- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi milakajunino
-
Dilini tutsa derken?susmalı mıyız mesela?Sevgiyi hakediyor da bir dilini tutsa kv yi empati yapıp annesini o durumda düşünse herşey çözülcekte
He onu da söylerdi babaanne. Bu maniyi de kinayeli söylerdi zaten. Kendi çapında ironi yapıyordu hatun.
Annemin telefonunu veriyorum hemen 0505 xx xx xx bu duyguları onunla da paylaşır mısın
arkanı dön kaç napcanBenim evliliğim de öyle bir durum yok,siz genel bir konu açmışsınız ben yorumluyorum ve soruyorum.
Peki eşin ailesi gelini eşe kötülüyorsa ne yapılmalı?
Bilge kadındı rahmetli.Babaannenin edebi yönü bayağı kuvvetliymiş :)
Gelinlere ne oluyor böle cephe alınmış kv ye eşe eltiye komşuya bu ne böyle problemi biraz kendinizde arayın .Unutmayın ki sizin annenizde kayınvalide abiniz de birinin eşi siz de bir görümcesiniz.Biraz ılımlı olun hayattan soğdum ya resmen.Sanki herkesin başına gelmeyen şeyler karşılıklı hoşgörüyle atlatabilirsiniz böyle şeyleri.
Kızının atmayacağı garanti mi?ben de oğlan çocuğum olsun istemiyorum bu konulardan sonra .şimdi böyleyse 20 yıl sonra kapının önüne atar gelin beni
Ben de aslında senin gibi düşünüyorum. İnsan hep kendi tarafından bakıyor çünkü olaylara. Hemen söyleyeyim görümce de değilim, kayınvalide de değilim. Bir tek baldızlığım var eniştemin de benden şükür şikayeti yok:))) Bir de elticim var o da dünya tatlısı:)Gelinlere ne oluyor böle cephe alınmış kv ye eşe eltiye komşuya bu ne böyle problemi biraz kendinizde arayın .Unutmayın ki sizin annenizde kayınvalide abiniz de birinin eşi siz de bir görümcesiniz.Biraz ılımlı olun hayattan soğdum ya resmen.Sanki herkesin başına gelmeyen şeyler karşılıklı hoşgörüyle atlatabilirsiniz böyle şeyleri.
Arkandayım kız, gelsinler hepsiyle baş ederiz.AYYYYY TEKER TEKER GELİN GELİNLERRR
Sen gelin degilmisin?AYYYYY TEKER TEKER GELİN GELİNLERRR
Sen problemi kendinde aradın mı? Bizim buralarda ele verir talkımı kendi yutar salkımı derler. Senin ki de o hesap.
Böyle ufak bir sözden bile sorun çıkarıyorsan buradaki konularda bahsi geçen insanlar senin görümcen olsa neler yazacaksın kimbilir?
Ay bayıldım bu maniye.Babaannemin bir tekerlemesi vardı, ya da mani bilmiyorum.
Kaynanalar yılandır
Her sözleri yalandır
Gelinler mor çiçektir
Her sözleri gerçektir
Burda ne zaman kaynana konusu okusam bu geliyor aklıma nedense.
annen nesi oluyomus babannenın halası mıHıhı babaannemin hiç gelini olmamışAllah iyiliğini versin, kahkaha attım. Bu konu pek eğlenceli olacak sanırım.
Onu ailece çözemedik hala işte. Bilim adamlarının araştırması lazım.annen nesi oluyomus babannenın halası mı
Sen gorumce misin konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?