- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
- Konu Sahibi milakajunino
-
Hangimizin kaynanasısın itiraf et
Benim evliliğim de öyle bir durum yok,siz genel bir konu açmışsınız ben yorumluyorum ve soruyorum.Bi yerden sonra anlayacaktır canım anlamıyorsa mesafe koy.ama eşine ailesini kötüleme .eşini ailene kötüleme
Gelinlere ne oluyor böle cephe alınmış kv ye eşe eltiye komşuya bu ne böyle problemi biraz kendinizde arayın .Unutmayın ki sizin annenizde kayınvalide abiniz de birinin eşi siz de bir görümcesiniz.Biraz ılımlı olun hayattan soğdum ya resmen.Sanki herkesin başına gelmeyen şeyler karşılıklı hoşgörüyle atlatabilirsiniz böyle şeyleri.
Ya zaten ondan dertliyim yaramı deşmeyin benimde sorunum var dün yaklaşık 50 kişi toplanmış kvdelerde eşimle gittik görümce diyo insan elinde bişey getirir.o görmüyor ama ben hep erzak götürürüm yardım ederim şimdi kocama söyleyip aralarını mı bozayım
Babaannemin bir tekerlemesi vardı, ya da mani bilmiyorum.
Kaynanalar yılandır
Her sözleri yalandır
Gelinler mor çiçektir
Her sözleri gerçektir
Burda ne zaman kaynana konusu okusam bu geliyor aklıma nedense.
bak nasıl anladı yavrucak.senin tabiki de
Küçükler saygıyı hak etmiyor mu?
Gelinken ben haklıyım
Kaynananaykende ben haklı olacam
Babaannemin bir tekerlemesi vardı, ya da mani bilmiyorum.
Kaynanalar yılandır
Her sözleri yalandır
Gelinler mor çiçektir
Her sözleri gerçektir
Burda ne zaman kaynana konusu okusam bu geliyor aklıma nedense.
Hıhı babaannemin hiç gelini olmamışhiç gelini olmadı heralde
Ayy bak bu kızdan iyi gelin olur .Orta yolu buldu hemenHer " birey " saygıyı hak eder. Küçük ya da büyük
ayy benim anamda öyle der garibimbenimde teyzemin bir sözü var; kaynanaların kötü zamaında gelindim, gelinlerin kötü zamanında kaynanasenin babaannende doğru söylemiş gerçi bazı kaynanalar fena
Ayy bak bu kızdan iyi gelin olur .Orta yolu buldu hemen
ben de oğlan çocuğum olsun istemiyorum bu konulardan sonra .şimdi böyleyse 20 yıl sonra kapının önüne atar gelin beniHıhı babaannemin hiç gelini olmamışAllah iyiliğini versin, kahkaha attım. Bu konu pek eğlenceli olacak sanırım.
He onu da söylerdi babaanne. Bu maniyi de kinayeli söylerdi zaten. Kendi çapında ironi yapıyordu hatun.benimde teyzemin bir sözü var; kaynanaların kötü zamaında gelindim, gelinlerin kötü zamanında kaynanasenin babaannende doğru söylemiş gerçi bazı kaynanalar fena
Annemin telefonunu veriyorum hemen 0505 xx xx xx bu duyguları onunla da paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?