Bugün eşimim doğum günü..

yaptığım tüm hazırlığı olduğu gibi masada bırakır. başka odaya girer kapımı kilitler sabah o evden gidene kadar açmazdım. tabi ozaman çocuk yoktu çok rahat trip atıuodum şimdi nere kitleyim kapıyı :).

gerçi böyle bi durum yaşatmadı bana ama inşallahta yaşatmaz.

Nasıl geçti gününüz canım merak ettim?

kendi doğum günü sonuçta...
senin doğum gününde böyle bişey yapsa tabi kötü olurdu..
döndüğünde kutla madem hazırlık yaptın..

kac yillik evlisiniz? yani simdiki liseliler bile iliskilerinde birbirlerinden habersiz bi sey yapmiyorlar birbirlerine karisma hakkini kendilerinde goruyorlarken sizin esinizle aranizda bir duvar varmis gibi hissettim ben. Siz artik sevgili degil essiniz ozel gunlerinizi birlikte gecirmelisiniz. Ya biraz ozguvensiz bir bayansinz cekiniyosunuz ne der yanlis anlar mi diye. Ya da gorucu usulu filan tanistirilip henuz birbirinize tam adapte olamadiniz diye dusunuyorum.

O sizim hayat arkadasiniz elbette bugunu sizden ayri gecirmesini istememe hakkiniz var, insanlar ozel gunlerini en sevdikleriyle kutlamak isterler bu durumda esinizin sizi ikinci plana atmasini hic dogru bulmadim ben.

Ayri plan yapmasini gectim sizi disardayken iki dk aramasina razisiniz, yikin bence o duvari o aramadan siz onu arayin. Kiskandiginizi mu dusunecek dusunsun siz onun karisisiniz elbette kiskanacaksiniz sizin artik taktige ihtiyacinizin olmamasi gerek:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya baya bir ayıp etmiş hatırlamaması mümkün değilse..ama senin de eşin sonuçta açık açık söyleyebilirdin. Sonuçta o da senin tarzını biliyorsa hazırlık yapmış olma durumunu tahmin ediyordur. Acaba diyerek senin ağzını mı yokladı, hani sen de hazırlık yapmadıysan gider, eğer yaptıysan zaten itiraz edersin de gitmez diye.
Ben derdim açık açık.

çok akıllısınız valla. bende bütün hazırlığı iptal et değmez diyecektim konu sahibine. sizinki de kocaya büyük der olur. süpper

çok akıllısınız valla. bende bütün hazırlığı iptal et değmez diyecektim konu sahibine. sizinki de kocaya büyük der olur. süpper

nasıl bozulcaklarını bi düşünsenize. Bi anda kendi kocam gözümün önüne geldide çokgüldüm. Bu ii bi ders olur hayatta bi daha yapmazdı eminim

eve gelırken hatırlamış dogum gününü yolda söylemiş arkadaşlarına

inş yaşatmaz şuan sorguluyorum bizim durumumuzu içinden cıkamadım

Arkadaşlarsan biri sormuş, görücü usulu ile evlenmedik ki, 7 senelik evliyiz

telefonda arkadaşlar çagırdı dedıgınde, gıtmek istedıgı belliydı

ndn gıtme beraber geçirelim dıyeyım ki, içinden arkadaşlarıyla bırlıkte olmak gelıyorsa aslında gıtme dıyebılırdım tabıkı ama

benım söylememle akşamı benımle gecırmesı benı mutlu etmezdı.

soyledıgınız gıbı, dışardayken 2 dk aramasına razıyım gıbı düşündürdüm acaba eşimi.

o da ayrı konu zaten, ben arıyorum yada msj atıyorum dışarda iken,

her seferınde söylememe ragmen arayan ben oluyorum. eşiminde cvbı 'bende tam senı arayacaktım' sinirim bozuluyor şu cümleyı duyunca.

ben anlamıyorum eşimi iş için şehır dışına çıkıyor adam, sabah gıdıp gece dönecek geriye,
hatta işleri erken bitip güzel bır yere yemeğe gıdıyorlar

yok yok beni aramıyor,içinden gelmıyor adamın yaa

uçağa bınmeden arar benı.artık arayacağı saatı bılır oldum

ilişkiyi sorgulamak en guzeli

Bu arada arkadaşlar

beraber çalıştıgı arkadasının eşi boşanmak istıyormuş eşinden

diğer arkadaş avukatmış hem bu boşanma mevzusunu,dertleşmişler ,eskileri konuşmuşlar

sürekli arkadaşlarıyla çıkan biri değil ama zamanlama kötü oldu.

birde ben taksıme gıdeceklerını tahmın etmedım, yemek yıyıp kalkacaklar sandım

halbuki rakı vs muhabbetleri

gece 2 ye dogru geldı eve

bence çok abartıyorsunuz. erkekler için çok önemli bunlar hepmiz de biliyoruz. kankilerle takılmak tabii ki daha güzel.

yani ben de o gün dostlarım beni çağırsa, eşimle yarın falan da kutlarım derim. sonuçta kendi doğum günü. o gün onun istediği olması gerekir.

boşuna üzülüp/kızıyorsun. hazırladıysan o gelince "doğum günü partisi vol.2" de ve kutla yani nolcak?

neden noldu anlatsana en baştan :26:

kapıyı açtım sarıldım

soguk yada kötu davranmadım

kapıyı açınca yanan mumları yerde gördu. o saatten sonra yemek yenmezdı

salondaki hazırlıkları kaldırmamıştım işte pastayı hazırladım kestik hedıyesını verdım.

uzun uzun sarıldı sinirlerim bozulmuştu o an bır sıgara içsem bırazdan yazacağım şeyı yapmazdım

kızlar kötü birşey yaptım o an gözlerımden bır ıkı damla yaş süzüldü

hemen toparladım güldüm vs. ama tutamadım aktı gıttı

telaşlandı ne oldu dıye niye sinirlerin bozuldu dıye , uzatmadan konuyu kapattım

işte sureklı takıldıgı yer arkadasının taksımdekı mekanmış, aklımda taksım yoktu geç kaldım çok bılıyorum , yok x boşanıyormuş ,eve gelırken hatırladım dogum gunum oldugunu vs.

kötü oldu gözyaşı mı tutamadım

bu arada gündüz annesi ile tartışmışlar,annesı söylemedıgını bırakmamış buna üzüldüğünü bildıgım için gıtme dıyemedım

sabah güle oynaya işe yolladım

yanı annesı yaptıklarına ragmen bende uzmek sıtemıyorum

valla ben çok şaşırdım bu karşılığına. Bırak surat asmayı sarılıp hiçbişey olmamış gibi davranmışsın. Bence yanlış davranmışsın. Niye üzüldüğünü kırıldığını göstermedin ki. İlerde yine böyle bişeyle karşılaşabilirsin çünkü şu olumlu tepkini görmüş oldu, bide ne bilim ben kendimi çok kötü hissederdim, gurursuz demeyeyim ama ne bilim hiçbişey olmamış gibi davranmak yanlış olmuş bence

evt sende haklısın ama gözyaşı mı gördü aynısını yapacagını sanmam

ben annesı ıle olan durumuna uzuldum kıyamadım

annesıyle uzun zamandır görusmuyor benım yüzünden

doğum gununde bıle aynı kavgaları yapınca kıyamadımmmm eşimede

sana kıyılmış oldu ama

Çok çok iyi niyetlisin. Umarım bu iyi niyetini suistimal etmeyecek biri vardır karşında. Aynı hassasiyeti sana göstericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…