Bugün gelinlere karşı öfkeliyim

Ben de gelinim ama kv demi de görümcemi de çok seviyorum

Sizin eltiniz yok galiba. Kayınvalide ve görümceye ne olursa olsun dayanabildiğim kadar dayanırım ama şu eltiler yok mu onlara asla tahammül edemiyorum. Lafı bile var kumaların gemisi yürümüş eltilerinki yürümemiş diye.

Ben de aslında senin gibi düşünüyorum. İnsan hep kendi tarafından bakıyor çünkü olaylara. Hemen söyleyeyim görümce de değilim, kayınvalide de değilim. Bir tek baldızlığım var eniştemin de benden şükür şikayeti yok:))) Bir de elticim var o da dünya tatlısı:)
Bak sorun ne biliyor musun toplumumuzda öyle bir önyargı var ki görümce, elti, kaynana üçgenine karşı. Yapılan en ufak şeyler bile dünya meselesi haline getirilebiliyor. Hatta sorun yoksa bile varmış gibi algılanıyor neden? Çünkü karşındaki kaynana, görümce... Hele şu elti olayı toptan kafa karıştırıcı. Mesela kadınlarımız elti demek şudur, eltiler böyledir yazıyorlar o sırada düşünüyorum e sen de eltisin diğerine karşı :) Ha tabii tam eli sopalı kaynana, cadı görümce tarifine uyanlar yok mu? Elbette var. Bazen öyle kaynanalar görüyorum ki gelinin yerine benim parçalayasım geliyor. Ama öyle gelinler görüyorum ki bu defa da kaynanaya acıyorum.

AMA BU İLK DEĞİLDİ VE BEN EŞİME HİÇ SÖYLEMEDİM.SİZE BİLE SÖYLEMEDİM NAAABER

3 görümcem 1 kaynana, 1 de kaynanadan beter kayinbabam var. 1 görümce hariç hiçbiriyle görüşmuyorum. Evliliğimin ilk aylari ağlamakla gecti. Neden boyle davraniyorsunuz diye sordugumda bana dedikleri şuydu, ne var yani nolmuş her gelin gorumce kaynana arasinda olur boyle seyler, biz de neler çektik. Birde kaynanam görümcemin saygisizliklarini açiklamak için dedi ki o seni kiskaniyor idare edeceksin onu öyle kabul edeceksin.
Ooooldu canim başka bir arzunuz varmiydi
O yüzden kimse bana saygidan bahsetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…