Bugün günlerden "rezil oldum"

Nadiren rezil olduğumdan başıma gelen en kötüsü buydu. Eşim ertesi gün sen bana gece ne demiştin anlamadım dedi. Bende kuzenin yazdı yazmamasını söyledim dedim. Haa başka bi kurcalama olayı fln yok yani demi dedi. Bende yoo ne alakası var yaa dedim :) nasıl sinsice tlfnumu alıp geri getirdiğini gördüm dedi yalan söyleme fln. Ne var bee aldıysam sende güvenimi yıkmasaydın dedim..

Vee bana "senin güvenini birgün cidden yıkıcam, o zaman geri dönüşü olmayacak" dedi. Bende "o günü bekliyorum o zaman, o anda umrum dahii olmazsın bil de " dedim. "Kendiside olsam nolcakki o anda sende benim umrumda olmazsın" dedi. Hodri meydan dedim çıktım odadan arkamdan geldi sarılmalar fln.. Aman anlamıyorum eşimi ya. Bi bakıyorum dünyalar iyisi, bi bakıyorum kii cinnet geçirilesi.
 
Son düzenleme:
Amaan ne var bunda ki bakman normal esin özeli olmaz..
 
 
Slm bence yaptığınız çok yanlış. Kişinin özel alanına tacizdir bu. Size yapılsaydı ne hissedeceksiniz bir düşünün.
 
Bakinca havaya giriyolar
kemdilerini hint kumasi saniyolar
ben olsam bakmam
benle evlenmis işte
capkinlik yapmak istese baksam ne olcak yani
kiskansam bile belli etmem.
 
Ay seninkinde ne var ben akıllı telefonlar ilk çıktığında sabah eşimin işyerindeki stajer mesaj atmış abi ben bu gün gelemicem diye ben de bakayım dedim nereye bastım nasıl bastım telefon çalmaya başladı kapatacak tuş yok telaşa girdim ekranı gozum gormuyo kapatamadım kız açtı telefonu eşimin eline tutuşturdum hemen oda bişey anlamadı yanlış aradım kusura bakma dedi kapattı. Acayip rezil olmuştum. :)
 
''Olur öyle yaaa çok şeyyapmamak gerek'' diye bir cümle vardı nerde okumuştum hatırlayamadım...:)
 
Ben bu konuşmaları kavrayamadim açıkçası yani neden meydan okuyorsunuz neden buna ihtiyaç duruyorsunuz ikinizde. Düşünüyorum benim eşim böyle dese anlarımki çoğu şey bitmiş saygı bitmiş değer bitmiş sevgi bitmiş iki düşman gibi meydan okuma kim üstte kalacak kim lafiyla devireçek kim kazanacak. Bilmiyorum benim düşündüğüm bu ama insanlar çeşit çeşit ve duygular hisler aynı keza. Bu yüzden anlayamasam da sasirmamak gerek artık diyorum. Çoğu şey bitmisse benim bu adamın yanında bu evde ne işim var değil mi?
 
Evlilikte inatlaşmak ancak ilişkinize zarar verir. Yaptığınızdan dolayı pişman olduğunuzu bunu bilinçli olarak onu incitmek için yapmadığınızı bize yazarken gösyerdiğiniz samimiyetle yaparsanız inanın çok şey hallederiz
 
Eşinizle inatlaşmak ilişkinize zarar verir. Bize yazdığınız gibi samimiyetle yaptığınızdan dolayı pişman olduğunuzu ve gayri ihtiyari bir anlık bir şey olduğunu ifade edin ve hoşuna giden birvyemek veya herhangi küçük bir jest yapın bakın herşey nasıl düzeliyor. Bu arada ben bu konuda çok qileye danışmanlık yaptım uzmanlık alanım
 
buda bişeymi sen benim rezillikleri duysan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…