• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin takıntısı beni cildirtiyor

Nisanlanin ama evlenemezsin benden önce dedi saka yollu. Öfke yollu da alisveris yaptirmiyor.

Siz de bunlara uygun mu yaşıyorsunuz yani? Kusura bakmayın ama suç sizde. Herkesin hayatı, kaderi kendinedir. Siz bugün evlenirsiniz, ablanız 10 yıl sonra. Ablanıza göre mi şekil alacaksınız?

Siz de bunlara uygun mu yaşıyorsunuz yani? Kusura bakmayın ama suç sizde. Herkesin hayatı, kaderi kendinedir. Siz bugün evlenirsiniz, ablanız 10 yıl sonra. Ablanıza göre mi şekil alacaksınız?

gereksiz yere vidan yaptırıyor biliyorum. annemde ilk başlarda aman alttan al aman üzülüyor sonra alırsın aklına geliyor yanında konuşma dedi.. nişanlandım diye suçluluk psikolojisine bile girdim bir dönem düşünün. şimdi annemde kızıyor bu ne böyle diye ama ben taa ilk baştan demiştim bu yanlış bir yöntem iyice dertliyim zannedip kabuğuna çekilecek diye.. dediğime geldik ancak yine ben hissediyorum o kadar bunaltıyı..

Ablan arsızlaşmış dünya onun etrafında dönmüyor ,kusura bakmayın sizde hassas davrandıkça buna Hakkı var gibi görüyor ,şu an işine yaramayacak yığınla çeyizi olupya size bir çöp bile alınmaması ayrı olay,boşverin dizin çeyizinizi her koyun kendi bacağından asılır,ablan sert kayaya denk gelmemiş ondan size heyhey leniyor evde ,bi toplasın kendini gezsin dolaşsın bu ne ya böyle sizinde enerjinizi tüketir ,hasta eder insanı siz yolunuza bakın derim

Kızkardeşim benden önce nisanlandi
Benden önce evlendi
Ama benden sonra doğurdu :))))

Hiç dert etmedim hiç bir zaman
Nasip kısmet bu işler

Sabır diliyorum sana
Dogrularindan vazgeçme

gereksiz yere vidan yaptırıyor biliyorum. annemde ilk başlarda aman alttan al aman üzülüyor sonra alırsın aklına geliyor yanında konuşma dedi.. nişanlandım diye suçluluk psikolojisine bile girdim bir dönem düşünün. şimdi annemde kızıyor bu ne böyle diye ama ben taa ilk baştan demiştim bu yanlış bir yöntem iyice dertliyim zannedip kabuğuna çekilecek diye.. dediğime geldik ancak yine ben hissediyorum o kadar bunaltıyı..

Bence hayat çizginizi takip edin. Herkes herşeye üzülüyor bu hayatta, kimin elinden ne geliyor? İşi gücü yok, çalışmak da istemiyor, varsa yoksa evlilik. 26 yaşındayım evlenemedim diye bunalıma giriyor da niye işsizim, cebimde param yok diye üzülmüyor? Kendi hayatını kendi mahvetmiş, bundan sonrasını kendi düşünecek, siz değil.

Hayatınızı başkalarına endekslemeyın. Ablanızın psikolojisine bu kadar cok düşerken kendinizinkinden oluvereceksiniz.. Hemen bir terapiste gidin... Ablanızı yonlendırmek ıcın destek almasını saglayın.Sizde nasıl davranacagınız hakkında fikriniz olur.. Böyle geçmez ki hayat.

Kardes de olsaniz her sey bir yere kadar. Sizi bu derece mutsuz etmesine izin vermeyin. Boyle insanlar kronik mutsuzdur, goreceksiniz evlenince de degismeyecek. O yuzden daha fazla alttan almayin ki dunyanin kendi etrafinda donmedigini anlasin.

Back
X