Bugün günlerden "rezil oldum"

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Selam kızlar,

Güven konusunu biliyorsunuz..
Eşim uyuduğunda az önce gizli gizli tlfnunu aldım kurcalarken ahh şu whatsapp yokmu bide üstüne üstlük şu cift maviiii !!! Olmayaydı eyiydiiii ne gereği vardı!

Herneyse kuzeni birşeyler yazdı kurcaladığımda.. O an yazılan hepsini gördü gördüğümü. Kapattım ama nafile kabak gibi ortada belgeli okuduğuma dahi. Neyse düşündüm taşındım kendi tlfnumdan yazmaya karar verdim kuzenine. Eşim uyuyor yazma istersen sesini kısmamış ondan yazıcaktım ama burdan yazmaya karar verdim dedim ok dedi kapandı konu. Şimdi az önce uykudan uyandı öptü bende iki taşın arasında yazdı gördüm yazmasın diye ikaz ettim dedim. Oda neden yazdı acaba dedi bende açıp kapadım okumadım bile dedim

Yaaa hiç huyum değildir aslında. Böyle yaparak kendisini dahada önemli hissedicek bir havalara girecek.

Nolur biri beni durdursuuuuunnnn

Son düzenleme:
Çift mavi ne onu anlamadım desem ,
Bir de eşiniz kendini önemli hissetsin zaten ne güzel ,
Hem ne olacak , sizin için önemli biri değil mi sonuçta ?

Çift mavi ne onu anlamadım desem ,
Bir de eşiniz kendini önemli hissetsin zaten ne güzel ,
Hem ne olacak , sizin için önemli biri değil mi sonuçta ?

Önemli tabii kide ama ne gerek var o beni kıskanmıyorken benim onu o kadar kıskandığımı göstermeye?
Çift çizik oluyor ya whatsapp'da (okunduğu saati falan gösteriyor)

Önemli tabii kide ama ne gerek var o beni kıskanmıyorken benim onu o kadar kıskandığımı göstermeye?
Çift çizik oluyor ya whatsapp'da (okunduğu saati falan gösteriyor)
Benim tele baktım ama çift çizgi göremedim niyeyse .
Anladım sizin geçmişte bu tarz sıkıntınız olmuş , ondan öyle düşündünüz ama çok önemli değil bence takılmayın . Eşinizde takılmaz sanırım .

Arkadaşıma sıkıldım yazacaktım. Gecenin bir yarısı. T9 ı harfini i harfi yapmış. Bunu da arkadaşımın sevgilisine yanlışlıkla gönderdim. Belki kendinizi iyi hissedersiniz diye anlattım. Rezillik is my girllll

Bi çocuktan hoslaniyordum. Universitenin arşiv bölümü gibi bir yer vardı. Orada otururduk koltuklar deriydi. Ben hareket edince gaz cikarmisim gibi ses çıktı. Sonra ikimiz de bozuntuya vermedik. Ben de koltuktan çıktığını anlasın diye belirli araliklarla o sesi çıkardım ki hee koltuktan geliyormuş desin çocuk. Bir şekilde sohbet kesildi .Aradan zaman geçti çocuk ortak arkadasimiza ben ondan çok hoslanmistim ama yanımda gaz çıkarıp durdu demiş =D rezillik cidden o kadar kolay ulasilabilecek bir mertebe değil

O da salak miymis :)
Deriden çikan sesi anlamamis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…