Teşbihte hata olmasin,bu tarz tanistirma sekli sanki benim bir dişi kedim var sizin de erkek kediniz varmis ciftlestirelim üresinler gibi.Daha önce annemin amcasinin kizini istemisler yazmissiniz.Bütün sülale için sansini deniyorlar gibi Ayşe olmazsa Fatma,Fatma olmazsa Hayriye gibi..Ben pek sicak bakmıyorum sanki oğlunun akil ve ruh sagligi yerinde degil gibi ogluna kiz arayan annelere.Gençler sosyal hayatta kendi iradeleriyle tanismali,ölçme analiz etme maharetleri olmali.Ama madem bu şekilde tanışmayı tanistirilmayi uygun görmüşsünüz, daha henüz oracikta tanidigi insana hadi gel nisana gidelim demesi cocugun annesinin biraz abes olmuş.Beni tanimak icin sanirim demissiniz ama nişan ortaminda sizi nasil taniyabilir.Oglu ile ablasirsaniz disarda bir cafede annesiyle de tanışabilirsiniz veya evine davet edebilir..Nisana gitseniz orda misafirler sordugunda hangi sifatla insanlarla sizi tanistiracak merak ediyorum.Çocuk da aramadiysa belki onda icine sinmeyen durumlar olmus olabilir,ona uygun olmadiginizi dusunmus olabilir,beklentileriniz istekleriniz ayni degildir..Engellemek çok ergence olur.Arayip sormazsınız olur biter..Hic orali olmayin,yoksayın en guzeli bu