Bugun hayatimdaki tum kararları değiştirdiğim gün

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Selam kizlar nasilsiniz? :) ben bugun sabah kalktim ve esime dedim ki kalk gidiyoruz. Gittik ve bir dersaneye yazildim su yediyle baslayana kpss icin. Gecen agustostan beri bebek icin ugrasiyorduk dis gebelik kimyasal bilmem ne derken psikoloji falan kalmamisti. Bu ay zaten olursa olur olmazsa olmaz modundaydim. Hatta konudan sogumustum da. Yani artik istemiyorum sanki diyordum kendi kendime.hatta dedim ki darwin hayattaki tek gayen bu mu cocuk mu yani. Bunu icin mi yasiyorsun sadece.

Bugunde dersaneye yazildim ve bebek calismalarina ara verelim dedim esime en azindan dogumum kpss oncesine gelmeyene kadar ara vericez.

Bu ay adetim 14unde olmali. Bu ay ilk defa umarim adet olurum diyorum:)

Son düzenleme:
Ben çok pişmanım keşke ben de kpss sonrasına bıraksaydım. Şimdi tek maaş ile kreş masrafı zorluyor. Ben de seneye hazirlanacagim. Şimdiki aklım olsa önce iş sonra çocuk derim

Selam iyi sen nasılsın , süper, iyi yapmışsın değişiklik iyidir kafan dağılır biraz , hayırlı olsun

Ben çok pişmanım keşke ben de kpss sonrasına bıraksaydım. Şimdi tek maaş ile kreş masrafı zorluyor. Ben de seneye hazirlanacagim. Şimdiki aklım olsa önce iş sonra çocuk derim
Bende boyle dusunmeye basladim ve kendi kendime dedim ki benim hayat gayem bu mu çocuk mu yani sadece dedim

Ben de işten ayrıldım ve dersaneye yazılmayi düşünüyorum.ama aklımda bir yandan da iş başvurusu yapmak var.ikilemde kaldım

Ben de işten ayrıldım ve dersaneye yazılmayi düşünüyorum.ama aklımda bir yandan da iş başvurusu yapmak var.ikilemde kaldım
Bende basvuru yapicam ozellere kurs ise başlarsan grubunu ona gore ayarlariz dedi bence baslamalisin

Ben daha önce de dersnaye yazıldim çalışırken. Ama hiç ders calisamadimhatta derslere bile gidemedim.o yüzden ikisi arasında tercih yapmak daha mantikli gibi geliyor. Ama bi yandan da hiç alım olmuyor sanki yüksek puan da alsam boşa gidecek gibi

Bolum onemli tabi hangi bölümsun

O ilhamdan bana da litfeeeeen

Bebek çalışmalarına ara verelim demeyin bence oluruna bırakın hayırlısı diyin yani KPSS için korunayım demeyin sakın akışına bırakın
Ama dogum sinava gelirse ne yapicam ya da kurs devam ederken dogurursam kursa devam edemem

Ama dogum sinava gelirse ne yapicam ya da kurs devam ederken dogurursam kursa devam edemem
Valla bilmiyorum dediğin ihtimaller var ama anne olmak herşeye değer annelik herşeyden önemli dediğin ihtimaller gerçekleşirse üzülür müsün peki bunu düşün bence bi de yaş kaç kaç yıllık evlisin bunlarda karar vermede önemli etkenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…