bir aldatılma sanrısı benimkiAnlatmanı bekliyorum, gülcez galiba :)
benimde eşimin aynı şüpheli hareketleri vardı telini stediğimde resimlere bakmak için bi bahaneyle teli elimden alıp işte birini arıcam falan filan sonra bakıyordum birşey yok telinde bigün tango programında bir konuşma yakaladım tam tarihine bakamamşıtım hemen progrmaı kompla kaldırdı telinden senen önceki bir konuşma dedi sakince ama ben ikkna olmadım sürekli tartışma kavga trip mutsuz bir kadın ayrılma senaryoları posta koymalar falan ama biraz araştırdığım dediği doğru galiba çünkü o programı tekrar kurduğunda tekrar geliyormuş eski konuşmaar yani öyle olmasını umuyoru ama hala güvenim yerine gelmedi ne desemde başka bişeyini gördün mü desen yok görmedim ama işte ne bilim :)bir aldatılma sanrısı benimki
trajikomik....:)
bir gün baktım eşimin elinde tel,mesaj yazıyor gibiydi...
hızlı hızlı ve korkulu gibi davranıyordu
aradan az zaman geçti mesajlara baktım,bişey yok...hani yaazdığına yemin edebilirdim o derece emindim
gece hızımı alamayıp dökümanına girdim
0531 2 diye başlaya bir noya mesaj gönderilmiş...ben çıldırdım ,aldatılıyorum diye emindim artık...ama seslenmemeye karar verdim takip edicem sözde...tabi benim hareketler bi değişti...soğuk davranmalar,sabahlamalar,o gelince uyumalar off neler neler tam aldatılan kadın ruhu....planlar yapıyorum...şunu yaparım bunu yaparım sonra boşanırım uçmuşum uçmuşum....:)
bu durum tam 1hafta sürüyor....o arada başka bir sebepten kavga ediyoruz ...ve ben dururmuyum...herşeyi biliyorum
aldatıyorsun ağzıma almadığım küfür hakaret binayı ayağa kaldırıyorum resmen...
beyefendi sakin ama ...ben daha da deliriyorum...ben kimseye msj atmam,kümseyle muhattab olmam ,delimiyim ki aldatayım falan kurana basıyor ben daha da deliriyorum...
nesee...o gece benim kendi tel dökümanına giriyorum ve bir bakıyorum 0531 2 diye başlayan bir noya gündüz msj gönderilmiş
tabi ben şok...
gündüz kim göndercek benim telimden msj ve sonra sonra anlıyorum ki
birine Tl gönderdiğin zaman kesilen ücret o noya gönderiliyor....:)
hem rezil oldum ,hem salak durumuna düştüm hemde dünyayı dar ettim ikimize 1 hafta boyunca :)
çok güldüm :)Bi çocuktan hoslaniyordum. Universitenin arşiv bölümü gibi bir yer vardı. Orada otururduk koltuklar deriydi. Ben hareket edince gaz cikarmisim gibi ses çıktı. Sonra ikimiz de bozuntuya vermedik. Ben de koltuktan çıktığını anlasın diye belirli araliklarla o sesi çıkardım ki hee koltuktan geliyormuş desin çocuk. Bir şekilde sohbet kesildi .Aradan zaman geçti çocuk ortak arkadasimiza ben ondan çok hoslanmistim ama yanımda gaz çıkarıp durdu demiş =D rezillik cidden o kadar kolay ulasilabilecek bir mertebe değil
vhalla...o siteleri pek bilmiyorum ben...benimde eşimin aynı şüpheli hareketleri vardı telini stediğimde resimlere bakmak için bi bahaneyle teli elimden alıp işte birini arıcam falan filan sonra bakıyordum birşey yok telinde bigün tango programında bir konuşma yakaladım tam tarihine bakamamşıtım hemen progrmaı kompla kaldırdı telinden senen önceki bir konuşma dedi sakince ama ben ikkna olmadım sürekli tartışma kavga trip mutsuz bir kadın ayrılma senaryoları posta koymalar falan ama biraz araştırdığım dediği doğru galiba çünkü o programı tekrar kurduğunda tekrar geliyormuş eski konuşmaar yani öyle olmasını umuyoru ama hala güvenim yerine gelmedi ne desemde başka bişeyini gördün mü desen yok görmedim ama işte ne bilim :)
nnette çok açık bir şey yok bende pek anlamaıyorum burda konu açtım anlayanlar eğer geçmişteki sohbet silinmemişse eğer yeni telefoa yüklenince tekrar geleceğini söyledi whatsap mantığı sonuçta tel numarası ile üyelik alıyosun falan filan eşimde öle anlatmıştı ve soğuk kanlıydı normalde haksız olduğu zamanlarda tartışma çıkartır ve üste çıkmaya çalışır ama bu sefer sakince anlattı komple sildi iyice huzurumuz kaçmasın diye daha öncede instagramı varmış kullanmıyoum demişti gerçekten 10 tane falan resmi var ama tanışmadan önceki kız arkadaşlarını falan takip etmiş zamanında yeni evlendiğimizde onuda görmüştüm komple sildi tekrarda grimedi face mail bütün şifreleri var hergün bakıyorum artık güvensizlik oldu belki haklıyım belki haksız ama insanın içine kurt düşmeye görsünvhalla...o siteleri pek bilmiyorum ben...
belki de doğrudur...iyice araştırdın mı bilen birinden ?
nnette çok açık bir şey yok bende pek anlamaıyorum burda konu açtım anlayanlar eğer geçmişteki sohbet silinmemişse eğer yeni telefoa yüklenince tekrar geleceğini söyledi whatsap mantığı sonuçta tel numarası ile üyelik alıyosun falan filan eşimde öle anlatmıştı ve soğuk kanlıydı normalde haksız olduğu zamanlarda tartışma çıkartır ve üste çıkmaya çalışır ama bu sefer sakince anlattı komple sildi iyice huzurumuz kaçmasın diye daha öncede instagramı varmış kullanmıyoum demişti gerçekten 10 tane falan resmi var ama tanışmadan önceki kız arkadaşlarını falan takip etmiş zamanında yeni evlendiğimizde onuda görmüştüm komple sildi tekrarda grimedi face mail bütün şifreleri var hergün bakıyorum artık güvensizlik oldu belki haklıyım belki haksız ama insanın içine kurt düşmeye görsün
kime göndermiş tl yi sizemi yanibir aldatılma sanrısı benimki
aradan az zaman geçti mesajlara baktım,bişey yok...hani yaazdığına yemin edebilirdim o derece emindim
0531 2 diye başlaya bir noya mesaj gönderilmiş...ben çıldırdım ,aldatılıyorum diye emindim artık...ama seslenmemeye karar verdim takip edicem sözde...tabi benim hareketler bi değişti...soğuk davranmalar,sabahlamalar,o gelince uyumalar off neler neler tam aldatılan kadın ruhu....planlar yapıyorum...şunu yaparım bunu yaparım sonra boşanırım uçmuşum uçmuşum....:)
bu durum tam 1hafta sürüyor....o arada başka bir sebepten kavga ediyoruz ...ve ben dururmuyum...herşeyi biliyorum
beyefendi sakin ama ...ben daha da deliriyorum...ben kimseye msj atmam,kümseyle muhattab olmam ,delimiyim ki aldatayım falan kurana basıyor ben daha da deliriyorum...
nesee...o gece benim kendi tel dökümanına giriyorum ve bir bakıyorum 0531 2 diye başlayan bir noya gündüz msj gönderilmiş
tabi ben şok...
hem rezil oldum ,hem salak durumuna düştüm hemde dünyayı dar ettim ikimize 1 hafta boyunca :)
evet msj hakkı yapacaktık ikimize bende TL yoktu...o gönderdi...sonra o hafta takip edicem ya dökümanı..TL olsunda görebileyim diye ben ona gönderdim...kime göndermiş tl yi sizemi yani
kesinlikle kendisi kaybederzamana bırak derim
şüphelenip de elinde kanıtın olmaması çok kötü bir ruh hali oluşturuyor...
varsa bişeyi kendi kaybeder diye şartlandır kendini ve ona da hissettir...ve hiç acele davranma sonra ben gibi olursun :)
ve eşin seni aldatırsa allah korusun
sen bil ki değerinden birşey kaybetmezsin
o onun aptalca seçimi olur...her daim huzurda ol..
başkaların kötü yol seçimi seni huzursuz etmesin olur mu ?
kesinlikle artık şüphelenssemde ses çıkartmıyorum hemen çünkü insan bazen yanlış anlamaışta olabiliyor gece uyanıp içeri gittiğinde acaba teline mi bakmaya gitti diyorum sabah ilk işim teline bakmak oldu akşam kardeşi mesaj atmış onu bile görmemiş mhtemelen su içmeye gitmeş acaba benmi çok şüpheciyim diyorum ama nişanlıyken hiç kıskanmazdım şimdide o beni kıskanmıyor çok serbest belkide boşluktan yapıyorum :)zamana bırak derim
şüphelenip de elinde kanıtın olmaması çok kötü bir ruh hali oluşturuyor...
varsa bişeyi kendi kaybeder diye şartlandır kendini ve ona da hissettir...ve hiç acele davranma sonra ben gibi olursun :)
ve eşin seni aldatırsa allah korusun
sen bil ki değerinden birşey kaybetmezsin
o onun aptalca seçimi olur...her daim huzurda ol..
başkaların kötü yol seçimi seni huzursuz etmesin olur mu ?
bir aldatılma sanrısı benimki
tabi ben şok...
çok iyi anlıyorum..bi ara bende bmyle takıntılıydım...kesinlikle kendisi kaybeder
kesinlikle artık şüphelenssemde ses çıkartmıyorum hemen çünkü insan bazen yanlış anlamaışta olabiliyor gece uyanıp içeri gittiğinde acaba teline mi bakmaya gitti diyorum sabah ilk işim teline bakmak oldu akşam kardeşi mesaj atmış onu bile görmemiş mhtemelen su içmeye gitmeş acaba benmi çok şüpheciyim diyorum ama nişanlıyken hiç kıskanmazdım şimdide o beni kıskanmıyor çok serbest belkide boşluktan yapıyorum :)
ben surekli telefondan giriyorum, anlamiyorum bu bahaneyiPardon ya tlfndan yazıyorum karma karışık olmuş düzelttim biraz, umarım anlarsınız bu sefer
Selam kızlar,
Güven konusunu biliyorsunuz..
Eşim uyuduğunda az önce gizli gizli tlfnunu aldım kurcalarken ahh şu whatsapp yokmu bide üstüne üstlük şu cift maviiii !!! Olmayaydı eyiydiiii ne gereği vardı!
Herneyse kuzeni birşeyler yazdı kurcaladığımda.. O an yazılan hepsini gördü gördüğümü. Kapattım ama nafile kabak gibi ortada belgeli okuduğuma dahi. Neyse düşündüm taşındım kendi tlfnumdan yazmaya karar verdim kuzenine. Eşim uyuyor yazma istersen sesini kısmamış ondan yazıcaktım ama burdan yazmaya karar verdim dedim ok dedi kapandı konu. Şimdi az önce uykudan uyandı öptü bende iki taşın arasında yazdı gördüm yazmasın diye ikaz ettim dedim. Oda neden yazdı acaba dedi bende açıp kapadım okumadım bile dedim
Yaaa hiç huyum değildir aslında. Böyle yaparak kendisini dahada önemli hissedicek bir havalara girecek.
Nolur biri beni durdursuuuuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?