bu gün bana ve son 3gündür hayatta yakınına kardeşine bile güvenmemeyi öğretti ve tek kendi dostmuş insanın kendine ailede boşmuş onu ögretti
bu gün hastaydım hemde çook ...daha yeni ilaçlar etkisini gösterdi gözlerim açıldı..yaniii '' HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK '' ben bu gün bunu öğrendim..Allahım sağlığı ile sınav veren herkese yar ve yardımcı olsun...
bu gün hastaydım hemde çook ...daha yeni ilaçlar etkisini gösterdi gözlerim açıldı..yaniii '' HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK '' ben bu gün bunu öğrendim..Allahım sağlığı ile sınav veren herkese yar ve yardımcı olsun...
teşekkür ederim kızlar
çok iyi geldiniz
bu gün bana ve son 3gündür hayatta yakınına kardeşine bile güvenmemeyi öğretti ve tek kendi dostmuş insanın kendine ailede boşmuş onu ögretti
Neden boyle dusunuyorsun ki? :26:
Bence aksine, once Allah sonra ailene guveneceksin... Yoksa bu dunyada inanki kendini cok yalniz hissedersin. Gelip gecici sorunlar, tartismalar olabilir, buda hayatin tadi tuzu diyelim
Yani şükür tabi Aslında hayat en güzel öğretmen:97:
Atalarımızın 'Sakla samanı gelir zamanı' atasözünü anladım. Son anda atmaktan vazgectigim bisey bugün çok işime yaradı.
bncede türkiyeliyik haklı. hem iyi hem kötü anında ailenden başka kimse her zaman yanında olmuyo malesef
ama onlar şartsız senin yanındalar
Ayyyy yeni avatarini seveyim senin emi :86:
ayy saol :) sıkıldım hep aynı şeyden biraz cıvıl cıvıl olsun dedim
Ayolllll sekerimmmm iyi yapmissin haha
(boyle konusanlardan nefret ederim ya, habire dagla gecerim)
Joule senin avatarin niiirdeee baciiiii
İstediğin avatar olsun
Helalllllllllllll :13:
Bu arada kizlar nargilem hazir pufur pufur iciyorum ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?