Hah işte, bunu diyorum. Bunun neresi abartı? Dizi özentiliği nerede?Valla agzından bal damliyor canim cekirdek alip parkta bile yurumek yeterdi benim icin
Bu süpriz yerine emri vaki olur benceHah işte, bunu diyorum. Bunun neresi abartı? Dizi özentiliği nerede?
Konuya gelince kocana iyi bir trip at sonra karşısına geç konuş, onun senden isteklerini yerine getirme bir süre burnu sürtsün. Bir sonraki özel gün önceden hatırlat özel hissedilmek istediğini söyle. Ve emrivaki yap. Beni şu restaronta götür, bana şu hediyeyi al, krizantem çok severim muhakkak isterim bir demet vs. Bunlar örnek tabi sen bu dediklerimi kendi isteklerine göre uyarla. Mesela özel gün yaklaştıkça eşini yokla hediye alımı ne durumda diye, bak hayatım şu ayakkabı ne güzel alırsın bana artık doğum günümde falan de.
Yok ya ilk birkaç sene erkekleri yontmak gerek sonra kendileri alışıyorlar ve kutlamanın da o kadar da fena bir şey olmadığını görüyorlar bence. Zaten önemli olan dışarıda vakit geçirdiklerinde her iki tarafın keyif alması. Ki alırlar. Yoksa bence karı koca arası hediye isteği çok normal. Şunu isterim, şuna ihtiyacım var demekte sakınca yok. Restorant ismi vermekte de sakınca yok.Bu süpriz yerine emri vaki olur bence
Anlam tasimaz
Hediye istemeyle alinmazYok ya ilk birkaç sene erkekleri yontmak gerek sonra kendileri alışıyorlar ve kutlamanın da o kadar da fena bir şey olmadığını görüyorlar bence. Zaten önemli olan dışarıda vakit geçirdiklerinde her iki tarafın keyif alması. Ki alırlar. Yoksa bence karı koca arası hediye isteği çok normal. Şunu isterim, şuna ihtiyacım var demekte sakınca yok. Restorant ismi vermekte de sakınca yok.
Emrivaki dediğim böyle komutanın askerine emir verdiği gibi değil, daha çok özel gün planlama ve kontrolünün kadının elinde olması gibi. Yani konu sahibesi yönlendirsin kocasını tatlı dille. :)
biz 5. evlilik yildonumunde avakado maskesi yapip suratimizdaki yesil maskeyle resimler cekindik yemekte de lahana corbasi ictik
ben oldum olasi hic takilmam oyle ozel gunlere,sadece dogum gunum unutulsun istemem o kadar
Ben de duymam, eşim hediye de alır zaten emrivakiye gerek kalmadı. Ama almasa bozulurdum ve bunla ilgili bir şeyler yapardım. Çünkü kendi ailemde böyle gördüm. Şu saatten sonra doğum günümün kutlanmaması zoruma gider beni incitir. Her doğum günümde, evlilik yıldönümünde incinmektense eşime duygularımı açıp özel gün kutlamalarına değer verdiğimi söylemek bana daha makul geliyor.Hediye istemeyle alinmaz
Alinan hediye olmaz bence sizde demissiniz ihtiyactir o bana gore, tabiii bunlar benim dusuncem belkide siz hsklidinizdir. Cunkü ben esimi yontulacak bir kalas gibi gormedigimden birseylerede alistirma geregi duymadim.
Tribin kralini attim cay istedi yapmadm yemekte yapmadmHah işte, bunu diyorum. Bunun neresi abartı? Dizi özentiliği nerede?
Konuya gelince kocana iyi bir trip at sonra karşısına geç konuş, onun senden isteklerini yerine getirme bir süre burnu sürtsün. Bir sonraki özel gün önceden hatırlat özel hissedilmek istediğini söyle. Ve emrivaki yap. Beni şu restaronta götür, bana şu hediyeyi al, krizantem çok severim muhakkak isterim bir demet vs. Bunlar örnek tabi sen bu dediklerimi kendi isteklerine göre uyarla. Mesela özel gün yaklaştıkça eşini yokla hediye alımı ne durumda diye, bak hayatım şu ayakkabı ne güzel alırsın bana artık doğum günümde falan de.
Kiz seni Alan yasadiSiz supriz hazirlasaydiniz keske , adam odun belli ki :)
Ben mesela, eski sevgilimle kutlama olmayan siradan gunlerde de aksam yuruyuse gittigimizde sampanya + ekler pasta, kuru pasta alirdim. Ilk kez aldigimda cok sasirmisti, ben de kuru kuru yurumek olmaz demistim:)) Sarap bardaklarini sirt cantamdan cikarinca bayagi saisrmisti.
Siz mesela , guzel bir yere rezervasyon yaptirsaydiniz, hediyesini alip bekleseydiniz. Eve gelince cekistire cekistire goturseydiniz. Karsi taraf odun diye odunca davranmanin mantigi yok bence. Mesela ben suprizlerle dolu bir Cherryim goruyorsunuz
Kiz seni Alan yasadi
Dertlerinide bosadi
Süpersin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?