaten

yanlis anlasilmak istemem ben sizi incitmek icin yazmadim kesinlikle oyle olduysada uzulurum.
bir bakimada sizin bu kadar uzulmenize uzuldugum icin tepkili bi mesaj yazdim..iyi niyetli oldugunuza inaniyorum.
annesinin kalbini kirmasi annesiyle tartismasinin bu konuyla hic ilgisi yok gunluk hayatinizda evet herhangi bir tartismanizda tabiki esinizin morali bozukken ustune yuklenmemek en dogrusu. ama bu durum sizin icin ozel bir gun ve morali cok bozuksa gelip esiyle kafasini dagitabilirdi. bunlari soylememde benimde bu konularda kusursuz bi durum sergilememden dolayi degil disardan bi gozle daha objektif baktigim icin.erkeklerin oluyo boyle haber verme geregi duymama durumlari ben sadece o kadar uzulmusken bagris cagris olmadan kirginliginizi anlatmanizi icinizi rahatlatmanizi tavsiye etmek istedim zaten olan oldu kendinizi yipratmanin bi anlami yok erkek gozuylede bakmaya calisirsak bu dogum gunude boyle gecmis oldu illaki telafi edilir:)

Evet benımde hıssettıgım bu, benım kadar önemsemıyor ve düşünmüyor maalesef

mesela, düğün vs oluyor memlekete gidiyorum, geç yatar film tv ve netle vakit geçirir.

bana gelınce vaktı yok,iş stres vs bahane çok

telefonla konuşmadan bahsederken

birgün 'bana 2 günde bir konuşmak yeter 'dedi

son zamanlarda garip hıssettırdıgı çok şey var.

sayfaların hepsini okudunuz mu bılmıyorum.arkadaşının eşi boşanmak istıyormuş avukat olan arkadaşından bilgi almak istemiş.

'evlilik terapisti psikologmuş pek fazla faydası olmamış bizim yanlışımız psikologa gıtmek oldu.psikiyatriye gıtsek sorunlar bu kadar çogalmazdı.sizde gidersiniz psikiyatriye gidin ' demiş eşime ( bu arada eşinin bir hastalıgı var kabullenemıyor)

'bizde gidelim bakalım nasıl bırşeymiş' dedi bana

inanın ben eşimi anlamıyorum,konuşmuyor konuşamıyoruz.var böyle bir şaka olabılır mi?

çıldıracagım ben

böyle istekler yoktu arkadaşlarıyla aynı memlekette olmadıgı için evde benımle birlikte imiş beyimiz.

eşime göre haftada bir olurmuş arkadaşlarla çıkmak bende olabılırım dırdırcı kadın az kaldı

evt canım bende ben oldugumu anladım :)

aslına bakarsan, annesiyle arasının bozuk olması nedenı benım,aynı saçmasapan konular için uzun zamandır üzülüp kırıldıgını bilmem, uzun zamandır göruşmemesi ailesiyle, haklı olup hatam olmamasına ragmen bana olan kinleri,
üzerimde omuzlarımda yük oldu
birazda bu yüzden daha sonraya bıraktım konuşmayı

incitmek istedıgınızı düşünmedım, bana yardım etmeye çalıştıgınızı bılıyorum

fikirlerinize ıhtıyacım var o yuzden açtım konuyu teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…