Teşekkür ederim :) umarim atanacak puani da alabilirimHayırlı olsun
Bende boyle dusunmeye basladim ve kendi kendime dedim ki benim hayat gayem bu mu çocuk mu yani sadece dedimBen çok pişmanım keşke ben de kpss sonrasına bıraksaydım. Şimdi tek maaş ile kreş masrafı zorluyor. Ben de seneye hazirlanacagim. Şimdiki aklım olsa önce iş sonra çocuk derim
Tesekurler bugun dunden daha iyiyim sanki omuzlarimdan yuk kalkmis gibi :)Selam iyi sen nasılsın , süper, iyi yapmışsın değişiklik iyidir kafan dağılır biraz , hayırlı olsun
Bende basvuru yapicam ozellere kurs ise başlarsan grubunu ona gore ayarlariz dedi bence baslamalisinBen de işten ayrıldım ve dersaneye yazılmayi düşünüyorum.ama aklımda bir yandan da iş başvurusu yapmak var.ikilemde kaldım
Yaydığın enerjiden belli ,Tesekurler bugun dunden daha iyiyim sanki omuzlarimdan yuk kalkmis gibi :)
Ben daha önce de dersnaye yazıldim çalışırken. Ama hiç ders calisamadimhatta derslere bile gidemedim.o yüzden ikisi arasında tercih yapmak daha mantikli gibi geliyor. Ama bi yandan da hiç alım olmuyor sanki yüksek puan da alsam boşa gidecek gibi
O ilhamdan bana da litfeeeeenSelam kizlar nasilsiniz? :) ben bugun sabah kalktim ve esime dedim ki kalk gidiyoruz. Gittik ve bir dersaneye yazildim su yediyle baslayanakpss icin. Gecen agustostan beri bebek icin ugrasiyorduk dis gebelik kimyasal bilmem ne derken psikoloji falan kalmamisti. Bu ay zaten olursa olur olmazsa olmaz modundaydim. Hatta konudan sogumustum da. Yani artik istemiyorum sanki diyordum kendi kendime.
Bugunde dersaneye yazildim ve bebek calismalarina ara verelim dedim esime en azindan dogumum kpss oncesine gelmeyene kadar ara vericez.
Bu ay adetim 14unde olmali. Bu ay ilk defa umarim adet olurum diyorum:)
Hemen vereyimO ilhamdan bana da litfeeeeen
Bebek çalışmalarına ara verelim demeyin bence oluruna bırakın hayırlısı diyin yani KPSS için korunayım demeyin sakın akışına bırakınTeşekkür ederim :) umarim atanacak puani da alabilirim
Canım Allah'ım gönlünde ki muradı versin inşallah çok güzel zaman da niyetlenmissin mübarek gündeHemen vereyim
Ama dogum sinava gelirse ne yapicam ya da kurs devam ederken dogurursam kursa devam edememBebek çalışmalarına ara verelim demeyin bence oluruna bırakın hayırlısı diyin yani KPSS için korunayım demeyin sakın akışına bırakın
Teşekkür ederimCanım Allah'ım gönlünde ki muradı versin inşallah çok güzel zaman da niyetlenmissin mübarek gündeve enerjin daha konundan bize geçiyor herşey gönlünce olsun inşallah ❤
Valla bilmiyorum dediğin ihtimaller var ama anne olmak herşeye değer annelik herşeyden önemli dediğin ihtimaller gerçekleşirse üzülür müsün peki bunu düşün bence bi de yaş kaç kaç yıllık evlisin bunlarda karar vermede önemli etkenlerAma dogum sinava gelirse ne yapicam ya da kurs devam ederken dogurursam kursa devam edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?