Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

Boğazınıza bıçak dayadığı zaman değil de ilgisiz olunca mı boşanmak, ayrılmak geldi aklınıza?

Evet bu sabah ilgisizsin bana ve çocuğuna karşı dediğim için iş saatlerini bahane etti bana çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyormuş gerizekalı mıymışım ben..

İlgi istiyorsan git babanın evine baban ilgi göstersin dedi ben ilgi istediğim için istemiyormuş beni sor bakalım ben seni istiyor muyum dediğim zamanda istemiyorsan gidersin dedi herkezin kocaları kedi sever gibi mi seviyormuş karılarını takmışım ilgiye..
Bunlar kavga anında da o sinirlede söylense çok canımı acıttı geç kaldığım bir doğruyu yapacağım bugün..
Ve hiçbirşey yetmezmiş gibi mesaj atıyor birşey yaşanmamışçasına evde ne eksik çocuğun bezi var mı bak alayım..
Kocalı sadece market pazar görmek midir ya.. Anlatamadım bunu yıllarca ama artık pes canıma tak etti yoruldum..
Buda burda bir iç dökme bitiş olarak kalsın...
yorumların hepsini okumadım ama umarım evi terk etmemişsinizdir. bende aynı zaman zaman sizin gibi düşünüyor ve konuşuyorum. tek gittiğimiz yer alışveriş diyorum.benim eşim 5buçuk gibi evde olur ona rağmen bana zaman ayıramıyor yemek yer ve hemen koltukta uyuya kalır (koltukla evli bu adam). biraz miskin oluşu uykuya düşkünlüğü vs. evlenmeden öncede böyleymiş arkadaşları karın olsa seni boşardı diyorlarmış hep. adam uykuyu seviyor bende diyorum madem uyuyacaktın neden evlendin ki benimle git annenin evinde mis gibi işe git gel yat diyorum. ama çırpınıyor hadi seni şuraya götürüyüm hadi buraya gidelim falan.... bu çabasını görmem yetiyor ne yapıyım yani adam miskin. alıştım sanırım ben artık bu duruma. kavga ettiğimiz zaman aynı sizde ki gibi hiçbirşey olmamış gibi ekmek var mı vs gibi mesajlar atar sanki az önce bu iş buraya kadar bitti dememişim gibi. birebir benzer şeyler yaşıyoruz neredeyse ama ben çözümümü hep program yaparak aştım. yeri geldi eve insan topladım,yeri geldi yemek için dışarıda yer ayırttım, sinemaya bilet aldım vs... sonra akşam geldiğinde süprizzz günün programı diye önüne koydum. ''huhu !ben buradayım'' deme biçim bu benim. ben insanım benimde ilgiye ihtiyacım var oturup muhabbet bile edemeyecek kadar zaman ayıramıyorsa bu zamanı ben yaratırım.

bu adamla olmaz o yalnız.
normal insanla olur ancak.
konu sahibesinin eski konularını hatırlıyorum. boğazına bıçak dayandı, duvardan duvara fırlatıldı, ölümle tehdit edildi.
kapıyı kırıp öldürür kadını mazallah.

:KK57: o zaman evi terk Etmistir insallah. Ben eski konulara bakmamistim

şu bazı kadınlaırn kafasını anlamıyorum ya "ilgisiz değilse boşanma cocugun var yazık,kendi kendinle ilgilen."
kadın kendi kendine yetecekse evliliğin ne anlamı var? mutsuz kadın,mutsuz eş demek ? kadının bogazına bıcak dayanmış konu sahibinin mesleğide var hala "aile terapistine git,cocuguna yazık,." niye kabullenmek bu mutsuz evliliği sürdürmek zorunda ki?
alışmıssınız mutsuz toplumdaki mutsuz kadın rolünü kabullenmeye. illa boşanmak için aldatılıp dövülüp sövülmeye mi gerek var? böyle mutsuz bir ortamda o cocuk baba yüzü görse ne olur görmese ne olur ileride psikolojisi bozuk bireyler olacak o cocuklar özgüvensiz,mutsuz. bir evlilikte ilgi göremiyorsan mutlu değilsen bitir. sürdürmenin manası yok.

2 defa gittim geldim bu 3.cü son olacak çocuk oyuncağına dönmemeli artık..
Son Bi mesaj atmak istiyorum bitti diye ama atıp atmamakta kararsızım sessizce terk etmeyi düşünüyorum açıkçası.
Yapma
Yine geri geleceksin o da bunu biliyor.
Cunku gercekten gidecek olan tek defa cikar ve gider.
Esin bu ise ve sen o evdeysen tartisma kendine mesgale edin ve gormezden gel

Ya bana cok cocukca geldiniz normalde hepimizin dert ettigi seyler bunlar ama 2 kere terkedip donmussun hala oyuncaga donmesin diyosun bence sen yine donersin arkadasim o yuzden terkediyorum falan deme zaten sirf bu yuzden ayrilmakta dogru degil biraz lafa dinlicem de bir kac gun ailende falan gez dolas alisveris falan oyalan gecer bu durum

şu bazı kadınlaırn kafasını anlamıyorum ya "ilgisiz değilse boşanma cocugun var yazık,kendi kendinle ilgilen."
kadın kendi kendine yetecekse evliliğin ne anlamı var? mutsuz kadın,mutsuz eş demek ? kadının bogazına bıcak dayanmış konu sahibinin mesleğide var hala "aile terapistine git,cocuguna yazık,." niye kabullenmek bu mutsuz evliliği sürdürmek zorunda ki?
alışmıssınız mutsuz toplumdaki mutsuz kadın rolünü kabullenmeye. illa boşanmak için aldatılıp dövülüp sövülmeye mi gerek var? böyle mutsuz bir ortamda o cocuk baba yüzü görse ne olur görmese ne olur ileride psikolojisi bozuk bireyler olacak o cocuklar özgüvensiz,mutsuz. bir evlilikte ilgi göremiyorsan mutlu değilsen bitir. sürdürmenin manası yok.
O cocuk baba yuzu gorse ne olur gormese ne olur demenizden anne babasi bosanmis cocuklarin ne kadar yipranmis olduklarini gormediginiz cok belli , altina kacirmalar babasinin adini bile soylemek istemeyenler kardesim olsun diye dua edenler cocuklar biraz buyuyunceye kadar idare etmeli esler birbirini bunu iki taraf icinde diyorum

Evet bu sabah ilgisizsin bana ve çocuğuna karşı dediğim için iş saatlerini bahane etti bana çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyormuş gerizekalı mıymışım ben..

İlgi istiyorsan git babanın evine baban ilgi göstersin dedi ben ilgi istediğim için istemiyormuş beni sor bakalım ben seni istiyor muyum dediğim zamanda istemiyorsan gidersin dedi herkezin kocaları kedi sever gibi mi seviyormuş karılarını takmışım ilgiye..
Bunlar kavga anında da o sinirlede söylense çok canımı acıttı geç kaldığım bir doğruyu yapacağım bugün..
Ve hiçbirşey yetmezmiş gibi mesaj atıyor birşey yaşanmamışçasına evde ne eksik çocuğun bezi var mı bak alayım..
Kocalı sadece market pazar görmek midir ya.. Anlatamadım bunu yıllarca ama artık pes canıma tak etti yoruldum..
Buda burda bir iç dökme bitiş olarak kalsın...
Canim eski konularina baktim esinle zaten sorunlu bir evliligin var. Bide kaynanan cabasi yani. Hic o konulara girmicem ama gordugum kadariyla sen esinden ilgi beklerken esinde sende ayse fatma gbi olmani bekliyor. Yani o da aslinda senden biseyler beklediginin sinyalini veriyor.

Simdi benim sahsi dusuncem evlilik bir matematiksel hesap isi. Soyle ki eşin sana dende esine karsi ne zaman nasil ne sekilde davranacaginizi bilmelisiniz. Evet sosyal medyada yapisik dolasan esler var elbette hayatlari miiikemmellll olan ciftler var yok degil. Dogal olarak bizde özeniyoruz tabiki. Ama sen onlara hic bakma benim cevremde de var oyleleri inan cok itici geliyor bi yerden sonra. Ben de evliligimin ilk 4 yili sorunlar yasadim. yasamadim diyemem ama son yillarda esimde bende baya akillandik. Baktik bi konuda tartisma buyuyor o an bi kac saatligine ayriliyoruz yan yana gelmiyoruz. Ornegin esimin sinirlenecegi bir konu var diyelim soylemem gerekiyor yemegini yiyip kahvesinin yudumlarken soyluyorum ac karna aslaaa. O da bana oyle cocuklardan dolayi kafam sismisse hic tartismaya girmez alip parka götürür anneniz az dinlensin falan. Yani bence evlilik boyle daha guzel yürüyor. Ha birde bence erkekler az konusan cok gulumseyen kadinlari daha cok seviyor.az ama mantikli konuşan. Sen cıvıl cıvıl ol mutlu ol kendinle barisik ol gerisi gelir. He simdi diyeceksin ki hep kadin mi fedakarlik etsin. Valla benim gordugum sey şu sen karsilik beklemeden kendinle barisik ozguvenli mutlu huzurlu biri olunca karsindakine de yansiyor bu durum yani bende oyle oluyor Mantik isi yoksa nenelerimiz nasil 50 yil evli kaliyor dimi.

Gelelim ilgisizlige cok beklenti icine girme derim oncelikle. Ne kadar cok beklentiye girersen o kadar hayal kirikligi yasarsin onu oldugu gbi kabul etmeyi dene ve kendine mutlu olabilecegin alanlar yarat ki esin görsün onun ilgisine muhtac olmadan da mutlu olabildigini ... o zaman bak gor esinin ustunden elini cek fazla bogma ilgi ilgi diye .kafasina dank ettigini gorceksin. Kendine bak bakimli ol mutlu ol ozguvenli ol gerisi gelir.

Ha birde eger geri doneceksen evini terk etme derim cunku eger geridonersen esin ve kaynananin agzina laf vermis olursun durmadan basina kakarlar.
Ama eger donmemek uzere gidiyorum diyorsan asla arkana bakma.sonucta onhayati sen yasiyorsun biz burdan yorum yapıyoruz ama sen ne yasadigini bilirsin hayat senin

Nacizane fikirlerim .
Allaha emanet olun

Ben aile terapisti önerirken o bıçak olayı bikmiyorudum, yoksa ayrılmasını söylerdim hem kendi hemde cocugunun güvenliği için.

Bu kaçıncı bana kapıyı gösterişi hergün kavga tartışma bu nereye kadar gidecek çok karşıma aldım konustum iyi olalım tamam diyoruz yine aynı.
Bence imkanın varsa terket evi değişeceğini sanmam.Hem çok kötü bir şey her kavgada kapıyı göstermesi

Ben aile terapisti önerirken o bıçak olayı bikmiyorudum, yoksa ayrılmasını söylerdim hem kendi hemde cocugunun güvenliği için.
Aboww gercekten bicak mi dayamis boğazına. Bende bunu bilmiyordum. Acikcasi sadece ilgisizlikten dolayi evi terk edecek bi arkadas saniyordum. Ve o kadar cok sey yazdim ki suan hepsini geri alip silip direk boşan diyesim var

Back
X