- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi milakajunino
-
umarım çözersiniz :) :)Onu ailece çözemedik hala işte. Bilim adamlarının araştırması lazım.
Annemin telefonunu veriyorum hemen 0505 xx xx xx bu duyguları onunla da paylaşır mısın
Bence kv görümce ve gelinler arasındaki en büyük sorun ,kavga ve boşanmaların başlıca ve tek sebebi şu
EVLENMEK
Evlenmeyelim bu sorunları da yaşamayalım
Dilini tutsa derken?susmalı mıyız mesela?
Peki annemiz kv miz gibi davranmıyorsa nasıl ikisi arasında"empati" yapabiliriz?
Aynennn hem görümceyim hem gelinimgörümceyim
gelinlede hiç samimi değilim. cep telini bile bilmem. bir mesafe bir mesafe sorma:)).
arada sorunda yok. sadece mesafe var, hem km olarak hem ilişki olarak. bence çokta iyi. başım ağrımıyor.
Ben de gelinim ama kv demi de görümcemi de çok seviyorum
Söyle bıseyde var misal benım kayınvalıde ılk defa hayatında çicegi benım eşimden almıs 5 yasındayken anneler günündeBen de aslında senin gibi düşünüyorum. İnsan hep kendi tarafından bakıyor çünkü olaylara. Hemen söyleyeyim görümce de değilim, kayınvalide de değilim. Bir tek baldızlığım var eniştemin de benden şükür şikayeti yok:))) Bir de elticim var o da dünya tatlısı:)
Bak sorun ne biliyor musun toplumumuzda öyle bir önyargı var ki görümce, elti, kaynana üçgenine karşı. Yapılan en ufak şeyler bile dünya meselesi haline getirilebiliyor. Hatta sorun yoksa bile varmış gibi algılanıyor neden? Çünkü karşındaki kaynana, görümce... Hele şu elti olayı toptan kafa karıştırıcı. Mesela kadınlarımız elti demek şudur, eltiler böyledir yazıyorlar o sırada düşünüyorum e sen de eltisin diğerine karşı :) Ha tabii tam eli sopalı kaynana, cadı görümce tarifine uyanlar yok mu? Elbette var. Bazen öyle kaynanalar görüyorum ki gelinin yerine benim parçalayasım geliyor. Ama öyle gelinler görüyorum ki bu defa da kaynanaya acıyorum.
Peki siz sevdiniz de kaynana mı sevmedi?kaynana sevdi de,biz mi sevmedik..
Gelinlere ne oluyor böle cephe alınmış kv ye eşe eltiye komşuya bu ne böyle problemi biraz kendinizde arayın .Unutmayın ki sizin annenizde kayınvalide abiniz de birinin eşi siz de bir görümcesiniz.Biraz ılımlı olun hayattan soğdum ya resmen.Sanki herkesin başına gelmeyen şeyler karşılıklı hoşgörüyle atlatabilirsiniz böyle şeyleri.
Söyle bıseyde var misal benım kayınvalıde ılk defa hayatında çicegi benım eşimden almıs 5 yasındayken anneler gününde
Eşlerinden göremedikleri ilgiyi çocuklarından görünce o ilgi büyüyüp evlenıp başka bırıne kayınca ister istemez kıskanclık oluyor
Kaynanalar da yarışmasın o zaman
Oğlunun karısıyla neden yarışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?