Uzulecegimi dusunuyorum 25 yasindayim 2 yil olacakValla bilmiyorum dediğin ihtimaller var ama anne olmak herşeye değer annelik herşeyden önemli dediğin ihtimaller gerçekleşirse üzülür müsün peki bunu düşün bence bi de yaş kaç kaç yıllık evlisin bunlarda karar vermede önemli etkenler
bıraktın ya, bu ay gebe kalacaksın:)Selam kizlar nasilsiniz? :) ben bugun sabah kalktim ve esime dedim ki kalk gidiyoruz. Gittik ve bir dersaneye yazildim su yediyle baslayanakpss icin. Gecen agustostan beri bebek icin ugrasiyorduk dis gebelik kimyasal bilmem ne derken psikoloji falan kalmamisti. Bu ay zaten olursa olur olmazsa olmaz modundaydim. Hatta konudan sogumustum da. Yani artik istemiyorum sanki diyordum kendi kendime.hatta dedim ki darwin hayattaki tek gayen bu mu cocuk mu yani. Bunu icin mi yasiyorsun sadece.
Bugunde dersaneye yazildim ve bebek calismalarina ara verelim dedim esime en azindan dogumum kpss oncesine gelmeyene kadar ara vericez.
Bu ay adetim 14unde olmali. Bu ay ilk defa umarim adet olurum diyorum:)
bıraktın ya, bu ay gebe kalacaksın:)
bence korunmayın, olacağı varsa olur, sen ikisinide halladersin:)adetten sonra korunmaya baslicaz ama bu ay nolacak bakalim adet olurum gibi geliyor :)
Kiz sinavda dogurursam napacazbence korunmayın, olacağı varsa olur, sen ikisinide halladersin:)
Yaşınız daha genç evliliğiniz de yeni KPSS ile meşgul olmak güzel mantıklı bi karar olmuş yani ama hamilelik düşüncesinden tamamen vazgeçmekte mantıksız geliyor bana akışına bırakırsın KPSS ön plana geçerUzulecegimi dusunuyorum 25 yasindayim 2 yil olacak
:)Kiz sinavda dogurursam napacaz
Haha :) tam böyle dediğim ay hamile kaldığımı öğrendim. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallah.Bu ay adetim 14unde olmali. Bu ay ilk defa umarim adet olurum diyorum:)
Oyle deme ya calisirsin istersen hic bebege haftada iki gun bakacak biri yok mu kurs haftada 2 gun ya da evde sen calisirken bebekle ilgilenecek biriEn iyisini yapmışsın inan hamile kalsan hormonlar yüzünden calisamazsin
Yani bana öyle olmuştu çok halsiz ve aşırı unutkan olmuştum
Çalıştığımı bı saat sonra unutuyordum sonuç hüsran
Şimdi bebekte var hiç calisamam
Maalesef yok cnm olsada bir bakarlar iki bakarlar sonra of pof olurOyle deme ya calisirsin istersen hic bebege haftada iki gun bakacak biri yok mu kurs haftada 2 gun ya da evde sen calisirken bebekle ilgilenecek biri
Onlar uyuyunca falan calisabilirsin canim umarim istedigin gibi olur herseyMaalesef yok cnm olsada bir bakarlar iki bakarlar sonra of pof olur
Bı kere 5 dk bıraktımda kıyameti kopardı minik 3 saat kendine getiremedim valla
6 yaşında oğlumda var istekleniyorum aslında hergun 1 2 saat calissam diye ama bakalım ne olcak
2 gun once hamile oldugumu ogrendimyasınız daha kücükmüs.
bence korunun sınava odaklanın.
atandıktan sonra bırakırsınız.
en yakın arkadasımla aynı bölümden mezun olduk.
evlenme zamanımızda yakın.
o hemen hamile kaldi kpss ye hamile girdi.
sınavda mide bulantısından sorulari bile anlayamamıs.
sonra dogurdu ve bir daha sinava odaklanamadi.
ben sinava odaklandın cocuk dusunmedim.
atandım sonra hamile kaldim.
arkadasim bir daha sinava calismaya firsat bulamadı evde simdi
bense atandim ögretmenim.
cocuklarımızın arasında sadece 1.5 yas var.
2 gun once hamile oldugumu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?