Bugün hayattan ne öğrendiniz?

ayyy aynen aklıma geldikçe kötü oluorum cmts gecesi zaten kimbilir nerde gezip tozuyodur !!!offfffff

Canimmmmmmmmmm yapma boyle, bak ne konustukkk bu aksam. Gezsin tozsun bosverrr, sende yarin planin yoksa, arkadaslarini ara cikin gezin.
Unutma o seni kaybetti sen degil...
Ben nasil yapiyorum biliyormusun, icimden diyorum ""yahu bu adam sevdigini uzuyor, ben bununla nasil evlilik dusunebilirim ki, bu iliskiye niye devam edeyim"". Sende dene, inan ise yariyo guzelim. Hem dunyada tek erkek bu degil ki, salla gitsin, ne hali varsa gorsun

bugün giderken sarıldım itti beni git başımdan dedi nasıl bu kadar duygusuz olabilir bi insan aklım almıo neyse canım haklsıın dünyada ne büyük acılar var insanlar ölüyo ben burda değersiz biri için üzülüyorum. bu arada saol işe yaradı o cümle

Gurban olsun o sana, ayahlarina gapansin emi

Şehzadeye bak sen. Sakın arama, açma, konuşma. Konuşursan da say say kapat. Ne insanlar var Yarabbim!

internette gezinirken aslinda alisveris yapmaktan ne kadar mutlu oldugumu ve indirimleri ne kadar sevdigimi
Bir kadının yüzü gülüyorsa bir erkeğin cüzdanı ağlıyordur.

Cok sukur, ne kadar sevildigimi .....

Allah mesut etsin

bende bugunlerde hayattan ogrendıgım bısı yazmak ıstıyorum içimde durdukca sınırlerımı bozuyo...bı ınsanın ne kadar vıcdansız olabılıcegını, kardes ana baba ezip geçip nasıl gasp edebılecegını bu kadar şahsiyetsiz davranışlara rağmen nasıl yuzsuz olabılecegını ogrendım arkadaslar... kaynımdan ve eltımden nefret edıyorum

Insanlar neden bu kadar kotuler aklim ermiyor ya Allah'a havale et cnm benim, uzulmenede hic degmez boyle insanlar icin

ben bugün ne yaparsam yapayım sevgilimle kavuşmamızın gerçekten zor olduğunu anladım

ben bugün ne yaparsam yapayım sevgilimle kavuşmamızın gerçekten zor olduğunu anladım

Off bende uzağım çok özlüyoruum, gelecek iki gün sonra...

Bende bugün hayattan 3 şey öğrendim:

1.si acelen olsada converse'ni çorapsız giymeyeceksin!
2.si uzaktan ilişki yürütmek çok zor.
3.sü sevgilim hayatımın merkezinde

Siyah çayın tadının ne kadar harika olduğunu!!!

Son düzenleme:
"Nedir gençlerdeki bu lens merağı ? Gözler de sahte olduktan sonra, insan neye bakıp inanmalı" ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…