Arkadaşlar merhaba
Bugün sevgili eşimin doğum günü ve eşim dışarda arkadaşlarıyla birlikte.Üniversiteden uzun zamandır görüşmediği arkadaşı aramış.Akşam birlkte yemek yıyelim demişler.üniversıte arkadaşlarından bırı ıle aynı işyerınde çalışıyor
Akşamüstü beni aradı 'hafıf kotu sürprizim var sana arkadaşlar beni çagırdı bende izin alayım önce' dedim dedi.
Doğum gününü unutmuş olamaz çünkü annesinin aradıgını söyledi yanı mumkun degıl eşimin kendı dogum gununu unutması.
birazda annesı ile telefon konuşmasında bıraz moralı bozulmuş durum bu olunca gıtme dıyemedım zaten nasıl gıtme dıyebılırım ki
gitmek istemesı benım üzücü zaten.
Hazırlık yaptım hazırlandım sizce ne yapayım şimdi?
Planladıgım gıbı kutlayayım demi?
Bırde dışarı cıkınca eve gelmesıne yakın arar beni, ben gelmeden arasın istıyorum abartıyor muyum?
ne yapıyorsun vs desın sonuçta 1-2 dk lık göruşme çok mu şey ıstıyorum sızce
kendi doğum günü sonuçta...
senin doğum gününde böyle bişey yapsa tabi kötü olurdu..
döndüğünde kutla madem hazırlık yaptın..
ben senin yerinde olsam yaptığım hazırlıkları hiç bozmam hatta daha da abartıp evi ii ce o gelene kadar süslerdim falan. Gelince evi görür ve ben hiçbirşey demezdim. Bu benim kocam için ömür boyu unutamayacağı bi doğum günü olurdu
çok akıllısınız valla. bende bütün hazırlığı iptal et değmez diyecektim konu sahibine. sizinki de kocaya büyük der olur. süpper
Yarin bulusamiyomuymus acaba arkadaslariyla? Gec gelicekmis bence uyuyakalmis olun hazirladiklarinizda aynen kalsin gorunce utanip uzulur belki..
yaptığım tüm hazırlığı olduğu gibi masada bırakır. başka odaya girer kapımı kilitler sabah o evden gidene kadar açmazdım. tabi ozaman çocuk yoktu çok rahat trip atıuodum şimdi nere kitleyim kapıyı :).
gerçi böyle bi durum yaşatmadı bana ama inşallahta yaşatmaz.
hazırlıgımı bozmadım ve bekledım
ama kenıdmı kötu hıssedıyorum maalesef
neden noldu anlatsana en baştan :26:
kapıyı açtım sarıldım
soguk yada kötu davranmadım
kapıyı açınca yanan mumları yerde gördu. o saatten sonra yemek yenmezdı
salondaki hazırlıkları kaldırmamıştım işte pastayı hazırladım kestik hedıyesını verdım.
uzun uzun sarıldı sinirlerim bozulmuştu o an bır sıgara içsem bırazdan yazacağım şeyı yapmazdım
kızlar kötü birşey yaptım o an gözlerımden bır ıkı damla yaş süzüldü
hemen toparladım güldüm vs. ama tutamadım aktı gıttı
telaşlandı ne oldu dıye niye sinirlerin bozuldu dıye , uzatmadan konuyu kapattım
işte sureklı takıldıgı yer arkadasının taksımdekı mekanmış, aklımda taksım yoktu geç kaldım çok bılıyorum , yok x boşanıyormuş ,eve gelırken hatırladım dogum gunum oldugunu vs.
kötü oldu gözyaşı mı tutamadım
bu arada gündüz annesi ile tartışmışlar,annesı söylemedıgını bırakmamış buna üzüldüğünü bildıgım için gıtme dıyemedım
sabah güle oynaya işe yolladım
yanı annesı yaptıklarına ragmen bende uzmek sıtemıyorum
valla ben çok şaşırdım bu karşılığına. Bırak surat asmayı sarılıp hiçbişey olmamış gibi davranmışsın. Bence yanlış davranmışsın. Niye üzüldüğünü kırıldığını göstermedin ki. İlerde yine böyle bişeyle karşılaşabilirsin çünkü şu olumlu tepkini görmüş oldu, bide ne bilim ben kendimi çok kötü hissederdim, gurursuz demeyeyim ama ne bilim hiçbişey olmamış gibi davranmak yanlış olmuş bence
evt sende haklısın ama gözyaşı mı gördü aynısını yapacagını sanmam
ben annesı ıle olan durumuna uzuldum kıyamadım
annesıyle uzun zamandır görusmuyor benım yüzünden
doğum gununde bıle aynı kavgaları yapınca kıyamadımmmmeşimede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?