arkadaşlar dedım yaa arkadaşları ile dışardayken benı aramaz diye
şuan kendımı çok kötu hıssedıyorum yıne affedersınız aptal gıbı ben msj attım ve aradı.bende tam senı arayacaktım dedi
herzaman tam benı arayacagı zaman ben yaa msj atıyorum yada arıyorum
İst.dayız taaa taksıme gıtmışler gelmesı 12 yi geçer.akşam sürprız yapacağım diye dogum gunun kutlu olsun bıle dememiştim
bu hazırlıga kendımı ınanın aptal gıbı hıssedıyorum
evt sende haklısın ama gözyaşı mı gördü aynısını yapacagını sanmam
ben annesı ıle olan durumuna uzuldum kıyamadım
annesıyle uzun zamandır görusmuyor benım yüzünden
doğum gununde bıle aynı kavgaları yapınca kıyamadımmmmeşimede
acaba senın unuttuğunu sanıp trıplere mı gırdı:44:
Iyi yapmissin bence forever. Hayat kisa sonucta. Onemli seylere saklamak en iyi olur kavgalari diye dusunuyorum. Yani yapacagin kavgalari seciceksin. Ayrica iliskiyi sorgulamak ta bence cok mantikli. Yanliz bayanlar olarak iliski diyince eslerimizi dunyanin merkezine aliyoruz bazen isteyerek bazen farkinda olmayarak. Iste bunu sorgulamak gerekiyor bir de. Sonucta bu dunyaya yanliz geldik, yanliz gidicez. Elbette esimizi sevecegiz ama her ozel ani birlikte yasamak zorundaymisiz gibi bir sey olmamali. Esimizle bile aramizda bir mesafe olmali diye dusunuyorum. Hayat sadece onlarla paylasildiginda guzel olmamali. Bunlari sadece senin icin soylemiyorum forever yanlis anlama sakin beni. Ama sorunlarin bazilarinda da bu asiri baglanma var gibi geliyor bana.
bence çok abartıyorsunuz. erkekler için çok önemli bunlar hepmiz de biliyoruz. kankilerle takılmak tabii ki daha güzel.
yani ben de o gün dostlarım beni çağırsa, eşimle yarın falan da kutlarım derim. sonuçta kendi doğum günü. o gün onun istediği olması gerekir.
boşuna üzülüp/kızıyorsun. hazırladıysan o gelince "doğum günü partisi vol.2" de ve kutla yani nolcak?
Çok çok iyi niyetlisin. Umarım bu iyi niyetini suistimal etmeyecek biri vardır karşında. Aynı hassasiyeti sana göstericek.
degil ozel bi gunde normal bi gunde gece ikide gelse kafasinda car car oterim demek ki hakkaten dirdirci bi kadinim ben
sizi ekip arkadaşlarıyla içmeye gittiği ve gece 2 de geldiği için bir madalya takmadığınız kalmış eşinize.
ha siz olayı benim yazdığım şekilde görmüyor olabilirsinz ama apaçık böyle anlaşılıyor dışardan.
bunca hassasiyet,bu tarz düşünceler 7 yıl için çok fazla geldi bana.
bir de ağlamışsınız belli etmeden,sorunca niye sebebini söylemediniz ki?
senin yüzünden,beni bırakıp gittin diye,bunca emeğim boşa gitti diye ağlıyorum derdim ben olsam.
eşime hiç öyle teline zarar gelmesin,aman üzülmesin paşa paşa yaşasın gezip tozsun gözüyle bakamam,
sıkılırım ben böyle şeylerden.
çocuğunuz var mı?
esinize karsi anlayisli olmaniz guzel sarilmaniz felanda iyi hos gozyasinizi gorse ne olur cok pardon o anda ben olsam sinirimden aglarim zaten? zaten gitmis gecesini yasamis dertlesme falan filan madem siz bu kadar anlayislisiniz niye uzuldunuz. en azindan ne kadar kirildiginizi anlatabilirdiniz. unutmayin bence siz kaldirabiliyosaniz o da kaldirabilir. ha ama derseniz ki kardesim benim icin sizin abarttiginiz kadar bi durum yok ben kocamla mutluyum zaten yorum yapmaya gerek yok mutluluklar
öyle olsa neden konu açayım kii
o gözyaşımla aslında insan olan anlar üzülüp kırıldığımı o an daha fazla konuşmak ıstemedım çünkü çok sinirlıydım
ben annesi de kalbini kırmış zaten madem gitmek istıyor yemek yeyıp hemen döner sandım
taksımden rakı vs dan haberım yok, onunda haberı yokmuş giderken öğrenmiş
haber verme geregı bıle duymadı (taksım uzak bızım eve )
bugün annesıyle yaptıgı tlfon görüşmesınden bahsedınce,' sen sorana kadar aklımda degıldı, değişmiyor annem sürekli bunu düşünemem yaa' dedi
annesı kırmış üzmüş bırde ben aynısı yapmayayım diye düşünüyorum bırde aptal gibi
neden böyle yazdın kiiben eşimi korumuyorum zaten
Senin eşini düşündüğün kadar eşin seni düşünmüyor.
Dışarıdayken veya şehir dışındayken aramadığından dert yanmışsın,
gözyaşlarını saklamışsın, sırf o kırılmasın vs diye.
Yalnız eşin senin ona verdiğin değer kadar sana değer vermiyor.
Bence biraz kendini geri çek.
Sen bu adamı fena alıştırmışsın...
degil ozel bi gunde normal bi gunde gece ikide gelse kafasinda car car oterim demek ki hakkaten dirdirci bi kadinim ben
Cok guldum valla sagolasin :) o zaman da ama kulaklarini tikiyiveriyo bu erkekler.
Bu arada forevercim. Baktim yorumuma da yanlis anlasilma olabilir diye duzeltmek isterim simdi. Ben bir cok sorunun sebebinde bu yatiyo derken genel olarak bayanlari kastetmistim icime dert oldu soyliyim dedim :)
yanlis anlasilmak istemem ben sizi incitmek icin yazmadim kesinlikle oyle olduysada uzulurum.
bir bakimada sizin bu kadar uzulmenize uzuldugum icin tepkili bi mesaj yazdim..iyi niyetli oldugunuza inaniyorum.
annesinin kalbini kirmasi annesiyle tartismasinin bu konuyla hic ilgisi yok gunluk hayatinizda evet herhangi bir tartismanizda tabiki esinizin morali bozukken ustune yuklenmemek en dogrusu. ama bu durum sizin icin ozel bir gun ve morali cok bozuksa gelip esiyle kafasini dagitabilirdi. bunlari soylememde benimde bu konularda kusursuz bi durum sergilememden dolayi degil disardan bi gozle daha objektif baktigim icin.erkeklerin oluyo boyle haber verme geregi duymama durumlari ben sadece o kadar uzulmusken bagris cagris olmadan kirginliginizi anlatmanizi icinizi rahatlatmanizi tavsiye etmek istedim zaten olan oldu kendinizi yipratmanin bi anlami yok erkek gozuylede bakmaya calisirsak bu dogum gunude boyle gecmis oldu illaki telafi edilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?