Bugün hayattan ne öğrendiniz?

bu gün hastaydım hemde çook ...daha yeni ilaçlar etkisini gösterdi gözlerim açıldı..yaniii '' HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK '' ben bu gün bunu öğrendim..Allahım sağlığı ile sınav veren herkese yar ve yardımcı olsun...

bu gün bana ve son 3gündür hayatta yakınına kardeşine bile güvenmemeyi öğretti ve tek kendi dostmuş insanın kendine ailede boşmuş onu ögretti

Neden boyle dusunuyorsun ki? :26:
Bence aksine, once Allah sonra ailene guveneceksin... Yoksa bu dunyada inanki kendini cok yalniz hissedersin. Gelip gecici sorunlar, tartismalar olabilir, buda hayatin tadi tuzu diyelim

doğru sağlık en önemli şey
geçmiş olsun ...

teşekkür ederim kızlar
çok iyi geldiniz

Sevindim bizler ne için varız?

bu gün bana ve son 3gündür hayatta yakınına kardeşine bile güvenmemeyi öğretti ve tek kendi dostmuş insanın kendine ailede boşmuş onu ögretti

Bende güvenirim sonsuz bir şekilde karşımdakine sonuç hiç hüsran olmadı, Allah yaşatmasın kimseye.

Son düzenleme:
Neden boyle dusunuyorsun ki? :26:
Bence aksine, once Allah sonra ailene guveneceksin... Yoksa bu dunyada inanki kendini cok yalniz hissedersin. Gelip gecici sorunlar, tartismalar olabilir, buda hayatin tadi tuzu diyelim

bncede türkiyeliyik haklı. hem iyi hem kötü anında ailenden başka kimse her zaman yanında olmuyo malesef
ama onlar şartsız senin yanındalar

Atalarımızın 'Sakla samanı gelir zamanı' atasözünü anladım. Son anda atmaktan vazgectigim bisey bugün çok işime yaradı.

Allah kimseye sağlığıyla sınav verdirmesin çok zor. Geçmiş olsun sana da

neden hayattan bişey ögrenmek istiyorz her öğrendiğimiz yeni bi yük değilmi bakın ücra köşede yaşaynlara bilmedikleri için yapmaları gereken biçok şey yok hayatlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…