Bugün günlerden "rezil oldum"

Anlatmanı bekliyorum, gülcez galiba :)
bir aldatılma sanrısı benimki
trajikomik....:)
bir gün baktım eşimin elinde tel,mesaj yazıyor gibiydi...
hızlı hızlı ve korkulu gibi davranıyordu
aradan az zaman geçti mesajlara baktım,bişey yok...hani yaazdığına yemin edebilirdim o derece emindim
gece hızımı alamayıp dökümanına girdim
0531 2 diye başlaya bir noya mesaj gönderilmiş...ben çıldırdım ,aldatılıyorum diye emindim artık...ama seslenmemeye karar verdim takip edicem sözde...tabi benim hareketler bi değişti...soğuk davranmalar,sabahlamalar,o gelince uyumalar off neler neler tam aldatılan kadın ruhu....planlar yapıyorum...şunu yaparım bunu yaparım sonra boşanırım uçmuşum uçmuşum....:)
bu durum tam 1hafta sürüyor....o arada başka bir sebepten kavga ediyoruz ...ve ben dururmuyum...herşeyi biliyorum
aldatıyorsun ağzıma almadığım küfür hakaret binayı ayağa kaldırıyorum resmen...
beyefendi sakin ama ...ben daha da deliriyorum...ben kimseye msj atmam,kümseyle muhattab olmam ,delimiyim ki aldatayım falan kurana basıyor ben daha da deliriyorum...
nesee...o gece benim kendi tel dökümanına giriyorum ve bir bakıyorum 0531 2 diye başlayan bir noya gündüz msj gönderilmiş
tabi ben şok...
gündüz kim göndercek benim telimden msj ve sonra sonra anlıyorum ki
birine Tl gönderdiğin zaman kesilen ücret o noya gönderiliyor....:)
hem rezil oldum ,hem salak durumuna düştüm hemde dünyayı dar ettim ikimize 1 hafta boyunca :)

sen dua et kötü bir konuşma falan yakalamadın emin ol o zamn rezil olmayı değil kocanı parçalamayı düşünürdün bende dediğin gibi teline baarken tangoda bir yazı yakaladım güya eskinnmiş hala unutamıyorum umrumda değil aklıma estikçe kurcalıyorum kandırlmaktansa

benimde eşimin aynı şüpheli hareketleri vardı telini stediğimde resimlere bakmak için bi bahaneyle teli elimden alıp işte birini arıcam falan filan sonra bakıyordum birşey yok telinde bigün tango programında bir konuşma yakaladım tam tarihine bakamamşıtım hemen progrmaı kompla kaldırdı telinden senen önceki bir konuşma dedi sakince ama ben ikkna olmadım sürekli tartışma kavga trip mutsuz bir kadın ayrılma senaryoları posta koymalar falan ama biraz araştırdığım dediği doğru galiba çünkü o programı tekrar kurduğunda tekrar geliyormuş eski konuşmaar yani öyle olmasını umuyoru ama hala güvenim yerine gelmedi ne desemde başka bişeyini gördün mü desen yok görmedim ama işte ne bilim :)

Ben kuzenın mesajının altından neler cıkacak acaba derken...ne kadar basıt bır durum.

çok güldüm :)

vhalla...o siteleri pek bilmiyorum ben...
belki de doğrudur...iyice araştırdın mı bilen birinden ?

vhalla...o siteleri pek bilmiyorum ben...
belki de doğrudur...iyice araştırdın mı bilen birinden ?
nnette çok açık bir şey yok bende pek anlamaıyorum burda konu açtım anlayanlar eğer geçmişteki sohbet silinmemişse eğer yeni telefoa yüklenince tekrar geleceğini söyledi whatsap mantığı sonuçta tel numarası ile üyelik alıyosun falan filan eşimde öle anlatmıştı ve soğuk kanlıydı normalde haksız olduğu zamanlarda tartışma çıkartır ve üste çıkmaya çalışır ama bu sefer sakince anlattı komple sildi iyice huzurumuz kaçmasın diye daha öncede instagramı varmış kullanmıyoum demişti gerçekten 10 tane falan resmi var ama tanışmadan önceki kız arkadaşlarını falan takip etmiş zamanında yeni evlendiğimizde onuda görmüştüm komple sildi tekrarda grimedi face mail bütün şifreleri var hergün bakıyorum artık güvensizlik oldu belki haklıyım belki haksız ama insanın içine kurt düşmeye görsün

zamana bırak derim
şüphelenip de elinde kanıtın olmaması çok kötü bir ruh hali oluşturuyor...
varsa bişeyi kendi kaybeder diye şartlandır kendini ve ona da hissettir...ve hiç acele davranma sonra ben gibi olursun :)
ve eşin seni aldatırsa allah korusun
sen bil ki değerinden birşey kaybetmezsin
o onun aptalca seçimi olur...her daim huzurda ol..
başkaların kötü yol seçimi seni huzursuz etmesin olur mu ?

kime göndermiş tl yi sizemi yani

Bayanlar whatsappta çift mavi tik işareti gönderilen mesajın okunduğunu belirtir bu karşı tarafa gider :) Bildiğim kadarıyla bu özelliği kapatma da vardı

kesinlikle kendisi kaybeder
kesinlikle artık şüphelenssemde ses çıkartmıyorum hemen çünkü insan bazen yanlış anlamaışta olabiliyor gece uyanıp içeri gittiğinde acaba teline mi bakmaya gitti diyorum sabah ilk işim teline bakmak oldu akşam kardeşi mesaj atmış onu bile görmemiş mhtemelen su içmeye gitmeş acaba benmi çok şüpheciyim diyorum ama nişanlıyken hiç kıskanmazdım şimdide o beni kıskanmıyor çok serbest belkide boşluktan yapıyorum :)

Allah'ım ya biz kadınlar da hemen hazırız o moda girmeye

çok iyi anlıyorum..bi ara bende bmyle takıntılıydım...
sonra kendimden sıkıldım :)
amann diyorum şimdi
ne hali varsa...Yaradan öyle büyük ki
elbet çıkarır varsa bişey...
tabi arada yine şüohelerim varsa
dikkatimi çekiyorsa düşerim üstüne
ana eskisi gibi herşeye kulp bulmam
...ne oluyor biliyormusun
sen bmyle üstüne düştükçe
ondan soğuyorsun..rahatın bozuluyor ya heo yanındayken...artık onu istememmeye başlıyorsun yanında neticede huzurun kaçıyor...suçluluk suçsuzluk hiç önemli değil senin ruhun istemiyor aetık onu keyfini kaçırıyor diye ..işte o noktaya geldiğinde ya free takılmaya başliycaksın boşverceksin,kendine gelip kendine odaklanıcaksın...yada boşanacaksın...
işte sınırda yaşamak oluyor bu...karar senin

Sanırım durumu biraz abartmışsınız. Bence rezil olunacak bir şey yok.

Ben birşey anlamadım yorum yapamıyorum birtek anladığım watsapp yazısı okdar afola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…