Bugün hayatımın ilk günü olsun istiyorum❤️

Yaşamıyorum çünkü hanımefendi yaşamak istemiyorum korkularım oluştu yaşayan insanlarda yaşamayanlarda kadın erkek farketmez özgür kendi tercihleri ve keşke de hiç kimse umursamasa zaten bende bu kafadayım ama psikolojik olarak öyle bi etki bıraktı ki asla ilişkiye girmek istemiyorum belki evlendiğim de ilişkiye bile giremicem bunun etkileri korkuları kalıcak bende bilmiyorum sadece düşüncem şu ben artık okadar sıkıldım ki cinselliği duymak dahi istemiyorum soğudum bu benim tercihim konusunu açan birini hayatımda tutmam zaten ama hiç konuşulmasa mesela adam da yaşamadığım için muhtemelen bakire olduğumu düşünücek ilk ilişkide problem olur mu benim asıl sorum bu tek soru bu anlatabiliyomuyum

Hahaha ay güldüm buna ya ben evlenmedim ama iyi ki bakire de değilim diyorım artık 33 yaşındayım vallahi çekilmezdi. Bakirelikle kendimi satacak mıydım bir erkeğe evlenirken o yüzden evlenmiyorsa evlenmesin zaten

Biz nereden bilelim bunu işte onu anlamıyorsun herhalde karşıdakine yalan söylersen tabi ki yalan olduğu için her insan problem eder allah allah . Normal bir insan zaten bakire misin diye bir soru sormuyor kadına .

E bravo. Aferin vajinusmus da ol tam ol iki damla kan için amma trajedi yaptın ya.
Mıymıymıy

Biz nereden bilelim bunu işte onu anlamıyorsun herhalde karşıdakine yalan söylersen tabi ki yalan olduğu için her insan problem eder allah allah . Normal bir insan zaten bakire misin diye bir soru sormuyor kadına .
Sorulmuyor zaten banada soran yok ben kendimde sorulmadığı için mevzusunu açmak istemem anladınızmı hiç konuşulmadığında ve sonrasında problem olurmu

Aynen öyle. Bakire olsanız da evlenmeyebilirsiniz. Önemli olan illa evlenmek değildir. Evlenemezsem diye insan bu kadar da dram yapmamalı. Daha 20 yaşındasın sabah yatıyorsun bakirelik evlenemezsem akşam yatıyorsun aynı.

Vallahi yazını okurken başım döndü. Bekareti bu kadar önemsiyorsan sevgilinle ne işin var? Hem ilişki yaşıyorsun hem de ‘aman anlaşılır mı, kan gelir mi’ diye kafayı yiyorsun. Ya değerlerine göre yaşa ya da bu takıntıyı bırak. İkisinin ortası olmuyor.

Ben 27 yaşında yanlış bir insana güvendim benim için de önemliydi o zamanlar birine aşık oldum sevişmek istedi bana sormadan birlikte oldu bile bile. Sonrada ortadan kayboldu her yerden engelledi beni . İnsan yerine bile koymadı çok ağır depresyon geçirdim ama hiç ulaşamadım ona. Konu sahibi benim yaşadığımı yaşasa intihar ederdi herhalde. Bende o zamanlar iyi değildim ama şimdi tanıştığım insanlara karşı bunu eksiklik olarak görmüyorum. Bi ilişkim oldı sevdik birbirimizi bir kez olsun bana sormadı anlaşamadık ama bekaret yüzünden hiç bi eksiklik hissettirmedi ondan sonra iyileştim ben o konuda

Sorulmuyor zaten banada soran yok ben kendimde sorulmadığı için mevzusunu açmak istemem anladınızmı hiç konuşulmadığında ve sonrasında problem olurmu
Flort etmeden, gorucu usulü evlenmeyecekseniz zaten adamın tavirlarindan bu konudaki dusuncelerini anlarsiniz. Bekarete onem veren biriyse de bitirirsiniz.
Adam acik acik bakiresin di mi demez ama baska kadinlarla veya iliskilerle ilgili yaptigi yorumlardan bakis acisini görürsünüz. Illa acik acik sormasi gerekmiyor.

Bunları düşünmenin sana faydası yok zaten. Önünüze bakın. Hayat güzel. Mutlaka bir gün doğru kişiyle karşılarınız. Kendinize saçma yükler almayın yeter

Sana açık açık şunu söyliyim bakire değildim bi kaç erkek arkadaşım olmuştu onlarla birlikte de oldum hiç biri konusunu dahi geçirmedi hatta daha net anla diye söylüyorum eşim ağrılı sevgililiğimizin ilk ayında ilişki yaşadık hiç bi zaman soru bile sormadı ve aynı sene nişanlanıp evlendik 8 senedir de beraberiz. Bu kadar örneklendirerek anlattığım halde anlamicaksın çünkü senin istediğin cevap bunlar değil sen diktirmen için seni teşvik etmemiz cesaretlendirmeniz için açtın bu konuyu.

Şu yorumu yaptığım konunun bu konudan farkı ne? Takmışsınız yargı yargı yargı? Ortada bir yargı var evet, ama üyeler yapmıyor genelde bunu, bilin bakalım kim yapıyor?

Ben yobaz bağnaz biriyim.Dindarım.Ben bile sana geçmişe sünger çek, tevbe et, sonra da kafana takma. Sana iğrenç hissettirenle evlenme demeye geldim.

3 çocukla millet evleniyor. Sen bu durumla evlenemeyeceğini sanıyorsun.

bir kere yaptın diye sana her sorulduğunda evet deyip ilişkiye girmek zorunda değilsin
canın isterse yaparsın istemezse yapmazsın, kocan dahi olsa hayır diyebilirsin
yalan söylemenin anlamı yok ve yalan söyleyerek, saklanıp gizlenerek bağ kurulmaz
(dolayısıyla bir an önce sevgilinden ayrılsan ve bunu yapan sen olsan iyi edersin)
bunun karşındaki için sorun olup olmayacağını evlenmeden önce anlaman çok daha iyi olur
cinsellik hakkında konuşabileceğin, istersen yaşayabileceğin biriyle evlenmen emin ol %100 daha sağlıklı olur
kusurlu defolu falan değilsin, bunu yaşadığını kabul edemeyen adam varsa hayatından çıkıp gitsin çünkü onun derdi seni olduğun gibi sevmek değil
tek bir gerçek var ki bununla yaşamayı öğrenmelisin çünkü zamanı geri alamazsın ve zarın yerli yerinde dursa da durmasa da zaten artık bakire değilsin...

Evlenemese bile ne olur dünyanın sonu mu ciddi destek alması gerek konu sahibinin

Sen bu yorumları öpte başına koy bence hergün konu açıyorsun nerdeyse hep aynı konu. Ben 3-4 kez açtım diye neler dendi üstelik ben hastayım senin gibi de değil durumum. Evet herkesin derdi kendine büyük ama biraz da dön konularına yazılanlara tekrar bak aynı şeyler yazılacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…