ayneno koca evle başa çıkamayız valla:93:
Ben kendimle basa cikamiyorum, elin herifiyle nasil bas ederim
ayyy aynenaklıma geldikçe kötü oluorum cmts gecesi zaten kimbilir nerde gezip tozuyodur !!!offfffff
Canimmmmmmmmmm yapma boyle, bak ne konustukkk bu aksam. Gezsin tozsun bosverrr, sende yarin planin yoksa, arkadaslarini ara cikin gezin.
Unutma o seni kaybetti sen degil...
Ben nasil yapiyorum biliyormusun, icimden diyorum ""yahu bu adam sevdigini uzuyor, ben bununla nasil evlilik dusunebilirim ki, bu iliskiye niye devam edeyim"". Sende dene, inan ise yariyo guzelim. Hem dunyada tek erkek bu degil ki, salla gitsin, ne hali varsa gorsun
bugün giderken sarıldım itti beni git başımdan dedi nasıl bu kadar duygusuz olabilir bi insan aklım almıo neyse canım haklsıın dünyada ne büyük acılar var insanlar ölüyo ben burda değersiz biri için üzülüyorum. bu arada saol işe yaradı o cümle
internette gezinirken aslinda alisveris yapmaktan ne kadar mutlu oldugumu ve indirimleri ne kadar sevdigimi
Gurban olsun o sana, ayahlarina gapansin emi
Cok sukur, ne kadar sevildigimi .....
inşallah hepimizin ayaklarına kapanırlar bi gün inşallah
Aman Allah korusun, kendisini bi duzene soksun ve sorumluluk sahibi olsun benim icin yeter
hee tamam ozaman inşallah hep mutlu olursunuz
Şehzadeye bak sen. Sakın arama, açma, konuşma. Konuşursan da say say kapat. Ne insanlar var Yarabbim!bugün giderken sarıldım itti beni git başımdan dedi nasıl bu kadar duygusuz olabilir bi insan aklım almıo neyse canım haklsıın dünyada ne büyük acılar var insanlar ölüyo ben burda değersiz biri için üzülüyorum. bu arada saol işe yaradı o cümle
Bir kadının yüzü gülüyorsa bir erkeğin cüzdanı ağlıyordur.internette gezinirken aslinda alisveris yapmaktan ne kadar mutlu oldugumu ve indirimleri ne kadar sevdigimi
Cok sukur, ne kadar sevildigimi .....
bende bugunlerde hayattan ogrendıgım bısı yazmak ıstıyorum içimde durdukca sınırlerımı bozuyo...bı ınsanın ne kadar vıcdansız olabılıcegını, kardes ana baba ezip geçip nasıl gasp edebılecegını bu kadar şahsiyetsiz davranışlara rağmen nasıl yuzsuz olabılecegını ogrendım arkadaslar... kaynımdan ve eltımden nefret edıyorum
ben bugün ne yaparsam yapayım sevgilimle kavuşmamızın gerçekten zor olduğunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?