Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

O cocuk baba yuzu gorse ne olur gormese ne olur demenizden anne babasi bosanmis cocuklarin ne kadar yipranmis olduklarini gormediginiz cok belli , altina kacirmalar babasinin adini bile soylemek istemeyenler kardesim olsun diye dua edenler cocuklar biraz buyuyunceye kadar idare etmeli esler birbirini bunu iki taraf icinde diyorum
bu benim fikrim ve haklıyım evet cocuklar icin en dogrusu boşanmak anasını bıcaklayan bir adamın nesine baba diyecek olayı dramatize etmenin manası yok.

Evlilikler,de aşk saygı sevgi yoksa bitmeye mahkûmdur. Her halükârda devam edilirsede dünyada yaşanan mutsuz huzursuzluklara sebep olan bir nevi psikolojik işkencedir
hay ağzına sağlık.
şunu anlamıyor bazı insanlar neymiş çocuk için devam etmeliymiş miş. boşanmaya cesareti olmayanların o mutsuz evliliğe,mutsuz aileye çocuklarını bahane edip o çocuklarıda mutsuz ediyorlar.

Aboww gercekten bicak mi dayamis boğazına. Bende bunu bilmiyordum. Acikcasi sadece ilgisizlikten dolayi evi terk edecek bi arkadas saniyordum. Ve o kadar cok sey yazdim ki suan hepsini geri alip silip direk boşan diyesim var

Sadece ilgisizlik olduğunu ve inatlasip kavga ettiklerini zannettim bende ilk. Bu durumda kadının can güvenliği bile yok.. Eşinde gram Allah korkusu yok gibi:KK43:

hay ağzına sağlık.
şunu anlamıyor bazı insanlar neymiş çocuk için devam etmeliymiş miş. boşanmaya cesareti olmayanların o mutsuz evliliğe,mutsuz aileye çocuklarını bahane edip o çocuklarıda mutsuz ediyorlar.
Aynen kardeşim hepsi aynı olmasada mutsuz ortamda büyüyen çocuklar yarının sorunlu Eş ve Velileri oluyor mutsuz bir Aile den her türlü vukuat çıkartan bireyler türüyor çünkü ailede konuşmak yok paylaşım yok kim daha çok kendince düşünceleri bu şekil avaz avaz bağırırsa o haklı yada güçlü konumunda evde böyleyken Toplum içinde de yapıcı asla olmayan kişiliği bozuk bireyler çıkıyor ve hiç suçu olmayan insanlara hayatını bir şekilde zindan ediyorlar diye düşünüyorum

Canim ayni sorunu gecen haftalarda bende yaşadım. Yani esim o kadar yogun calistiki bizi ihmal etti. Ama onunla konustugumda onun gercekten ne kadar yorulmus oldugunu anladim. Bana is yuzunden hicbirseyi aklina getiremediğini soyledi hali kalmadigini soyledi anlayis istedigini soyledi. Bendr bizi ihmal ettigine üzüldüğümü anlattim ama karsilikli konusunca ona hak verdim.
Ki is yoğunluğu azalinca bizimle daha cok ilgilenmeyede basladi su an .ben farkettimki birseylerin ustune gittikce sorun cikiyor.uzun lafin kisasi. Bazi şeyleri sakince konusarak anlatmak gerekiyor.biz ilgi ilgi diye kavga cikarinca adamlae dahada kaciyor boguluyor.istedigini hic alamiyorsun o zaman. Guzelce anlat emin ol.bi iki gun sonra oda duzelir .bizi ihmal etm3 seni ozluyoruz de. Erkeklerin bekledigi bu.
Ki esin evine ilgili cocugunun bezi ev ihtiyaci sormuş bak.ne guzel. Bence boyle.birseyi uzatma ona destek olmalisin . Inanki is.yorgunlugu ustune birde tartisma cekilmiyor. Bu konuda anlayışlı olmak dusuyor bize bazen.

hay ağzına sağlık.

Çok haklısınız ...
Şiddetli geçimsizlik yaşayan bir anne-babayla büyüdüm ve bana sorarsanız keşke boşanıp bizi de yurda verselerdi , çünkü ikiside aynı kafada :) , iyiliklerine iyiler ama bu hayatta bizim için attıkları tek bir temel yok, sadece bol bol kavga edip huzursuzluk verdiler , evliyim eşimin aile apartmanında yaşıyoruz ve çok iyi bir ailesi vardır ama ben ilk yıllar gürültülü bir konuşma yere yüksek sesle düşen bir ses duyduğumda uykumdan uyanıp yukarı kata koşardım eşim beni yolda tutardı sebep : abisi eşini dövüyor zannederdim ... :KK14: daha neler neler , çünkü benim kafamda insanlar yüksek ses çıkartıyorsa kesin biri diperini dövüyordur ... o yüzden hep derim yürümeyen bir evlilikte çocuklar çok zarar görüyor ayrılın diye .

Çok haklısınız ...
Şiddetli geçimsizlik yaşayan bir anne-babayla büyüdüm ve bana sorarsanız keşke boşanıp bizi de yurda verselerdi , çünkü ikiside aynı kafada :) , iyiliklerine iyiler ama bu hayatta bizim için attıkları tek bir temel yok, sadece bol bol kavga edip huzursuzluk verdiler , evliyim eşimin aile apartmanında yaşıyoruz ve çok iyi bir ailesi vardır ama ben ilk yıllar gürültülü bir konuşma yere yüksek sesle düşen bir ses duyduğumda uykumdan uyanıp yukarı kata koşardım eşim beni yolda tutardı sebep : abisi eşini dövüyor zannederdim ... :KK14: daha neler neler , çünkü benim kafamda insanlar yüksek ses çıkartıyorsa kesin biri diperini dövüyordur ... o yüzden hep derim yürümeyen bir evlilikte çocuklar çok zarar görüyor ayrılın diye .
bende böyle kavgacı bir anne babayla büyüdüm bu yüzden boşanın diyorum sanki boşanınca aman sakın çocukları senelerce babayla görüştürmeyin filan mı diyoruz çocuklar kavgalı ortamda büyüyüp psikolojisi bozulacagına mutsuz anne ve babayı görüp dahada mutsuz olacagına anne baba boşansın haftada bir iki kez artık mahkeme kararı neyse babasıyla oynasınlar vakit geçirsinler bu daha mutlu eder çocukları. keşke her evlilikteki sorunlar çözülse yuvalar yıkılmasa insanlar mutsuz olmasa bende bunu isterim ama anne mutsuzsa cocuklarda mutsuz o yüzden ekonomik imkan ve destek varsa evliliği uzatmak saçma.

Benim eşimde ilgiyi sevmez biraz sırnassam ona afakanlar basar ne bileyim ben de yemek yefken gözümün içine baksın tv izlerken gögsüne yatayım sarılıp kokusunda uyurum die evlendim ama nerde yeminle görücü usulu evlenenler bizden daha cilveli adam 27 yaşında ama ne cilve sever ne bi güzel söz ccok şeyler denedim yapı meselesi güzem bazı erkekler ilgiyi sevmiyor kabullencen mecbur

İlgi deyince nasıl ilgi liseli aşıklar gibi evlendikten sonra zaten olmuyor, günlük hayat monotonlaşıyor, belkide kendinizi ifade edemiyorsunuz, başından beri adam belkide öyle idi,
Siz sonra fark etmiş olabilirsiniz, benim en Tahamül edemediğim erkek, tembel ve çok ve boş konuşan erkek

Şu an ayrı yaşıyoruz terk ettim hiçbiryerden ulaşamıyor bana dün annemi aramış ben seviyorum boşamam falan filan bayağı konusmuş gelicem demiş annemde gelme demiş durumlar böyle barodaki avukatlara mı gitsem diyorum yoksa özel bir avukat mı tutsam onda kararsızım.

İlgisizlik bence de büyük bir sorun
Erkek şu mantıkta nasılsa bırakamaz beni gidemez o yüzden de hiç özen göstermez evliliğine hep kadından bekler ilgi bekler güleryüz beklet güzel yemek bekler iyi seks bekler bakım bekler süs püs bekler eee pardon da sen ne yapıyorsun bu kadına?

iki taraf da diğer tarafın sabrını zorlamış. bir de diğer tarafı dinlemek lazım bu konularda.

som kararınızı vermeden aile danışmanlığı deneyin. belediyenin aile danışma merkezleri ve aile bakanlığının sosyal hizmet merkezleri bu hizmeti veriyor.
Siz daha önce hiç gittiniz mi

Terapist yuzunden derken?
Baskalarinin konularini mi oku demis anlamadim 😬
Gerci siz daha once hic gittiniz mi diye sormus
Terapiye cok giden varsa ne olacak ki
Ona gore mi devam edecek 🫠
Evet siz gittiniz mi işe yarıyor mu diye soruyor sanırım başka konuda da gördüm çok eskiydi konunun tarihi 😀

Back
X