Bugün günlerden "rezil oldum"

Sanki yabanci biri oku gitsin anam nolcak

Güldürdünüz beni ya :) Bende sevgiliyken eşimin e postalarını kontrol ederdim ama onda okunmamış olarak işaretle seçeneği vardı ordan yırtıyordum Neyse merak etme çok üstünde durmaz :)

Bişey olmaz ne var bunda.. büyütmüşsün biraz.
Benimde olur o uyurken baktım ses geldi. Refleks işte alır bakarım.. hiç umursamam.

Söylemişsiniz zaten, mesaj geldi yazma uyuyor dedim diye. Sanmıyorum eşiniz anlasın özellikle telefonunu karıstırdığınızı.

okusan ne oalcak ki ben okurum kurcalarımı maillerine bile bakarım ne var bunda benden gizli saklı ne saklasın ki

Gereksiz telaş yapmışsınız. Eşim uyuyor sabah görüşürsünüz yazsaydınız, eşinizede, akşam vakti biri yazınca acil olabileceğini düşündüm baktım derdiniz. Hem, saatin geç olduğundan ötürü birilerinin sadece acil durumlarda araması gerektiğini vurgulardınız hemde telefonu karıştırabilirdiniz Belli ki bir durum olmuş ve eşinize güveninizi yitirmişsiniz. Bu yüzden sizi yadırgamıyorum. Gerektiğinde bende açıp bakarım.

o kadar rezil olacak bir durum yok bu kadar korkuyorsan ne diye karıştırıyorsun adamın özelini.

Keşke o mavi tik i hesap bölümünden gizlilikten kaldirsaydiniz. Boşverin

Ben rezillik bir durum göremedim.
Whatsapp ta çift tik işareti okunduğunu değil karşı tarafa mesajın ulaştığını gösterir. İnternet bağlantısı olduğu için bildirim gider yani.

Ama dezavantajı online olma durumudur. Eğer bu seçenek gizli değilse karşı taraf ne zaman o kişinin whatsappa girdiğini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…