Bugün eşimim doğum günü..

bence kendinize yardimci olmak istiyorsaniz baslamaniz gereken nokta annesiyle arasinin bozuk olmasinin nedeninin siz olmadigini bilmek.
ne demek benim annesi evladiniz uzmekten korkmuyosa sizin yapabilceginiz bisey yok. oglunu yeterince dusunen bi anne zaten mutlulugunu dusunur ogluna kaynanalik etmez. siz kendinizi her konuda suclamaya meyilli olmayin biraz diger insanlarinda hatalari oldugunu sizi uzduklerini gormesine izin verin bence.
kesinlikle yardim etmeye calisiyorum. yukardada okudum esinizin tavirlarini siz bana kalirsa gayet kibar ve dusunceli bi insansiniz ama surekli fedakarlik etmek inanin hic biseye yaramiyo

yazdıgınızı okuyunca,beynımde ışıklar çaktı resmen.

haklısınız neden olacak hiçbirşey yapmadım, nedeni ben degilim

ndn böyle hissettim, ndn omuzlarıma böyle yük varmış gibi düşündüm bilmiyorum çok doğru söylediğiniz

ben yoruldum zaten iyi niyetim karşılıklı değil,hassaslıgım

öncekı sayfalarda bır arkadaşın dediği gibi,

hep ben verıyormuşum hep benden gitti

buna dur demek gerekıyor..

evet size sizin dur demeniz gerekiyor ki gercekten durabilesiniz.
tabiki sen degilsin. kendini suclayarak gunah kecisi olarak gorursen herkeste seni oyle gorur.
sen kendi icinde hesaplasmalarini yapsan bile kimseyi kendinden cok dusunup herkesin derdini uzuntusunu yuklenme sonunda uzulenin sen olcaginin garantisini verebilirim. suanda uzuldugun gibi.
birden bire bi degisim olamaz birazda karakter meselesi ama ise karsinizdaki size nasil davraniyorsa ne eksik ne fazla esit davranarak baslayabilirsiniz.

ben açıkçası çok üzüldüm sizin adınıza.. bana kızmayın lütfen ama eşiniz çok büyük ayıp etmiş.. ben sizin üzüldüğünüzü anlar bir sekilde gitmekten vazgeçer diye ummuştum.

oradayken arasın istiyordunuz aradı mı peki?

anladım uyuyan beni, uyandırdınız diyebılırım evet bıçak gibi olmasa da bunu başaracagım.

iyi ki buraya konu açtım ve sizde güzel fikirlerinizle beni aydınlattınız

gerçekten çokkk teşekkür ederim

size bi faydasi olduysa mutlu olurum. boylesi sizin icin cok daha saglikli olucak kesinlikle. adim adimda olsa baslasaniz kendinize olan guveniniz o sucluluk duygusu azaldikca hafifledikce zaten gerisi gelicek. zararin neresinden donulse kardir insanlar ilk basta sasirabilir mesela esiniz ama sizinde uzuldugunuzu kirildiginizi ozetle duygularinizin oldugunu farkettiginde siz daha mutlu bi insan olucaksiniz. sevgiler

üzülmenizi istemem benım için
ayıp ettı bılıyorum ama sanırım o böyle hissetmıyor (ben ağlayınca geç kaldıgım için mi diye sordu bır de.:)

Allah var gözleri doldu ağlamaklı oldu ama bir çok şeyi sorgulamaya başladım
bende üzüldüm ama değmez üzülmeye
konu açana kadar şaka yaptıgını bıle düşünmüştüm

aramadı, yine ben (aptal gibi) msj attım

daha sonra önce çağrı attı (kiii çok ilginç) arkasından aradı ( sorun olacağını düşünüp aramıştır emınım )

şimdi okudum atldığım yerleri, daha önceki mesajımda da söylemiştim hassas bi karakteriniz olduğunu düşünüyorum diye. siz kendinizden önce baskalarını mutlu etmeye calısıyorsunuz, kendinizi ikinci plana atmışsınız. biraz daha kendinize güvenmelisiniz. eğer hosnut olmadığınız seyler varsa bunu belirtmelisiniz karsı tarafa. eşinize ''ben gitmeni istemiyorum,huzursuz olucam'' demek gibi.. anne konusunda da aynı tavrınızı sürdürüyorsunuz yine kendinizi suçluyorsunuz. eşiniz mutlu olsun diye ses etmediniz kırılan siz oldunuz maalesef :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

çok yorulmuşum çok dolmuşum kendimi kafamı toparlayıp, dediğiniz gibi mutlu bır ınsan olabılmek için, ilk adımlarım...

teşekkürler sevgılerrr

anne konusunda, önceki sayfalarda bir arkadaşın yorumuyla,kendime gelebıldım dıyebılırım

inanın hassas karakterliğimi oldugumu.buraya yazdıklarımla siz anladınız
eşim anlamadı yada umurunda değil
arkadaşlarıyla gıtmek ıstemesıne bıle bozuldum ama anlamadı
yada umurunda olmadı,hazırlık yaptıgımı bıldıgıne emınım
demekki ona eve gıdınce de olur gibi basitti
gıtmenı istemıyorum dıyebılırdım ne fayda benım soylememle eve gelmesı,zorlar gibi
sanırım gıtme desem kıskanç sıkıcı vs kötü olurdum
gıtme desem yıne kırılan ben olurdum gıbıme gelıyor maaleseff

siz gerçekten çok fedakar bir insansınız. bu yaptığınızı kolay kolay kimise yapamaz. esiniz doğum gününde dışarda ve siz ona sadece mesaj atıyorsunuz, gerçekten çok asil bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. sık bogaz etmek istemediniz belli ki.

ben de ilişkinin ilk ve orta devrelerinde sizin gibi davranmayı tercih ederdim söz konusu durumda ancak siz evlisiniz. bu gibi durumlarda bu kadar detaylı düşünmeyin nolur. o an merak ediyorsanız arayın özledim deyin hiç, olmazsa hesap sormadan öğrenirsiniz ne durumda olduğunu..

keşke eşiniz de sizin bu hassasiyetinize göre hareket etseymişe

valla oyle üzülüyorum ki melek gibi kadınlara hep zıttı erkekler, melek gibi adamlara da zıttı kadınlar denk geliyor. bizim ailede var bir tane, bu bahsettiğiniz olay onun basına gelemez bi kere ama hadi geldi diyelim eşi çıktı doğum gününde, abartmıyorum o mekanı basına yıkar eşinin. ne iş yerinde rahat verir kıskançlıktan ne akraba ile görüştürür. adama kücük bi dünya kurdu sen buralarda takıl diyo işte

kıyamam ben size, eşiniz çok şanslı melek gibi bir eşi var. inşallah ilerleyen zamanlarda kıymetinizi anlayacaktır. daha önceki mesajlarımda sormuştum ama kusura bakmayın takip edemedim sonradan, kaç yıllık evliydiniz?

bahsettiğiniz akraba güldürdü beni :)

kimbilir hakedıyor mu acaba eşi bunları

belki bu şekılde yaranıyordur bu erkeklere

aramasını bekleyıp aranmayınca, daha önce belirttiğim halde gurur mu yaptım ne

hoş aramadım msj attım,bunu yapan hep benım o yüzden aptal gibi dıyorum yaa

bundan sonra ne aramasını bekleyeceğim, ne de ben arayıp msj atacagım

Evet canim zor. Ama en azindan cok fazla fedakarlik yaptiginin farkina varman bile guzel. Hep saniyoruz ki biz ne kadar guzel seyler icin cirpinsak o guzel sey olucak. Halbuki oyle deyil. Evlilik bir dans. Senin ritmine ayak uyduran esin varsa ne ala. Ama hep kendi ritmiyle dans etmek isteyen ve senin ona ayak uydurmK icin cirpinma hep nafile. O yuzden hakedene hakettigi kadar deyer vericeksin bu dunyada. O artik huy edinmis, niye arasin ki sizi. Akilli akilli evde bekli eksiniz zaten yada gercekten merak ediyozaniz siz aricaksiniz. Bunu biliyir ona gore alismis. Aramayin sormayin, ne yaparsa yapsin, siz kendinize kendi dunyanizi kurun orda mutlu olmaya bakin. Bencil olun biraz. Kavga etmeyin sakin sakin sokun lafinizi.

Peki arkadaslariyla olduguna eminmisin kesin mi . Elinde ispat varmi. Sanki baska bi kadinlaymis onla.kutlamis gibi geliyr bana. (Butun sayfalara bakamadim ispatiniz varmi kacirmis olabilirim)

Peki arkadaslariyla olduguna eminmisin kesin mi . Elinde ispat varmi. Sanki baska bi kadinlaymis onla.kutlamis gibi geliyr bana. (Butun sayfalara bakamadim ispatiniz varmi kacirmis olabilirim)

ben okudum bütün sayfaları öyle bişey aklıma bile gelmedi .siz bütün sayfaları okumamışken böyle bi şeyi neye dayanarak düşündünüz merak ettim .:44: :44: adam bi akşam arkadaşlarıyla çıktı diye hemen bu şekilde etiketleyip konu sahibi arkadaşımızın da kafasını karıştırmayalım lütfen.arkadaşın eşi arkadaşlarıyla çıkmış, olabilir ama ters bi güne denk gelmiş arkadaşımız çok kırılmış eşine belli etmemiş.o gece dır dır etmemekle en iyisini yapmışsın bende olsam etmezdim çünkü olan olmuş arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmiş söylensen dır dır etsen ne fayda zamanı geri getiremeyiz.o gece bişey söylemem ama sonraki günlerde bi daha ki doğum günü gelinceye kadar her fırsatta lafımıda sokarım yani konu sahibi arkadaş çok hassas çok ince düşünüyo bu da insanın yapısından kaynaklanıyo olabilir.bu kadar ince düşünmek insanı çok yorabilir kendinide düşünmelisin.

Hayir cnm kafa karistirmak degil amacim yanlis anlasildim. Hani hanimefendi kendide farkinda biseylerin ters gittiginin. Cagri atti falan diyor ilginc diyor. Ben oyuzden sordum yani eminmi kankileriyle gezdigine diye. Yoksa sorun yok

İyi yapmışsın canım bence o gözyaşının aktığıda iyi olmuş tamam erkekler önem vermiyor olabilirler ama 7 yıldır kutluyorum biliyor dedin bundan dolayı emekleri boşa çıkardığı için nasıl içini acıttığını anlamıştır.
Yine de sen çok asil davranmışsın hem isterim böyle soğuk kanlı olabilmek ama o an gene fıttırırım valla cingar çıkartırdım annesinin üzmesi de bağlamazdı yani. O yüzden tebrik ederim duruşunla en güzel dersi vermişsin

Cok hassassin arkadasim cok ayni benim gibisin . Ben herseyi ince dusunen bir insanim . Ama malesef erkekler boyle degil. Ancak kendimizi yiyip bitiriyoruz karsimizdaki farketmiyor bile .
Gecen hafta esim sali gunu futbola gitti, carsamba oglen tekrar aradi aksam cocukluk arkadasiyla cikmak icin oglenden haber verdi cocuklar nasil eve gelmemi istiyorsan gelirim dedi .
Bende sen bilirsin git istersen dedim . Sonucta iki gun ust uste cikinca cocuklar onu cok ozluyor .. ama bunlari soylemedim cunku biliyor kendi dusunup gelmesini istedim ve o gece 1 de geldi . Gercekten cok uzuldum ama hic dile getirmedim .
Ben cocuklari ona birakip ciktiysam arada bende cikiyorum ayda bir yada iki aksam ancak , cok iyi baktigini bile bile cocuklarin durdugunu bildigim halde sirf o skilmasin diye en gec 10 da evde olurum . haftada 1 kez ciktiysam 2. kez ayni hafta cikmam onu bunaltmamak icin . Ama o her zaman degil dekkelirse haftada iki uc kez ust uste cikar. Kesinlikle bizim gibi dusunemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…